Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Safir [Dedyk]

Gość daronian

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 763
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

mam 2 sprawy. czy to coś co jest w prezentacji u góry do ściągnięcia bodajże 120 mega można wrzucic na inny hosting ? bo nie mogę ściągnąć.

i po 2 na czacie jest napisane otrzymałeś flagę polski, nie widzę jej i szukam po ekwipunku czy jest chociaż napis ale nic nie ma ... what the fuck

Zajebista nutka !

;)

Grubson

AbradAb

Rahim

o.O

Opublikowano

flagi leca na ziemie . wtf.

Wiem, że wspomnienie nigdy nie zginie

Tak jak wspomnienie po pierwszej dziewczynie

Jak czasy podstawówki

Zbite butelki, ubite lufki

Starte zelówki w podróży

Polowanie na chwile się nie dłuży, się nie nuży...

Opublikowano

Moglibyście dodać, żeby flagi się łączyły i usunąć z nich drop śmieci ; )

Zapraszam na serwer !

Troszkę za późno bo za 30minut kończy się event.

Opublikowano

Serwer nudny - expimy i dropimy perły oraz ulepszacze - TAKIE TO CIEKAWE, ŻE JA PIERDOLE.

Dodajcie coś nowego...

Ebmy5Hc.png

Opublikowano

Naprawcie czasem te logowanie, bo często ale to często pada.

Naprawcie czasem te logowanie, bo często ale to często pada.

Logowanie nie pada ;| A jeśli już pada do zaraz wstaje tak , że na 100% wy nawet tego nie odczuwacie .

Opublikowano

Jaki jest ts ? bo z tego co piszę na stronce głownej , nie da się wejść tylko trzeba wpisać inny ? to jest ten ?

Opublikowano

Powiem wam tak, Safir3k się stara razem z Daronianem i Shererem, robią kawał dobrej roboty - wystarczy docenić.. Jak coś zrobią co wam ułatwia to nie zwracacie uwagi, a jak strona padnie to od razu wyzywacie, że gówniany team.. Trochę ogarnijcie.

Pozdrawiam i polecam.

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Drodzy Safirek , Daronian , Sher nadal brak zwojów by cofnąć daną statystykę ..... zbugowany event z flagami ciągle spamuje w grze , bug z metinami na mapce 135+ na 140lvl nic nie dropi , zbyt malo nowosci dungeony itp by sie przydaly , wycofac rose abs na magie bo w polaczeniu z hwangami co maja 45% + to bm smok itp nie maja szans z mentalem . Prosze to przemyslec i jak najszybciej naprawic ...

Opublikowano

ciekawe jak pobrac pc 2 ... jestem na jakimś koncie co od kogos mam z komentarzy i jest napisane

Ten plik może być ściągnięty tylko przez konto Premium. Kup Premium!

Zajebista nutka !

;)

Grubson

AbradAb

Rahim

o.O

Opublikowano

ciekawe jak pobrac pc 2 ... jestem na jakimś koncie co od kogos mam z komentarzy i jest napisane

Ten plik może być ściągnięty tylko przez konto Premium. Kup Premium!

nom niestety tak to sie robi wrzuccie na multiupload albo na cos

Opublikowano

Klient pobiera mi sie 3 h i zaraz zmieni sie na 5h % idzie zero help me na gg 11301214 ; ]

Pobieraj za pomocą FlashGet'a lub z kont premium, wtedy transfer jest o wiele lepszy.

Opublikowano

Troszeczkę nie wypał z tym OX, jak zwykle w końcu...

Czy można zabić 1 lvl ? Nie było nic dodane, że z naszego królestwa, ani nic i oczywiście odpowiedź NIE, a z innego królestwa można przecież zabić..

Wiele takich pytań było, zmieńcie te pytania albo odwołajcie OX..

Opublikowano

Ci co źle rozdali pkt statusu nadAL NIE mają możliwości ponownego rozdania bosz .... drop z metinów na mapce 135+ zbugowany nic nie leci same syfy , spoty za małe wszędzie pełno ludzi i exp za mały .. nie można zrobić epika z tarczy ..... mnóstwo bugów a zajmują się durnymi eventami .... serwer traci w moich oczach

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...