Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Safir [Dedyk]

Gość daronian

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dropią one z wiedźmy, która znajduje się na mapce 100 kordy : 140 x 120 co 40 min.

A co do serwera, spokojnie na pewno będzie działał, tylko potrzeba im czasu, a nóż może coś ciekawego wprowadzą.

• Odpowiedzi 763
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

To co padł 4ever czy co.Bo kurwa jak nie umiecie zarządzać serwerem to mówcie a nie ludzie czas tracą!

Lubish To?!

Opublikowano

Serwer został zjebany przez moją głupotę.

Definitywnie kończę z serwerami, może kiedyś.

Fajnie się pracowało z tą administracją, ale zawsze coś spieprze.

Goodbay.

Ale as ..Rozwalił serwer i pisze fajna administracja:d.

Jesteś as nad asy..Ile to już serwerów rozłożyleś?? Powinieneś zostać liderem,przodownikiem jak kto woli.

Jest tylko jedno ale ..Ludzie przed samym tym niby eventem doładowali sm ... a tu serwer padł...TO dla mnie wygląda jak wyłudzenie..Ciekawie będzie.

Ja przed samym resem doładowałem is na 20..pare zlotych nie dostałem nic w zamian.._śmierdzi to mi i to bardzo..Czekam na wypowiedz administracji..

Opublikowano

Ale as ..Rozwalił serwer i pisze fajna administracja:d.

Jesteś as nad asy..Ile to już serwerów rozłożyleś?? Powinieneś zostać liderem,przodownikiem jak kto woli.

Jest tylko jedno ale ..Ludzie przed samym tym niby eventem doładowali sm ... a tu serwer padł...TO dla mnie wygląda jak wyłudzenie..Ciekawie będzie.

Ja przed samym resem doładowałem is na 20..pare zlotych nie dostałem nic w zamian.._śmierdzi to mi i to bardzo..Czekam na wypowiedz administracji..

Mnie też w przysłowiowego chuja zrobili.Doładowałem 800MS i wyskoczył mi błąd ,że jeszcze raz mam wysłać bo coś się nie zgadza a 3razy sprawdzałem treść es'a i numer na ,który wysyłałem.7 zł zabrali i gówno dostałem.Serwer upada taka prawda znacie jakiś fajny serwer bo tutaj szkoda czasu,pieniędzy marnować.

Choć muszę przyznać ,że administracja zajeła się tym problemem ale strona nie działa więc lipa.A Administracja powinna dać info ,że serwer będzie się przez tydzień borykał z problemami a tak to ludzie nie wiedzą czy serwer upadł cub cuś ;/

Lubish To?!

Opublikowano

sherer

Serwer został zjebany przez moją głupotę.

Definitywnie kończę z serwerami, może kiedyś.

Fajnie się pracowało z tą administracją, ale zawsze coś spieprze.

Goodbay.

Nie myli się ten, kto nic nie robi. Miał być super event, ale nie wyszło, Zdarza się. Wróci Daronian i się zajmie naprawami.

2mzof5.jpg
Opublikowano

Ja mówiłem, że Sherer nie ogarnia, mogę się mylić, ale to łudząco przypomina Szef'a z avalonu. Także słyszałem, że miał obie lewe ręce do pracy przy plikach, oraz kontakt z nim był zerowy.

Widzisz co zrobiłeś Sherer ? urwałeś kurze złote jaja...(rozwalił i uciekł, zamiast pomóc odkręcić bałagan)

Oby tylko ludzie nie poodchodzili...

Opublikowano

No ja również mam nadzieję , że liczba online na serwerze drastycznie nie spadnie . Sporo pracy włożyłem w ten serwer i mam nadzieję , że przynajmniej co niektórzy to docenią . Bo na prawdę odkąd serwer wystartował spałem codziennie max po 5h .

Pozdrawiam i jeszcze raz bardzo przepraszam .

Opublikowano

Haahahh, podziekuje..

SPRZEDAM 152 WP Z PRO EQ FULL EPIK PRO ABS 3x15, np. naszyj:

- 3khp

- miecze 15

- sztylety 15

- dwureka 15

- kryt 10

bransa:

- ludzie 10

- magia 15

- szycie 10

PISAC TYLKO NA PW!!

SPRZEDAM ZA DOLADOWANIE ORANGE 25zl

Ma ktos jakiegos fajnego serwa?

Opublikowano

Ściągnij przez programy FlashGet, Internet Download Menager.

Tutaj masz temacik.

http://www.mpcforum.pl/topic/411480-tutjak-pobrac-clienta-z-bardzo-duza-predkoscia/

Opublikowano

Ja jestem za wgrywaniem nowych rzeczy, ale tylko w tedy kiedy wcześniej ma się już pewne pliki, które już były przetestowane oraz z zapasową kopią plików serwera :-)

Opublikowano

Ja jestem za wgrywaniem nowych rzeczy, ale tylko w tedy kiedy wcześniej ma się już pewne pliki, które już były przetestowane oraz z zapasową kopią plików serwera :-)

Spokojnie wszystko przyjdzie w swoim czasie(tak myślę), skoro jest dłuższa przerwa to znaczy że Team coś naprawa lub dogrywa na serwer, więc miejmy nadzieję że pojawią się nowości lub zmiany.

Opublikowano

o pisz na forum serwera nie tu masz tam taki dzial zmiany

Opublikowano

Jak mozecie to wrzuccie latke na inny host np wupload + link do rejestracji

A dla tych co nie wiedza, zeby pobierac z max predkoscia z www.wupload dodajecie literke T przed wupload i klikacie ENTER i wychodzi wam www.twupload i pobieracie ;d

Na serwerach mozna mnie znalezc pod nickiem:

- Husam

- HusamPL

Opublikowano

Safir3k jak jest off to przy okazji napraw drop z metków na mapce 135 oraz co już wiele razy prosiłem tarczę na 61 lvl... nie wiem czemu jedni mogą robić a inni nie.. ja chciałem z lwiej zrobić i się nie da.. pozdrawiam

65726516.png

Jeżeli mój post Ci w czymś pomógł to kliknij

add.png

Opublikowano

Problemy od samego poczatku... najpierw niedziałająca strona do rejestracji potem nagły off servera! najlepiej jest postawic server przez kogoś kto "nieogarnia" do końca rzeczy....Potem zrobić IS zarobic na nim a póżniej mieć wszystkich ludzi w 4 literach...i głupio przepraszać na forum "ze ja sie nie nadaje do serverów..." hehe porazka!!!!!

P.S

Cos czulem ze ten server nie "pociągnie" dlużej jak kilka dni.Za kilka dni powstanie nowy i nikt juz nie bedzie pamietać że to ten sam co tutaj....tak to niestety teraz jest!!!

Opublikowano

Życzę szybkiego powrotu do stabilności serwera.

Ktoś wcześniej wspomniał, że serwer robiony pod IS. jeśli ktoś tak sądzi - niech zajrzy do IS

Stalki i truty itd. nie są drogie, i nawet +0

żadnych epików

jest kilka ulepszaczy...

Z tego jest pewien dochód, ale jak chcesz grać na tym serwerze, gdyby nie było na niego środków? Cały czas mają płacić od siebie?

Opublikowano

Daronian'a zaangażowanie w ten serwer także jest wysokie, co widać. Safir3k, nie jest byle dzieciakiem ponieważ miałem z nim przyjemność uciąć krótką konwersację nt. serwera. Naprawdę nie ma czego się bać, ponieważ serwer jest w najlepszych rękach, oraz ich słowność jest na wagę złota. Co do tych "przypadków", jest na to

odpowiednie amerykańskie sformułowanie "Shit happens".

Opublikowano

Chciałbym zgłosić pare błędów, które wyłapałem w ciągu 2 godzinnej gry na tym serwerze.

- Nie da się oddawać kwiatów brzoskwini do biologa

- W misjii u Yang-Shin gdy wydropimy nieznane talizmany i chcemy je oddać to trzeba wybrać okienko " Futra Wilka ", więc coś jest nie halo

- W tej samej misji z nieznanymi talizmanami możemy wydropić ich tylko 19 zamiast potrzebnych 20, do tego jak oddamy te 19 to nie da się wydropić brakującego dwudziestego.

- Częste literówki w opisach misji na niskie lvle

Dodam, że wg. mnie zbyt ciężko jest z 6/7 bonami i śmieszne są ulepszacze na podstawową biżuterie na 54lvl. Ogólnie sądze, że jak na serwer easy jest za dużo natrętnych misji.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...