Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[WRPSP] Wszystko co dotyczy War Rock Private Server Project !

Grasu

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 679
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Chłopaki co robicie tego serva jeśli to czytacie zróbcie coś z hackerami jak najszybciej bo jak ktoś gra 1 raz i zobaczy jak jest do dupy to już nie wróci a grałem wczoraj i trudno to nazwać grą koleś gra ffa w połowie włacza jeszcze raz(nie wiem jak)(nie wiem nawet czy to on był masterem) Wbija ciągle z innym levelem i expi innych w 1 grze z nim dostałem chyba z 5 leveli do przodu.

Tak wgl ludzie to są chuje w necie co to jest że ktoś sobie robi prywatnego serva i trzeba wbić na hackach by odpędzić ludzi...i co daje takim debilom jak level...na prywatnym zjeby...na publiku mam 51 level i mam wyjebane na waszym servie małe lagi 5 slot i wszystkie bronie;d szkoda tylko że premy nie mam:)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Hm pomyślałem że napisze tu . Mam bład podczas logowania . <Nie uniger user czy jakos tak inny zaraz napisze >

Mysle ze post niebedzie potraktowany jako spam.

"Conection termined from server."

Opublikowano

Kolejne bardzo ważne INFO od Administracji WRPSP.

Dziś i wczoraj poprawiliśmy pare rzeczy na serwerze do najważniejszych zaliczają się:

- działający IS(wygasanie broni itp)

- wszystkie bronie nie kolorowe są dostępne bez premiu można je kupić za dinary lub za cash(przy za kupie cashem nie wymagany jest lvl).

- działający system przydzielania broni

- Blokada power levelingu(wstepna)

- Reset kont.

w celu przetestowania systemu odbył się pierwszy spontaniczny event który wygrałem ja ;D

famasevent.png

nagrodą miał być famas gold 7dni dla najlepszego ale w ramach kompromisu wszyscy widoczni na tym screenie otrzymali famas gold na 3dni

W razie problemów po tej aktualizacji proszę pisać w odpowiedniej sekcji forum.

Pzdr.

Opublikowano

Przepraszam ze zadaje glupie pytanie co do servera

WRPSP ale w tym temacje jestem "zielony" a mianowicie jak zagrac na tym servie ?

:)

ok przepraszam nie doczytalem posta sorry za spama ;)

Opublikowano

Niedawno ponownie wróciłem go gry, a gdy odchodziłem prace były bliżej początku niż końca. Widzę że się udało :) . Teraz pytanko: Czy za ściągnięcie się coś płaci bo wyskakuje mi żeby podać nr tel. Trochę by była lipa bo wolałbym najpierw sobie zagrać i dopiero zadecydować czy grać tu czy na globalu :unsure:

Opublikowano

04.06.2012 ciąg dalszy (kolejne info)

+Bug fix itemshopu teraz wszystko powinno być git. przypominam że kupując za dinary wymagany jest odpowiedni lvl, kupując za cash to wymaganie jest pomijane.

+Pracujemy dalej nad bugami w explosive(problem z respienie się, wyniku czego występuje problem z końcem rundy).

+Dodany dział eventy na oficjalnej stronie serwera.

Opublikowano

@up

Hackerów jest trochę ale nie tak dużo jak w Inter. Na pewno jest o wiele mniej, bo hacków specjalnie nikt nie robi a dużo graczy samemu sobie nie umie zrobić cheata.

Opublikowano

wie ktoś może kiedy następny event i na czym bedzie polegał ???

# MAŁE pytanko czy rejestracja w tym linku jest darmowa ??? :

http://wrpsp.eu/forums/index.php

Validating | Members | WarRock Helper | Pro User | Postmaker | MPC WarRock Team|

Opublikowano

Kolejne najnowsze info ze stron WRPSP:

Witajcie!

Dziękujemy za uczestniczenie w wersji Open Beta!

Jak już zauważyliście z racji iż macie przyjemność testowania pierwszego Prywatnego Serwera do War Rock`a, przy Rejestracji do każdego konta zostały automatycznie dodane darmowe bronie, Dinary jak i Money.

Owy prezent może być powodem blokady kupowania większej ilości przedmiotów ponieważ Ekwipunek jest po prostu pełny. Jak rozwiązać problem? To Proste! Wystarczy usunąć jakąś broń z Ekwipunku i na jej miejsce kupić żądaną

Kolejna sprawa jest kierowana do osób które mają naturę nudzenia, po prostu dostaliśmy informacje od naszych GM`ów iż piszą do nich gracze z prośbą o Premium, Unikatowe Bronie, PX`y etc.

Game Master NIE MA MOŻLIWOŚCI dodania przedmiotów ani Premium, a My tym bardziej nie będziemy tego robili, z wiadomych względów.

Jednoznacznie proszę o zaprzestanie z owymi prośbami, bo i tak będą one ignorowane.

~WrPsP Team

Opublikowano

Opublikowano

Rejestracja jest darmowa.

Kiedy będą jakieś eventy nikt nie wie. Tutaj masz dział z eventami na oficjalnej stronie:

http://wrpsp.eu/forums/viewforum.php?f=27&sid=e82e546b5ba19280467580a1ca2531a7

Opublikowano

Witam kolega pobrał wrpsp rozpakował go i dał udpade i mu wyskakuje taki błąd Aplikacja została nie właściwie zainicjowana Prosze o pomoc

1377531174-U173186.png

Opublikowano

To jak w końcu będzie. Ten server będzie prywatny? Czy będzie na nim dużo hackerów? Czy administracja zamierza blokować adresy do WR ?

2070d6e5f8b5c.png

By Cristiano.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...