Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Safir [Dedyk]

Gość daronian

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wielkie gówno hejterze? To wypierdalaj na swoje jebane serwery hamachi czy 4funy z itemami z navi.

Albo nie... pójdź na hardy gdzie admini sprzedają przedmioty na allegro, a od Nas spierdalaj.

Nie zależenie od tego ile będzie graczy to zostaną z nami najlepsi, dla których będziemy pracować.

Będziemy się starać nawet dla 30 osób, a pozbędziemy się ścierwa...

Takie rzeczy piszecie - dziwne, że stoimy co, bo reszta serwerów po takich obelgach by się schowała w krzaki.

Nie obchodzi Nas zdanie 12 letnich dzieciaków, które chcą się odstresować, bo nigdy nic nie osiągnęły w grze.

Aż tak bardzo nie polecacie serwera? OK... wystarczy jeden post, a nie co chwilę " NIE POLECAM ".

Niestety nie macie szczęścia, bo kilka osób wróciło do działu Metin2 i ładnie zajmą się takimi frajerzynami.

Bugi powiadasz? Co dadzą bugi? Naprawimy to szybciej niż myślisz, a ścierwo, które się tym bawiło zostanie na zawsze zbanowane.

Atlantika, tilian powiadasz? Szczerzę nie słyszałem o tych serwerach, ale pewnie jakieś gówno, które padło i możecie wierzyć lub nie, ale my przy tym nie siedzieliśmy.

Nadal masz problem? To sobie go miej, ale najpierw wbij 150 lvl, poczekaj, aż naprawimy błędy, a potem mi debilu spamuj w prezce.

Takim zachowaniem nie reprezentujesz sobą nic ciekawego. Widać nie jesteś cierpliwy, więc nic nie osiągniesz.

Jaki TEAM taki serwer.

Jak widać serwer niegodny polecania.

Pozdrawiam, Nobukko.

67062750834462019182.gif

Start serwera 17.08.2012r.

Dołącz do naszej społeczności już dzisiaj i twórz świat razem z nami -

Reinor.pl

• Odpowiedzi 763
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

I bardzo dobrze. Ciekawy jestem czy pobanuja wszystkich. 5 osob w top 15 jechalo na yang bugu wiem to na 100% wiec jesli zbanuja wszystkich co go uzywali, to jestem pewny ze team ogarnal serwa jesli nie zbanuja to zmywam sie na inny serw. Kazdy wiedzial o bugu jedni wykorzystali inni nie, wiec jeli mowia prawde lepiej zacznijcie od nowa grac bo i tak bedziecie mieli bana.

Opublikowano

1. Naprawcie sprzedawanie sztabek u handlarki. Sztabka 2kk to niech będzie 2kk, a nie 1,5kk - x

2. Zróbcie tp do av2 - x

3. Naprawcie exp w atlantydzie -

4. Zróbcie max bony / bony 15/20 - x

5. Naprawcie drop z metinów atlantydzie - x

6. Zmieńcie nazwe w p. teleportacji z Chunjno na Chunjo, bo w oczy razi... - X

7. Zbanujcie albo wyzerujcie yang, WSZYSTKIM , którzy używali buga na sztabki, bo pełno jeszcze takich osób lata... - X

8. Zwiększcie drop kryształów.

9. Zmieńcie wartości w kd +5 do expa. Kd potwora +5 daje tylko 10% na potwory (?), kd wital +5 daje tylko 400 pż (?) itd.. - X

Kto jest za?

√ - zrobione

X - niezrobione

ps. jak znajde jeszcze jakieś błędy to będę je dopisywał. Im więcej lubie to, tym większa szansa, że w końcu coś z tym zrobią!

Opublikowano

Bugi z expem są teraz naprawiane, a yang bug został usunięty wraz z osobami wykorzystującymi go.

Powoli wstajemy na nogi!

Exp w AV1 i AV2 został zwiększony, powodzenia!

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Bugi już usuwamy, a gracze zostają banowani... IP equala jest zapisane, żegnamy!

Zapraszamy do gry, postaramy się wyprowadzić serwa na wyżyny.

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Dla mnie ten server to dno... Server się zawiesza na jakieś 5 min, laguje, i chyba maja w Team dziecko... mam ss jak się odzywa do graczy. Dużo jest błędów itp... Nie jestem pewien co do eq innych graczy bo być może też maja od GM. Jak na razie to ten server jest nie wypałem.

Opublikowano

A ja mam pytanie bo widze, że strona jest z serwera Euphoria ( postał ze 2 dni), można wejśc z tamego clienta?

0RMbv6e.png

^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^

!!!!!!!!!!!!!! KLIKNIJ !!!!!!!!!!!!!

Opublikowano

Czy ja napisałem,że widziałem innych ludzi, którzy mają yangi, bo wykorzystali buga?

Nie.

Bug ewidentnie jest,bo sam go sprawdziłem.

67062750834462019182.gif

Start serwera 17.08.2012r.

Dołącz do naszej społeczności już dzisiaj i twórz świat razem z nami -

Reinor.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...