Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mexortis.pl [DEDYK]

leszek144

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Logi ty wgl jakiś zbugowany jesteś ...

Czy to do mnie ??

"Logi" to to nie są ; ) bo wszystko mi pobiera w doskonałej prędkości . Tylko z tym serwerem mam problem .

• Odpowiedzi 360
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Kurwa pieprzysz o tych kozikach już 30raz a i tak cię wszyscy w Dupie mają , Jak ci się nie podoba to wyjazd na tego swojego Tiliana co go tak zachwalałeś a tu nie rób nie potrzebnego spamu jeszcze raz i leci Raporcik za nadmierny spam i reklamę .

Na darmo pierdolisz innym głupoty żę serwer jest pro jak każdy kto wchodzi to wie dokładnie sam co jest nie tak a ty pieprzysz inaczej pewnie specjalnie by ci leszek gm dał

Opublikowano

Troszkę mało ludzi lecz mam nadzieje że się rozkręci bo naprawdę warto, codziennie widzę jakieś zmiany na lepsze i administracja pytającą graczy co zmienić to jest to ;-)

Serwer jeszcze raz polecam i zapraszam graczy!

35081282.png

95335831576452200253.png

Opublikowano

czekam na jebane nieznane lekarstwo + , i aż mi ktoś powie gdzie dropią te ulepszacze na syrka ...

powinny dropic na poczatku lodowej z zarazonych (psy, ludzie itp.) lecz czy tutaj tak jest nie wiem

Opublikowano

hahahaha ale się uśmiałem .

Znam " Leo " " Leonardo " z przekrętów handlowych dowody podawałem w wcześniejszych tematach tego złodzieja .

Leo uwierz mi ludzie sami ciebie zniszczą . Layout pedalski jakiś robisz na tibie ? " Worgen " zresztą dzięki za otwarte katalogi . Includes i config itp .

Wstydź się że żyjesz . Tego tak nie zostawię przysięgam ;>

haha xD

Opublikowano

@UP nowy link

http://speedy.sh/FeKBc/pack.rar

- client

http://file4u.pl/download/3035771/launcher_mexortis.pl_www.file4u.pl.rar

- launcher

Dłuższej grafiki się nie dało?

Opublikowano

Serwera nie polecam. Pomińmy fakt, że kompetencje technika (mają w ogóle jakiegoś?) ograniczają się zapewne do połączenia z SSH i wpisania start/stop.

Administracja tego serwera zaśmieca strony konkurencyjnych serwerów z ich reklamą co świadczy tylko i wyłącznie o ich poziomie.

9.png

userbarwb.png
Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

ja pieprze powróciłem po jednym dniu nieobceności komp mi się popsuł wczoraj nie dość że z ósmego miejsca w topce na 54 spadłem to jeszcze klienta z wupload nie mogę ściągnąć, bo im się zzachciało jakieś posrane logowanie wymyśleć jako właściciel pliku a speedy.sh pobiera mi po 100kb/s i kur.. może to i dużo dla niektórych ale nie bd pobierał 2,5h a launcher na zasranym wupload nie ma innego hostingu?;/

@edit: przegrywam klienta na pendrive, ale to nie zmienia mojej prośby dot. innego hostingu chociażby hotfile

Nick: Mahone

Klasa: SURA WP/ rzadziej smok

Królestwo: Chunjo

<3

Opublikowano

@Silver™ thx

do metina2.pl wrzuce (reinstalka) bo klient zgrany z drugiego kompa powtarza bug z szeptem (próba otworzenia szeptu = zamknięcie gry). Launcher był wgrany do klienta EcresiaMt2, może coś pomoże to, bo jednak potrzebuje szeptu ;D. A jak nie to nie wiem poradze sobie jakoś bez. Pisali na grze, że reinstall pomógł im, bo też mieli ten błąd.

@edit: Silver. Mógłbyś wrzucić klienta na hotfile bądź rs? Bo niestety dalej bug z szeptem ;(

Nick: Mahone

Klasa: SURA WP/ rzadziej smok

Królestwo: Chunjo

<3

Opublikowano

Ktoś porównywał start tego serwera do Tiliana. Do tej pory w Tilianie nie jest nic uporządkowane, panoszą się ludzie, którzy na bugu podropili bryłki po 400kk, a taka stalka na serwerze kosztuje np. 3-5kk.

Na Mexortis może i znajdą się jeszcze bugi, ale w miarę czasu są one eliminowane. I na pewno nie ma takich przekrętów, że ktoś dostaje przedmioty od GA/GM..

Opublikowano

Taki serwer, Ale musicie wchodzić na inne i reklamować to samo tyczy się TS.... pożal się boże.

Opublikowano

Z chęcią pomogę serwerowi pod względem graczy - możecie na liczyć pomoc zewnętrzną, pomimo tego iż dopiero ściagam owy server, to twierdząc po wypowiadaniu się Administracji i opinii innych graczy jest to serwer z przyszłością o który warto powalczyć.

Powodzenia, postaram się po sprowadzać graczy.

Gram w stu procentach.

Opublikowano

nie polecam: administracja taka pr0 ogarnięta, a reklamuje się na forach innych privów - widać - nie radzą sobie, to muszą to robić.

Ebmy5Hc.png

Opublikowano

nie polecam: administracja taka pr0 ogarnięta, a reklamuje się na forach innych privów - widać - nie radzą sobie, to muszą to robić.

Dla Ciebie reklama na innych serwerach to dziecinada? Tak to odbieram. Dobry administrator reklamuje się gdzie tylko się da, żeby graczy ściągnąć. Widać nie wiesz co to znaczy być Adminem bądź GM'em

hisagi11.png
Opublikowano

Widze ze stary serwer powrócił.. I znowu HA Leo. Najgorszy HA jakiego widziałem .. Zgadza sie serwer pod IS . Z Erdiana mu nie wyszło to zrobił reaktywacje Mexortisa.

Prosze o WYWALENIE TEGO ADMINA !! TO JEST JEDNO WIELKIE ZERO !!

vad2.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...