Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[WRPSP] Wszystko co dotyczy War Rock Private Server Project !

Grasu

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 679
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Omg .. Pobierasz rozpakowujesz do C:\ Podmieniasz UpdaterWR.exe na ten z 14.05.2012 Jak masz win 7 lub Viste uruchamiasz jako administrator i grasz -.- 4 latek by się domyślił

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

Proszę o jakiś link do ściągnięcia tego wr. Wszystkie stąd mi nie działają, są płatne albo na pobranie potrzeba im 7h.

Opublikowano

@UP

Najpierw to musi podmienić Updater na nowy, bo nei ruszy -.-

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

Ok, wrzuć to do gry

Pobranie:

https://dl.dropbox.com/s/7t6uq0ttd6ew1hm/UpdaterWR.exe

Skan (żeby się nie czepiali np: bla bla bla, potrzeba skanu!!!):

https://www.virustotal.com/file/b9cfe1b66534121a63af14fdc51d5dffad8b576bffb10416c4adbc23eea853d1/analysis/

i tym włączaj. Jeśli masz błąd o emulatorze, po prostu uruchom jako administrator :)

1398347001-U399156.png

Opublikowano

No i jak ci się pojawi error z DSETUP.dll przenieś folder do C:\ (oczywiście jeżeli masz go na pulpicie lub gdzie indziej).

I porada ode mnie w grze ^^ Nie przesadzaj z wydawaniem cash'u ;) 16 lvl można nabić w kilka h, więc nie kupuj broni od 16 lvl'a za cash ;) Bo nie wiadomo, czy będzie on dla każdego zawsze za darmo :P

MAL

Opublikowano

Siema mam problem bo wr niby mi się włącza ale nie moge się zalogować zaraz po wpisaniu loginu i hasła nic mi nie wyskakuje wtff?

Opublikowano

Może masz problem z netem. Usuń z głównego folderu gry plik "ver.txt" i włącz. Wtedy zrobi ci się aktualizacja i powinno wszystko działać.

PS. Na tą chwilę WRPSP jest wyłączone w celu dodania poprawek.

"Jesteśmy ludźmi, bo popełniamy błędy i na nich się uczymy."

Opublikowano

Witam mam ten sam problem co użytkownik toasz5098 i podmieniłem upadleter i nadal mam nie można połączyc się z serwerem patch'y

I pod tym program wrPsP game upadleter przestał działac

1351858998-U705848.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...