Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Safir [Dedyk]

Gość daronian

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja bym bardziej powiedziała że ten serwer to medium niżeli 4fun , ale mimo wszystko jeżeli chodzi o poziom trudności to i tak jest jak najbardziej odpowiedni.

A co do misji to przydałoby się te niektóre ponaprawiać .

sygn23a2.jpg
  • Odpowiedzi 763
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

takie serwery są pro trzeba pograć z 5-6 dni żeby chociaż coś osiągnąć anie w 1 dzień all eq

/AceBoy: Proszę bez takich sygnatur

Opublikowano

Mnie się bardzo serwer podoba, zawsze ktoś z administracji wejdzie na serwer, zainteresowani są nim, teraz widać, jest pewien problem, ale mam nadzieję że się postaracie i postawicie serwer na nogi. Polecam.

Opublikowano

Starają się i to bez wątpienia. Przecież już tyle zrobili od startu serva. Częste bonusy, zabawy, eventy a bugów NIE widzę w ogóle.

Opublikowano

Na forum napisane jest że najpóźniej do 13:00 będzie offline, także do 13 musisz się powstrzymać z grą, po 13 już pewnie będzie śmigał.

Czekamy.

Opublikowano

Nawet mi się ten server podoba;)

Pozdro RanieQ

PS.Team jakieś probelmy pisać pw;)

ZAPRASZAM NA PRYWATNY SERVER MT2 (DEDYK) SAFIR !!!

Opublikowano

Nie można mieć wszystkiego od razu. Trzeba się trochę napocić, żeby mieć te wymarzone eq, wtedy zadowolenie jest większe jak się dłużej nad czymś pracuje, aniżeli ma się wszystko na wyciągnięcie ręki.

Czekam aż serwer będzie online, na pewno wrócę (jeżeli nie będzie cofki, tak jak napisałeś wcześniej) bo szkoda mi tego, co już osiągnąłem.

Opublikowano

Ktoś pisał, żeby poprawić drop kryształów, poprawili go. Tymczasem dropi on najlepiej na metkach w m2. Powinniśmy mieć dropa z 30 - 35 poziom i z każdego prawie metka leci po 1 krysztale, także nie ma sensu powiększać drop do 3.

Co do dropu krwawej perły, dropi ona dobrze, chyba nie potrzeba nam serwera gdzie mamy wszystko pod ręką. Najlepiej zostawić tak jak wszystko jest teraz. Można by tylko poprawić spoty na mapach wszystko, ponieważ expić mogą tylko 2 osoby na całej mapie.

Opublikowano

o co można się przyczepić to jedynie o:

- drop metków z mapki 135+ (dalej nie wiem czy coś leci,bo nie mam odpowiedniego lvl)

- wprowadzenie certów np. co 10min albo 1sek tak jak wszystkie misje

- naprawic misje z Elt.Królem Demonów (zabijać zjawy)

- naprawić tarczę na 61lvl żeby można robić epiki (nie wiem jak z innych tarcz ale z Lwiej nic nie mogę zrobić - zapala się na żółto te miejsce za tarczą ale gdy się magicznym metalem da się na niego to po prostu nic się nie dzieje i tak jakby się przycieło EQ bo nie mogę tej tarczy założyć) trzeba relogać

65726516.png

Jeżeli mój post Ci w czymś pomógł to kliknij

add.png

Opublikowano

Safir3k, jak idzie praca, dotychczas wszystko zgodnie z planem? I jeśli można wiedzieć co, jeśli w ogóle naprawiacie w grze ( questy itp. )

Opublikowano

No fakt Na mapkach 100lv + spoty dla 2 osób a co oznacza że jedynie oni mogą expic a to troszeczkę lipa ...

A no i na mapkach tekstury też są nieco niedopracowane i drop z meteków 100lv + i zeby sie dało widzieć dmg na mapkach 100lv + bo nie widać ani dmg ani hp u mobow /metkach ....

Proponowałbym też zrobić w Pierścieniu Teleportacji Mapkę Gigantów gdyż niektórzy nie mogą tam wejść aby dropic certy ...

I usunąć biologa do 30lv ( chodzi o kwiatki itd) Gdyż Np Kwiatków Brzoskwini nie da sie oddawać :/

No i Co do Tarczy tez sie nie da robić epikow ;/

Opublikowano

Jeszcze kilka takich mniejszych zmian proponuję dodać typu, zmiana czasu oddawania certów, myślę że godzina to zbyt dużo, a jak wiemy trzeba ich oddać aż 30! Do tego doliczyć trzeba tyle ile nie wejdzie to same oddawanie certów zajmie nam ok 3 - 4 dni.

Kolejna sprawa, ts. Był ts serwera, potem go schakowali i ts nie ma, można by go zrobić na nowo ?

I pytanie jeszcze, czy exp został zmieniony ? Bo wczoraj expiłem na 50% doświadczenie z serwera i 50% z pd na 1h z 135 na 140, a wcześniej expiłem tak samo tylko na surze i wbiłem przez ten sam okres z 135 na 146.

Lekko boli ta zmiana i da się ją odczuć.

Opublikowano

Ja także wolę aby certy zostały tak jak są, gdyż dużo się napracowałem zeby je oddać. Tak poza tym to serwer gorąco polecam. Mimo, że zacząłem późno to lvl i eq łatwo mi było dobyć i już się liczę wśród graczy. Atmosfera miła a sprzęcik widać mocny bo i 3 postacie bez lagów ciągnie.

"Być albo nie być, ty jesteś nad zdrowie, Ile cię trzeba cenić, ten tylko się dowie, gdy Hamlet - książe duński przyleci na krowie."
13 posterunek - scena Hamleta

Opublikowano

Wie, że to deprymujące, szczególnie gdy człowiek w pocie czoła pracuje aby zakończyć prace nad serwerem ale mimo wszystko chciałbym zapytać czy jest jakaś przewidywana godzina startu ? o 13 już chyba nie ma mowy:) uprzejmie dziękuję i pozdrawiam.

Opublikowano

Wiecie co, dawałeś słowo że serwer wystartuje ponownie o 13. jest już 5 minut po "przewidywanym starcie" i ciągle jest brak połączenia z serwere, ja dziękuję za taki dedyk, nie mam zamiaru grać na tym privie gdzie Gm nie umie zrobić eventu, i niszczy cały serwer.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...