Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Safir [Dedyk]

Gość daronian

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 763
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ty z tym spamem ile ty masz lat ? bo wnioskuje że 12 albo i mniej jak będziesz tak spamował to nigdy ci nie odbanuja bo tylko forum zaśmiecasz i utrudniasz ludziom

życie

Opublikowano

Ale mi to rozwiązanie ._.'' Zrób postać nową i drop z metinów bitwy. Łatwo powiedzieć, jak na serwie nie ma pierka anty pd to sobie podropię... 2 minuty i 1 kryształ, bo więcej... Wątpię. ^^

Co do spamera, to dałbym mu perma zarówno na MPC jak i w grze, ale zgadzam się, że serw to żenada dość.

Każdy mądrzeje z czasem...

Opublikowano

Ale server wyłącza się cały czas kurde, jeśli nadal tak będzie to naprawdę lepiej sobie odpuśćcie ten server bo MASAKRA. Szkoda marnować czasu. Trzeba było wszystko sprawdzić przed startem a nie teraz jak ludzie chcą pograć idiotyzm.

Opublikowano

Szczerze mówiąc po prezentacji spodziewałem się czegoś więcej, prezentacja wygląda super ale to nie jest odzwierciedlenie tego co jest w grze. Masa misji które są nie przydatne np. biolog na początkowe lvl. Następnie biolog na 30 zęby orka przy oddaniu na 52 lvl daje nam 66/67 lvl i z nastepnymi misjami jest tak samo duzo lvl dostajemy, to mi się nie podoba. Na serwerze panuje chaos, lepiej jakby go wypuścili z tydzień lub dwa tygodnie później, a byłby dopracowany.

Opublikowano

Hexalia już była bardziej ogarnięta (nie ubliżam hexali bo mi się bardzo fajnie tam grała i według mnie było dopasowane wszystko idealnie ale ten team i bugi...)... Miał być taki pro serw niby... zróbcie lepsze bony... bugi naprawcie... USUNCIE ZIELONĄ ROSĘ BO NIE MA CO GRAĆ BM... BM SIĘ ŹLE EXPI TO CHOCIAŻ NA SOLO KOXEM SIĘ JEST (jako taka jakby nagroda za ciężki exp:P)

Opublikowano

Kupcie sobie lub sciagnijcie sobie "Internet Download Manager". Ja kupilem i jestem zadowolony. Z takich hostingow sciaga wlasnie o wiele wieksza szybkoscia.

Co do serwera to wydaje mi sie ze moby w lesie bija wiecej niz przedtem.

Już 4 lata z forum...

Masz coś do Placków?

Opublikowano

Heh bronie i ulepszacze w IS podziekuje za ten serw. Zamiast naprawiac bugi to is robia. Team zero kontaktu a jak juz laskawie wejdzie na kanal ts to powyzywa wszystkich i pojdzie.

Opublikowano

Serwer pod is... Truty w is... ??? dziękuje za serwer... Nie ma już gdzie grać !!! Hexalia nie wypaliła (była fajna ale team...) teraz serwer ISu i bugów :/ kiedy wyjdzie coś w podobie do do tych 2 serwów ale bez bugów i nie pod is !

Opublikowano

Serwer pod is... Truty w is... ??? dziękuje za serwer... Nie ma już gdzie grać !!! Hexalia nie wypaliła (była fajna ale team...) teraz serwer ISu i bugów :/ kiedy wyjdzie coś w podobie do do tych 2 serwów ale bez bugów i nie pod is !

Dokladnie zapowiadal sie fantastycznie-wyszlo jak zwykle.

Wystarczy sprobowac zdobyc stalke czy bron na 75 - czeka was wiele godzin w dt i wiele szkat

up. jaki?

Opublikowano

Podstawowy błąd. Rozpoczęcie reklamy około tydzień przed startem jest podstawą dobrego startu.

Czy administracja w końcu wypowie się na temat poprawienia expa w atlantydzie v1,v2 i dropu np. stalek , broni na 65 ?

Ale marudzicie ;d

Okropni jesteście.

67062750834462019182.gif

Start serwera 17.08.2012r.

Dołącz do naszej społeczności już dzisiaj i twórz świat razem z nami -

Reinor.pl

Opublikowano

Prezka naprawdę bardzo ładna,zachęciła mnie do gry.

Widac także,że administrator serwera stara się,aby wszystko było dobrze,

ale te komentarze niektórych ludzi naprawdę okropnie odstraszają od serwera.

Opublikowano

Dokladnie zapowiadal sie fantastycznie-wyszlo jak zwykle.

Wystarczy sprobowac zdobyc stalke czy bron na 75 - czeka was wiele godzin w dt i wiele szkat

up. jaki?

Pewnie chodzi mu o royalmt2 bo on tylko wychodzi w weekend

Opublikowano

pierw to sobie moze umyj oczy lub okulary umyj a pozniej mow ze nie ma metinow w grocie

"Hahahahha! Dobre!

Metiny w grocie są zbugowane, że nawet respu z nich nie ma, a Ty mi tu piszesz o dropie!"

IDIOTO cholerny!

DIG86Gz.jpg
Opublikowano

ZBUGOWAŁA MI SIĘ POSTAĆ CHCIAŁEM SIĘ TELEPORTOWAĆ TELEPORTEREM NA V2 I BUGŁO NIE MOGE WBIĆ NA POSTAĆ PROSZĘ O ODBUGOWANIE POSTACI Szarek

Opublikowano

ogarnijcie te kicki nie wiem czy to ataki czy co ale zdarza sie to za czesto zdecydowanie... tak to serwer polecam ;D

daronian ,widze przegladasz temat ,moze laskawie poinformujesz graczy co sie dzieje ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...