Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[WRPSP] Wszystko co dotyczy War Rock Private Server Project !

Grasu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

stary nie graj tam nawet :D irytuja mnie gracze tam... znaczy Polacy spoko ale cala reszta cie wyzywa przez cala gre... a skoro banow za to nie ma too nie polecam. chyba ze wisi CI to ze nie chca z Toba grac itp i chcesz sobie pozabijac paru turasow etc. to trafiles dobrze ;p

skunekk, zwykle reinstall pomaga, pobrales updater i wypakowales ?

• Odpowiedzi 679
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

stary nie graj tam nawet :D irytuja mnie gracze tam... znaczy Polacy spoko ale cala reszta cie wyzywa przez cala gre... a skoro banow za to nie ma too nie polecam. chyba ze wisi CI to ze nie chca z Toba grac itp i chcesz sobie pozabijac paru turasow etc. to trafiles dobrze ;p

skunekk, zwykle reinstall pomaga, pobrales updater i wypakowales ?

I co się jarasz xD;):D

1377531174-U173186.png

Opublikowano

a propo tych turkow i wlochow ich tam jest 80 % wiec wiesz, gra sie fajnie jak ktos patrzy tylko na chat a nie skupia sie na grze to juz kogos problem...

Opublikowano

No niby racja ale jak Cie caly czas kickaja z roomow jak jestescie w lobby to juz trzoche wkurza. A takie pytanie, jak gimbusy caly czas mi pisza ze jestem hacker i dostane bana to moge dostac bana ? bo czasem udaja mi sie takie farciarskie akcje ze np wytepie calego teama headami w bardzo krotkim czasie bo sa obok siebie i sam sie dziwie w sumie jak mi sie to udalo :D ale to wyglada troche jak hack. (I nie chwale sie tylko opisuje sytuacje zebyscie mogli lepiej zrozumiec gdyz nie raz lecialy bany zanic..) ;p

Opublikowano

Na WRPSP nie ma hacków więc za co mają cie zbanować ? Po prostu miej ich w dupie. To zwykłe gimby które myślą, że kiedy ich ktoś zabije jest hackerem. Świadczy o tym również ich kd. Nie rozumiem jak można mieć kd poniżej 1 z tyloma dostępnymi broniami. To pokazuje ich poziom intelektualny i umiejętności w grze. Nie zwracaj na nich uwagi. Powyzywają cie w innych językach, znając życie na pw będą pisać jak to obracają twoją mame, napiszą na forum po czym admin im odpisze że nie ma hacków. Taki właśnie się zrobił WR, śmieszniejszy.

Opublikowano

Świadczy o tym również ich kd. Nie rozumiem jak można mieć kd poniżej 1 z tyloma dostępnymi broniami. To pokazuje ich poziom intelektualny i umiejętności w grze.

Weź człowieku. Użyj trochę mózgu nie możliwe jest żeby nikt nie miał KD poniżej 1.000 :) . Jak to powiedziałeś to twój wysoki poziom intelektualny. :D

Co do 2xUP . Nie przejmuj się . No chyba , że naraziłbyś się jakiemuś GM'owi lub jego koledze wtedy może dostaniesz. Zresztą sam z tobą grałem i nie wyglądasz na hackera .

Opublikowano

aa no okej, bo ktos mi tam pisal ze sa hacki to myslalem ze pomysla ze je mam. Ale skoro tak to jest wszystko fajnie ^^

No bo mi zadko sie udaja takie fajne akcje xD a ostatnio sie bawie, testuje bronie

Opublikowano

a jaki w ogole jest program anty haka ? bo w procesach jest nazwa zawsze Warrock a ostatnio uzylem menadzera aby wylaczyc bo mi zmulilo i bylo VVarrock moze to jest przyczyna ze nie ma hakow ze injectroy czy cos tam sa podlozone pod nazwe sam warrock (bez tego VV) ? tak sie pytam z ciekawosci po co jest ona zmieniona ;p

Opublikowano

Weź człowieku. Użyj trochę mózgu nie możliwe jest żeby nikt nie miał KD poniżej 1.000 :) . Jak to powiedziałeś to twój wysoki poziom intelektualny. :D

Co do 2xUP . Nie przejmuj się . No chyba , że naraziłbyś się jakiemuś GM'owi lub jego koledze wtedy może dostaniesz. Zresztą sam z tobą grałem i nie wyglądasz na hackera .

Przeczytaj mojego posta ze zrozumieniem -_- Pisałem o gimbach które wyzywają od hackerów a ich kd nie przekracza 1. Cała polska czyta dzieciom nie wypaliło chyba :huh:

Opublikowano

Przeczytaj mojego posta ze zrozumieniem -_- Pisałem o gimbach które wyzywają od hackerów a ich kd nie przekracza 1. Cała polska czyta dzieciom nie wypaliło chyba :huh:

No w twoim przypadku na pewno nie :)

Opublikowano

wchodzicie na te forum logujecie sie dajecie pobierz w zakladce i macie tam do wyboru ja biore rapidshare jest najlepszy

Opublikowano

musisz się zarejestrowac na stronce

bodajże załozyłes konto ??

Pomóżcie wczoraj grałem ale dzis jak wchodze to mi wyskakuje

1

a pózniej po paru sekundach

2

PROBLEM ROZWIĄZANY

1351858998-U705848.jpg

Opublikowano

Witam a ja mam z kolei taki problem: zrobilem wszystko co trzeba ( pobralem wersje ta co kolega (jemu dziala), updater tez taki sam, pobralem plik D3DX9-42.dll i wkleilem do systemu) i nie dziala, klikam Uruchom i nic. Mam system win 7 Home premium x32. Prosze o pomoc.

ee54461224cc410d8bbec40556c43704.0.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...