Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mexortis.pl [DEDYK]

leszek144

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 360
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

albo mi się wydaje

albo to admini z extreme s2 metin2.

z tego co pamiętam, to im server padał, i postanowili sprzedawać itemki na tym serverze za PLn albo wymieniali eq z navi za eq na PLu

Pozdrawiam, nie zagram.

Opublikowano

albo mi się wydaje

albo to admini z extreme s2 metin2.

z tego co pamiętam, to im server padał, i postanowili sprzedawać itemki na tym serverze za PLn albo wymieniali eq z navi za eq na PLu

Pozdrawiam, nie zagram.

To ci się wydaje , nie mieliśmy wcześniej innego serwera . Dla twojej wiadomości to jest reaktywacja dawnego Mexorisa , który padł pare miechów temu.

Dłuższej grafiki się nie dało?

Opublikowano

no własnie ogarnijcie burdel na tym serwie leki nie dropia a co nagorsze by wejsc na nowom mape kture tam są to trzeba kupic przepustke z is a kazda mapa woła inną leo i jego ekipa ustawili serwerek pod is takie jest moje zdanie polowa graczy jest na nowych mapach a połowe nawet na to niestac bo za kazdym raem jak chcesz wejsc na mapke to musisz zawitac do is to pierdole taki serwer mówili ze wlesie dropia a tylko nas oszukali

riiXrMY.jpg

PS. podoba ci się sygnaturka o naszym FuBu (Jareczku) to daj Like!!!

Opublikowano

Ja czekam aż naprawią gasnące skille, ponieważ NIE DA SIĘ EXPIĆ! a administracja nic sobie z tego nie robi..

Ulepszacze też, wymyslone w cholere na ta trute i stalke jak byscie perel dac nie mogli.. Zreszta pewnie to usuniecie jak na starym mexortis, a no i biolog - kosmiczna kasa na itemy biologa ktore nie dropia, ciekawe.. Tak to zastrzezen nie mam.

lownfast

Opublikowano

To co kolega wyżej naprawcie to!!! + nie mogę do atla wbić stoję przed surą po 5 kamieni i żadnej opcji nie ma ... A niby gdzie te new mapy są ?

sygnatura to nie miejsce na takie oferty, skorzystaj z działu giełda.

Opublikowano

Co do biologa, to niektóre itemy dla niego dropią np. Pamiątki po demonie. Reszte przynajmniej musialem kupic, tak do matowych miałem. Nie wiem co z konarami.

Ale jak kupowałem itemy to zawsze mi kasy duzo zostało wiec nie wiem na co narzekacie.

Opublikowano

Serwer zalosny i caly zbugowany ...

Zeby ninja na 42 lvl z kozikami 37 srednie w v2 na szponach bic po 150-200 dmg hitem z buta i w statusie sila na 80, gdzie kolega wojem na tym samym lvl fms ze slabymi srednimi bije po 1k... Smiechu warte..

ODRADZAM GRE!!

Opublikowano

Serwer zalosny i caly zbugowany ...

Zeby ninja na 42 lvl z kozikami 37 srednie w v2 na szponach bic po 150-200 dmg hitem z buta i w statusie sila na 80, gdzie kolega wojem na tym samym lvl fms ze slabymi srednimi bije po 1k... Smiechu warte..

ODRADZAM GRE!!

To co napisałeś jest żałosne to pokazuje jak świetnie umiesz grać bo ja ninja Kozy śr 31 zamiatam po 600-900 to na 100% grasz na tym serwie?.

Te nowe MT2 To jakieś gówno;/

Czemu All Serwery Startują w te zasrane piątki = Nie wiadomo na czym grać

Opublikowano

Dajcie inny link do clienta , bo wyskakuje że trzeba się zalogować mimo że jestem zalogowany a na twuupload czy jakoś tak pisze że "link jest niedostępny" !!!!!!!!!

Opublikowano

Kiinow ty jesteś niedorozwinięty ???/ ... Już ci 4osoba pisze że ma cię w dupie i nikt nie czyta tego twojego gówna.... Bo co będzie to będzie i nie ma co prorokować (Prorok z ciebie jest jak z koziej dupy trąba ) ja Leo Też mam gdzieś ale serwer mi się podoba i gram ..... I NIE MA SERWA BEZ BUGÓW BO NAWET NA PL JEST BUG.

Polecam miła atmosfera a takie dzieci jak UP2 to do mdłości doprowadzają, Bo nie lubią Leo to trzeba mu zrobić negatywną opinię .

Opublikowano

Kiinow ty jesteś niedorozwinięty ???/ ... Już ci 4osoba pisze że ma cię w dupie i nikt nie czyta tego twojego gówna.... Bo co będzie to będzie i nie ma co prorokować (Prorok z ciebie jest jak z koziej dupy trąba ) ja Leo Też mam gdzieś ale serwer mi się podoba i gram ..... I NIE MA SERWA BEZ BUGÓW BO NAWET NA PL JEST BUG.

Polecam miła atmosfera a takie dzieci jak UP2 to do mdłości doprowadzają, Bo nie lubią Leo to trzeba mu zrobić negatywną opinię .

A co to mnie obchodzi gdzie ty grasz? Ja piszę to do innych żeby się potem nie zdziwili jak go zamkną już 4 raz

Opublikowano

Kiinow Naucz się czytać ze zrozumieniem . Jak ci się serwer nie podoba to wyjazd bawić się w piaskownicy... Nie grasz na nim a tworzysz historie jak z baśni.

Opublikowano

ja myślę że jeden post by ci w zupełności starczy na ten spamik. Bo i tak tego nikt nie czyta godzina 7:00 dzien pracujący a na serwie 70osób ...

Opublikowano

Zeby lauchera pobrac to trzeba miec nerwy!!! zaden hosting nie dziala mi !! Wrzuci ktos locale i rooty??? bd wdzięczny podam gg35909545

1325845644-U48159.gif
Opublikowano

Up MI all Hosty latają ;o

Opublikowano

z tego co jest wcześniej napisane to

Silver™ na innego hosta wbija

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...