Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mexortis.pl [DEDYK]

leszek144

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 360
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Szkoda że mało ludzi gra :<

na starym mexortisie grało ponad 1k ludzi, bo tam 95 w 30-1h się wbijało, a to nie jest już stary dobry mexortis i dlatego mało ludu

Ebmy5Hc.png

Opublikowano

na starym mexortisie grało ponad 1k ludzi, bo tam 95 w 30-1h się wbijało, a to nie jest już stary dobry mexortis i dlatego mało ludu

No właśnie zauważyłem za słaby exp jak na taki drop kasy ;p

b8o4ya.jpg

ŻYCIE NA KRAWĘDZI X D

Opublikowano

Serwer zapowiada się fajnie. Grałem na starym Mexortisie i było po prostu zaje***. Serwer ruszył niedawno, więc jakim cudem chcecie 1k+ ludzi jak kiedyś? Gra około 200, a to chyba drugi dzień serwera. Wrzućcie na luz, jak osądzacie Leo o dawanie Eq z Navi, to podajcie screena. (dowody)

PS. Dzisiaj zostanie dodana chyba grota.

30-1h? Haha, skąd ty masz te informacje? Samo expienie do 66 levela zajmuje (zajmowało) około 2 godzin, bo musieliśmy zrobić sobie jakieś eq. Żeby mieć 100 lvl na poprzednim Mexortisie, trzeba było trochę pograć. Proszę.. nie piszcie takich głupot!

Opublikowano

naprawde nie ma bugow nikt nie ddosuje serwa gra sie wysmienicie serwer nie stoi 24h a juz 100 lvl to chyba taki nie zly ten exp. Ale rozumie wy wolicie takie serwy co na psach sie 120 lvl wbije

Opublikowano

Gdzieś po , albo przed 18 będzie restart po który wprowadzimy kilkanaście poprawek m.in dla niżych lvli będzie już wchodzić bon na orki , drop przepustek na mapy itp. Więcej napisze przed restartem ^^.

A i tylko nie rozumiem logiki graczy. Tyle razy pisaliście że wychodzą same zbugowane serwery , beznadziejne , a jak już wyjdzie coś naprawde dobrego to nie gracie i gdzie w tym sens ? Leo to nie Badar że jak robił serwer to wstawał o 13/14 bo musiał się wyspać . Team cały czas zapiepsza żeby serwer nie był nudny , bo to co zrobiliśmy jest dla was , a jeżeli nikogo nie ma to ... eh.. szkoda się rozpisywać. Podsumowując wasza logika jest dziwna chcieliście bez bugów to macie ,ale to serwer tworzą gracze , a co to za serw bez nich ?

Dłuższej grafiki się nie dało?

Opublikowano

Serv fajny polecam,ale jest minus tego serwa bo przepstki na nowe mapyt sa tylko w is co on sobie misli ze ludzie na is sie zuca ja nie mam zamiaru pakowac kasy na prywatne serwery wiec dziekuje za taka gre

riiXrMY.jpg

PS. podoba ci się sygnaturka o naszym FuBu (Jareczku) to daj Like!!!

Opublikowano

@pacynka123

Gdybys sie odrobine zainteresowala serverem to bys przeczytala wypowiedz Silvera że po tym restarcie przepustki zostana dodane do dropu w grze.

A server musi z czegoś mieć pieniądze. Leo nie wydaje swoich pieniędzy tylko po to żebyście sie mogli nacieszyć z gry. On tez musi coś miec, a i tak musi oplacic server, a gdy ktoś wysle SMS na SM to on dostaje bodajze 1/4 ceny SM

Opublikowano

• Krwisty Kamień u handlarza pakietów, gdzie idziemy z nim do doliny orków pod grotę wygnańców , i dajemy Surze kamień aby nas przeniósł.
  • 5 bonus jest już ogólnodostępny , i bezproblemowo się łączy
  • Ulepszacze do epickich Stalek dropią w czerwonym lesie.
  • Tobół wrócił do handlarki wraz z Olejkiem wygnania
  • w Grocie wygnańców dropią bronie 75 oraz 65.
  • Można wybrać się już spokojnie do komnaty smoka wraz z ekipą by stawić mu czoła.
  • Możliwość wsadzania bonusu przeciwko orkom do broni , hełmów itp.
  • Drop biżuterii w Lochu Pająków V2
  • i kilka poprawek
  • Przepustki na nowe mapy dropią w RED LESIE

A usuwaj śmiało tą śmieszną sygnaturę, ja na Ciebie leję ;*

Opublikowano

zwiększcie raty, tak jak były na starym mexortisie: +700% i było super, a nie jak teraz ;/

Chłopie, weź się ogarnij, bo twoje posty mnie niszczą. Lvl i tak idzie bardzo szybko, a ty chcesz raty 700%? Idź na Xenox, gdzie masz raty 1000% i sobie graj.

EDIT: Serdecznie zapraszam na serwer!!

Opublikowano

Po Szmaragdzie tzn Zbroja Plytowa Aury nie da sie nic zrobic.. napraw tio

smocza łuska i ten 2 to gdzie lota.. ?

TrueKlimo

Opublikowano

Niebiański Smok.. Z niego dropią ulepszacze, i dropią z niego również stalki 7 bronie 7 buty i hełmy epickie.

A usuwaj śmiało tą śmieszną sygnaturę, ja na Ciebie leję ;*

Opublikowano

Dobra czas isc ;d Narty

Leo zrob bizuterie epicka i dalesze losy stalki.. sura nie wiem jak jest z innymi

i Zrob zeby bony lepiej wchodzily; D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...