Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[WRPSP] Wszystko co dotyczy War Rock Private Server Project !

Grasu

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 679
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@up jesteś naprawde żałosny . Prosisz o dodanie linka , a sam możesz znaleźć na stronie wstecz :P

@down Wejdź bodajże na 6,7 strone coś nie tak daje tam 1 link , który jest poprawny i wszystko z niego działa poprawnie

1361453243-U739101.png

Opublikowano

Oba linki są złe pierwszy jest do upadera a drugi ma błąd pobierania proszę jakiś inny ?? Kto mi poda dostanie Lubię to ;) Wiem wiem że to żałosne ale mi jest potrzebny a tamte linki mi nie chodzą :(

Opublikowano

2 pytania. Działa? Sciągać? Warto? Co tu jest czego na globalu nie ma ;P? jeżeli free g1 to się pisze. ale pewnie pingi z dupy 200+ ? i jak konto założyć ;>?

battles,proportional,340,200,6225877d2ed23f520fbebcba3d674148.png

Opublikowano

Żeby założyć konto musisz wejść na ich strone , Nie pamiętam bezpośredniego adresu , ale wystarczy że wpiszesz w google warrock psp . wtedy wejdź w pierwsze lepsze . Naciśnij załóż konto , a dalej to już sam wiesz... Gra różni się od globalu :

Można robić room dm , czołgać się na cqc , zmieniony dźwięk chodzenia , możesz kupować każdą broń w itemshopie bez premki , ale za g1 lub dinary gdy ma się odpowiedni level , a najważniejszą zmianą jest powiększony exp kilkukrotnie dzięki czemu szybciej wbijesz wymarzony ci level

1361453243-U739101.png

Opublikowano

2 pytania. Działa? Sciągać? Warto? Co tu jest czego na globalu nie ma ;P? jeżeli free g1 to się pisze. ale pewnie pingi z dupy 200+ ? i jak konto założyć ;>?

Polecam jak najbardziej masz tu wszystkie bronie jest więcej broni

Możesz się zarejestrowac na stronie wrpsp.eu jeżeli chcesz byc na forum musisz się zarejestrowac dowiesz się kiedy są jakieś eventy

na start otrzymujesz 1000000 dinarów i 10 000 g1 [ (wrPSP) chyba ] masz tam zwiększony exspa 10 krotnie czyli dostajesz np na interu 89-150 exspa a tu 1500

- 15 000 (tak 15 tysi. exspa )

Polacy mają dobry ping no chyba że mają neta z biedry to mają duży lub laggi

jest dużo włochów więcej niż polaków

1351858998-U705848.jpg

Opublikowano

Siema Pobrałem Klienta od jakiegoś gościa WRPSP i Wypakowalem do Nowego Folderu na Pulpicie . Wlaczam WRUpdater i Pisze : Nie można polaczyc sie z Serwerem Patch'y ..Pomoże ktoś?

SS:

87126825330126113097.jpg

Powiedzcie co mam źle .. Może brakuje Plików ?

55317296335558479754.jpg

l I love Skrillex l

Opublikowano

Siema jak klikam uruchom to upader znika ale zaraz mam jakiś błąd mi się zdaje że to HS :( Wiem już w czym leży problem : ShoxGuard is outdated. Please update. Jak to naprawić ?? :(

Opublikowano

Siema Pobrałem Klienta od jakiegoś gościa WRPSP i Wypakowalem do Nowego Folderu na Pulpicie . Wlaczam WRUpdater i Pisze : Nie można polaczyc sie z Serwerem Patch'y ..Pomoże ktoś?

SS:

87126825330126113097.jpg

Powiedzcie co mam źle .. Może brakuje Plików ?

masz to na jakimś dysku?

ja mam na dysku C i mi działa ( musisz cały folder wrzucic na C lub inny)

1351858998-U705848.jpg

Opublikowano

@up Nadal to samo ale dzieki Za pomoc .. Może ma ktoś jakieś inne rozwiązanie ?

55317296335558479754.jpg

l I love Skrillex l

Opublikowano

Żeby założyć konto musisz wejść na ich strone , Nie pamiętam bezpośredniego adresu , ale wystarczy że wpiszesz w google warrock psp . wtedy wejdź w pierwsze lepsze . Naciśnij załóż konto , a dalej to już sam wiesz... Gra różni się od globalu :

Można robić room dm , czołgać się na cqc , zmieniony dźwięk chodzenia , możesz kupować każdą broń w itemshopie bez premki , ale za g1 lub dinary gdy ma się odpowiedni level , a najważniejszą zmianą jest powiększony exp kilkukrotnie dzięki czemu szybciej wbijesz wymarzony ci level

ja zakładam konto ale się zalogowac nei moge
battles,proportional,340,200,6225877d2ed23f520fbebcba3d674148.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...