Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[WRPSP] Wszystko co dotyczy War Rock Private Server Project !

Grasu

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 679
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Czy to normalne, ze sobie gram w deb, a tu nagle lose po 20-10 sek ?

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

Możliwe, że znów jest off

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

Serwer został wyłączony w celu poprawienia błędów itp. Cały czas są dodawane poprawki mimo, że najgorsza związana z wyłączaniem się serwera została już zażegnana to jednak cały czas są dodawane poprawki i serwer będzie wyłączany.

GM serwera WRPSP JacoH

"Jesteśmy ludźmi, bo popełniamy błędy i na nich się uczymy."

Opublikowano

Serwer został wyłączony w celu poprawienia błędów itp. Cały czas są dodawane poprawki mimo, że najgorsza związana z wyłączaniem się serwera została już zażegnana to jednak cały czas są dodawane poprawki i serwer będzie wyłączany.

GM serwera WRPSP JacoH

a kiedy server zostanie uruchomiony ponownie .?
obrazk.png
Opublikowano

Kiedy zostaną dodane nowe poprawki ;) W najbliższym czasie powinien wrócić do nas nasz Anty-cheat (ShoxGuard) i wtedy znikną wszystkie cheaty, bo go nie da się złamać :P W końcu pisany przez polaka ;) A więc nie martwić się tylko czekać, a wszystko się wyjaśni.

"Jesteśmy ludźmi, bo popełniamy błędy i na nich się uczymy."

Opublikowano

Kiedy zostaną dodane nowe poprawki ;) W najbliższym czasie powinien wrócić do nas nasz Anty-cheat (ShoxGuard) i wtedy znikną wszystkie cheaty, bo go nie da się złamać :P W końcu pisany przez polaka ;) A więc nie martwić się tylko czekać, a wszystko się wyjaśni.

okej , więc będe czekał , miłego dnia narazie a i + za info ^^
obrazk.png
Opublikowano

Pomóżcie pobrałem grę ale trzeba podmienic tam jakieś pliki PODAJCIE MI JE:)

W tym poście masz all:

http://www.mpcforum.pl/topic/631469-wrpsp-wszystko-co-dotyczy-war-rock-private-server-project/#entry4540522

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

W tym poście masz all:

http://www.mpcforum.pl/topic/631469-wrpsp-wszystko-co-dotyczy-war-rock-private-server-project/#entry4540522

Tak ale tu jest dla premium a ja nie mam premium dlatego proszę o link za darmo i bez podawania numeru

Opublikowano

Tak ale tu jest dla premium a ja nie mam premium dlatego proszę o link za darmo i bez podawania numeru

http://www.mpcforum.pl/topic/632875-tutorial-darmowe-konto-premium-na-speedyshare-3-dni/

1378747514-U216092.jpg

Gość koxxxik12
Opublikowano
W najbliższych kilkunastu godzinach zostanie wdrożony nowy system zabezpieczeń przeciwko skrypterom, którym zachciało się sielanki z unl. ammo i 8 Ammo Box`ami.

W trakcie wdrażania, serwer może zostać wyłączony kilka razy, bez uprzedzenia.

Szczególnie pozdrawiamy, młodocianych "programistów"( Wiem, żałosne...) którzy myśleli że nas wydymali ;)

Od pory wprowadzenia innowacji, będą musieli pobrać na nowo Klienta Gry, a kolejne ich wpadki będą skutkowały... Ehhh... Sami zobaczycie czym ;)

A To na umilenie wieczoru, filmik skierowany do wszystkich skrypterów ;)

Przepraszamy za wszelkie utrudnienia i niedogodności.

WrPsP Team

Napisany dnia 31 Jul 2012 przez HappyNygga

info z ich stronki :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...