Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

NeveriuS[Dedyk][PL][MEDIUM]

Pro100ST

Gracze  

1 080 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy zamierzasz zagra? na serwerze?

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 669
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Grałeś tam że mówisz że syf ?

Jak nie umiesz grać na takim privie gdzie trzeba sobie dropić rady / zwoje / kamole , to nie graj .

Opublikowano

10_logo.png

Witajcie

W piątek o godzinie 17:00 przybędzie GM aby stworzyć Event OX śpieszcie się?!

Myślisz że wiesz dużo o metinie jak i o naszym serwerze? Przyjdź na event aby się o tym przekonać!

Wchodzić można na każdym Channelu smile.png

Wchodzicie u npc Seon-Hae który znajduje się obok handlarki.

Opublikowano

Już wkrótce jak wszyscy wiecie zbliża się Euro 2012 w związku z tym będzie na czas trwania Euro Dropił specjalny przedmiot z ciekawymi rzeczami w środku.

Wygląd:

iconae.png

Opis:

opism.png

AutoPatcher Pobierze Automatycznie wymaganą Aktualizacje.

.:Moje tematy:.

Jeżeli Przyda ci się moja praca postaw Lajka

Opublikowano

Padł nie padł...

Nawet jeżeli go przywrócą do działania to stracili wczorajszą akcją mnóstwo graczy.

Przez kilka minut z każdego mooba dropi fontanna, ludzi mają pierdylony rad egzo kamieni...

Potem cofka, wszystko usunięte, fontanny dropią niby normalnie ale nie da się ich otworzyć,

mąż zamiast zbroi +5 ma +4, metal też znikł, potem nie da się fryzurki założyć...

Aż w końcu 3/4 użytkowników traci całe eq...

Gratulacje administracjo, dziękuję za miły czas na Waszym serwerze,

za "kłutnie" Tevana i "piłkarzą" PRO100,

przemiły event i nie musicie dziękować za wydany przeze mnie $$$ na to byście mogli robić kolejne niewypały.

Z poważaniem, DanseMacabre...

PS. A tak naprawdę to dziękuję GMowi Yuke który okazał się być miłym w przeciwieństwie do reszty administracji GMem. :*

Opublikowano

Serwer już dawno śmierdział trupem, a Taven handlem itemami dobił mu ostatni gwóźdź do trumny.

Opublikowano

Śmierdział od samego początku. Ten serwer wbija nóż w plecy Metin2.

Masa dzieciarni, do tego te fontanny które służą "piłkarzą" do szczęścia. Jakoś na serwerze zrobiły chaos.

Kończę grę, sayonara i nie polecam.

누가 뭐라 해도 난 나야 난 그냥 내가 되고 싶어
I WANNA BE ME ME ME

Opublikowano

1337276989-U173186.png

Dnia 01.06.2012 o godzinie 20:00 przybędzie gromado silnych, oraz potężnych potworów zmierzających ku lodowej ziemi i dolinie orków. Wszystkie królestwa szykują się na krwistą walkę na śmierć i życie. Odbędzie się bojowy pojedynek pomiędzy zgranymi Graczami a gromadą bossów, oraz płonących kamieni metin...

Chcesz uczestniczyć w brutalnym pojedynku, pomiędzy Graczami, a bossami? Przybądź na czas!

Channele zostaną podane w Grze Kilka Chwil przed rozpoczęciem Eventu.

.:Moje tematy:.

Jeżeli Przyda ci się moja praca postaw Lajka

Opublikowano

Troszke cięzko na początku jest z eq i zmiankami, ale serwer dobry, ale chyba na hexagon lepiej mi się grało. Zobaczymy co czas pokaże.

Opublikowano

Polecam serwer. Idealne raty, team sie stara, duzo eventow, misji i co raz wiecej graczy!

Poczatkowo trudno jest dorobic sie skilli i eq, ale od 55+lvla idzie wszystki z gorki! POLECAM! Zapraszajcie znajomych, bo serwer postoi!

Na zawsze trzymam luz i żyje z tym na zawsze!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...