Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mexortis.pl [DEDYK]

leszek144

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chciałbym powiedzieć tym którym się nie podoba obecny hosting [...]

Akutalnie uploaduje clienta na rapidshare, będzie dostępny jutro/dzisiaj w nocy.

• Odpowiedzi 360
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wgl to jakiś smiech na sali kumplowi czlowiek z którym współpracowal zajebal strone z ftp jeden mówi że kupił 2gi sie przyznał że zajebal po jakimś czasie podeslal "fakture" o ile to można nazwać fakturą. Śmiech na sali.

18f8gw.jpg

Mógł by to w sądzie pokazać to by mu sędzia jeszcze poprawił za fałszerstwo.

Zachęcam do korzystania z Bonus Switchera specjalnie na Reinor.pl

http://www.mpcforum.pl/topic/713607-dl-tutorial-bs-na-serwer-reinor/

Opublikowano

Wie ktos moze co sie dzieje z serwem?

co 10-15minut wywala i nie mozna sie zalogowac:>

zostaniesz połączony masz?

Nick: Mahone

Klasa: SURA WP/ rzadziej smok

Królestwo: Chunjo

<3

Opublikowano

Uczernić serwer ? On już dawno jest oczerniony.Grałeś wg na tym serwie (nie teraz) tylko czy grałeś jak była pierwsza prezentacja... TO JEST DNO ! Leo zamknoł Erdiane .. Potem znowu zamknie Mexortisa i po miesiącu zrobi reaktywacje Erdiany... TO JEST IDIOTA ... TYLKO IS IS IS ... ZERO POJĘCIA. PLIKI SERWEROWE ? HAH GOTOWCE... Na erdianie nikt go nie widział jak był online . Tylko chyba na początku byl 2 razy jak serwer miał 2-3 dni

Tak tez mam czekam juz chyba 30 min ?

zostaniesz połączony masz?

Takie cos to ja moge narysowac w paincie. Widac ze komus bardzo zalezy zeby oczernic serwer....

Taki obronca serwera? To Kup cos w IS podziekuja ci . A i narysuj mi takie cos w paint i daj screena

vad2.jpg

Opublikowano

ja już nie ale net mi sie pieprzy durny srajbox pudło śmierdzące

Nick: Mahone

Klasa: SURA WP/ rzadziej smok

Królestwo: Chunjo

<3

Opublikowano

a jutro tylko powspominac co bedzie z tego serwa:P tyle z mojej strony . Dobranoc

Uwaga na bandziorów z interentu. 12 latkowie zaczęli prężnie szerzyć i wzmaciać swoje szeregi

Opublikowano

@UP nie masz inny zajęć w życiu tylko pier****** jakieś farmazony ? Tego ss'a co dałeś to fail , bo nawet clienta mamy innego. Coś ci nie wyszło .

Dłuższej grafiki się nie dało?

Opublikowano

Omg

Dalej trzymacie się tego że to zajebisty serwer?

9qm94t.jpg

http://imageshack.us/photo/my-images/96/0808014549.jpg/

Kto to jest badyl? Jaki to jest Serwer ? na Ss jest 144lvl a w topce 121lvl ?

Jak nie umiesz podrabiać Ss to się za to nie zabieraj bo to jest na poziomie 10latka a sobie z tym nie radzisz.

Te nowe MT2 To jakieś gówno;/

Czemu All Serwery Startują w te zasrane piątki = Nie wiadomo na czym grać

Opublikowano

Omg

Kto to jest badyl? Jaki to jest Serwer ? na Ss jest 144lvl a w topce 121lvl ?

Jak nie umiesz podrabiać Ss to się za to nie zabieraj bo to jest na poziomie 10latka a sobie z tym nie radzisz.

TO JEST ZE STAREGO MEXORTISA SS, NA KTÓRYM H@ LEO SPRZEDAWAŁ TE JE*ANE EPIKI ZA EQ Z PL'A TERAZ JUŻ WIECIE SKĄD MA TEGO SS'a?

[TGM]Badyl był taki jakiś 14 latek z dupy, nie znał podstaw ortografii, na ox'ach banował ludzi którzy wygrali ... z powodem "WH" żal dupe ściska, że ten o to wasz ukochany Leo zakłada kolejny serwer na którym zapewne znowu zarobi za eq z pl'a i go zamknie...

Opublikowano

Jedyny serwwer od chyba pol roku ktory wystartowal o czasie, nie ma na nim bogow i ma doobre zabezpieczenia, od poczatku nie bylo rzadnego offa ani lagow nic tylk grac. Polecam na 100%,

Opublikowano

No ok . Kiedy poprawicie konary zelkowa ? na 100lvl + nie mozna oddawac konarow .Helmu dla szamana na 80lvl nie da sie ulepszac na +7 ani bodziem ani magicznym . Mogliscie dac pelerynki do pierscienia teleportacji i depo to by ulatwilo gre . Serwer jest bardzo dobry tylko lvl bardzo latwo sie wbija ! mial byc medium potem hard w expie a narazie to latwo sie wbija ten lvl

Opublikowano

Moze ktoś podac pasy do sciagniecia klienta a wupload?

Siema !

Jeżeli ktoś ma naprawdę Ciekawy serwer taki " Medium " i chce zacząć od nowa. Jest gotowy do ostrej gry

Niech się odezwie. Bardzo chętnie pogram, tylko nie moge znaleźć odpowiedniego serwa.

Gracz musi mieć Ts 3 oczywiście :)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Dobra gdzies mam wasze zatargi i lamanie prawa mam nadzieje ze pojdziecie do piekla albo was zapierdola... Tak czy siak serwer mi nie dziala i pewnym innym normalnym osoba zapewne tez i oni rowniez "cisna chuja w wasze widzi mi sie" wiec jakies wyjasnienie moze sensowne kiedy to zostanie naprawione. Bo nie kazdy jest pro graczem jak wiekszosc powyzej niektorzy chca zagrac dla przyjemnosci. Wiec prosze skonczyc to pierdolenie.

słaby jestem w te miecze...

Opublikowano

ahhahahahaha hahha o czym ten koleś do mnie spiewa:D o to tyle . Leo poćwicz troche:D hahahaha: prze kozak w sandałach jestes:). Ogar serwer Ogar bo mi się nudzi:0

Uwaga na bandziorów z interentu. 12 latkowie zaczęli prężnie szerzyć i wzmaciać swoje szeregi

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...