Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mexortis.pl [DEDYK]

leszek144

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja mimo wszystko polecam Tiliana tam bynajmniej juz teraz wszystko dziala normalnie... zero lagow, brak bugow. dobrze sie gra i tyle.

• Odpowiedzi 360
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nawet tilian miał bardzo trudny początek , więc skoro tak niby wyrozumiali jesteście dla tego serwa to bądźcie też dla nas...

Dłuższej grafiki się nie dało?

Opublikowano

Nawet tilian miał bardzo trudny początek , więc skoro tak niby wyrozumiali jesteście dla tego serwa to bądźcie też dla nas...

Bylbym ale podziekuje za takie cos... ze bije w v2 na szponach po 150-20 dmg wybacz ale takie cos to sobie wsadzcie w d.... ide na Tiliana.

Zostalbym tutaj ale z takim dmg to podziekuje. ja nie moge expic i trace w tym momencie tym ze np. nie wbije na topke czy tez nie moge wogole bic bo ubicie szpona to meczarnia.

Natomiast jak widac administracja serwera ma to w d..

wiec pozdro.

Opublikowano

Narzekacie na te ulepszacze że nie dropiom a tego leci od cholery .

Te nowe MT2 To jakieś gówno;/

Czemu All Serwery Startują w te zasrane piątki = Nie wiadomo na czym grać

Opublikowano

NOWY DOWNLOAD!

]http://speedy.sh/7te66/Mexortis-Client-v1.0.rar

wszystko ok... tylko pytanie... why this fuking shit?? !! why spedyshare....? eh... nie chodzi o to, że zbytnio mi to zawadza, ale na speedy strasznie zwalnia transfer.... mogliście się bardziej postarać, no ale pobiore i wbije.... dam edit w ten czas..

ouve5v.png
Opublikowano

Jak na razie nie oplaca sie grac ... wiecej bugow niz nie wiem ...

Silver™ - jezeli jestes w teamie mexortisa to powiedz mi dlaczego bijac szpony w v2 z kozikami 37 i 20% zwierzeta zadaje obrazenia po 150-200 a na innym serwie koziki ze srednimi 35 i bije po 500-700 bez buffa oczywiscie?

obie postacie maja tak samo staty rozlozone i taki sam lvl

@edit: na Innym serwie zero bonow na zwierzeta

Opublikowano

Kurwa pieprzysz o tych kozikach już 30raz a i tak cię wszyscy w Dupie mają , Jak ci się nie podoba to wyjazd na tego swojego Tiliana co go tak zachwalałeś a tu nie rób nie potrzebnego spamu jeszcze raz i leci Raporcik za nadmierny spam i reklamę .

Te nowe MT2 To jakieś gówno;/

Czemu All Serwery Startują w te zasrane piątki = Nie wiadomo na czym grać

Opublikowano

jestem GM'em a nie technikiem ... , a tak wg. czytaj na stronie co dziś będzie... będzie działać bon na zwierzaki w v2

@TenJedynyxX

nowy download

http://speedy.sh/7te66/Mexortis-Client-v1.0.rar

Dłuższej grafiki się nie dało?

Opublikowano

Silver™ ty chyba nie kumasz o czym ja pisze ale dobra... i widze ze nie dociera do ciebie to ze ja mowie o itemach bez bonow! ogarnij sie czlowieku

a ty lajku raportuj ile wlezie mi to lotto

Opublikowano

no dokładnie wpadać nakurwiać napierdalać normalnie wypas jakich mało!!!!! takiego servera pro elo elo dawno nie było

fffffffa.png

Opublikowano

czy spamuje? raczej nie. poprostu chce wiedziec czemu maja takie cos... rozmawialem z innym ninja i on jakos bije normalnie po 400-600 bez bonow na zwierzeta... wiem mniewam przekonanie ze moja postac jest zbugowana czy co?

Opublikowano

czy spamuje? raczej nie. poprostu chce wiedziec czemu maja takie cos... rozmawialem z innym ninja i on jakos bije normalnie po 400-600 bez bonow na zwierzeta... wiem mniewam przekonanie ze moja postac jest zbugowana czy co?

załóż nową , rzecz tak trudna dla Ciebie widzę że musisz spamować 2 dni i dalej sam do tego nie dojdziesz.

Wiem, że wspomnienie nigdy nie zginie

Tak jak wspomnienie po pierwszej dziewczynie

Jak czasy podstawówki

Zbite butelki, ubite lufki

Starte zelówki w podróży

Polowanie na chwile się nie dłuży, się nie nuży...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...