Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mexortis.pl [DEDYK]

leszek144

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Proszę tutaj nie spamować...Temat jest do wypowiadania swoich myśli o serwerze, a nie żeby sobie grozić nawzajem...

Osoby spamujące dostają warna.

• Odpowiedzi 360
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano
Wiem Tree że nie lubisz moich postów bo podlizujesz się leszkowi już od Erdiany ale jak bym kłamał ale nie kłamie bo grałem na jego wszystkich serwerach więc wiem ;]

Hah Twoje dziecinne ''podlizywanie'' ^^

Leonardo nie lubię i nic się nie zmieni

Też grałem na jego wszystkich serwach i powiem Ci że ten nie jest lepszy ale miło się gra..

GoLGis

:)

GoLGis

Opublikowano

Server - 3x szybszy exp niż teraz jest , 3x więcej yangów , ulepszacze tylko na epiki i server idealny ^^.

@zapomniałem.. 3x więcej graczy

Wiem, że wspomnienie nigdy nie zginie

Tak jak wspomnienie po pierwszej dziewczynie

Jak czasy podstawówki

Zbite butelki, ubite lufki

Starte zelówki w podróży

Polowanie na chwile się nie dłuży, się nie nuży...

Opublikowano

zamiast pisać pierdoły wedzcie na serwer i zobaczcie co jest i jak sie gra bo większośc nie było a narzeka na hu wie co ja byłem gram i bede grał bo wiem że warto

fffffffa.png

Opublikowano

@UP poszukaj bo zaraz będe mieć warny za spam ;x

http://file4u.pl/download/3035771/launcher_mexortis.pl_www.file4u.pl.rar

masz tu launchera

Dłuższej grafiki się nie dało?

Opublikowano

Zalosne , team kurwa zalosny daje clienta na serwer z ktorego za chuja pobrac go nie moge. Leczcie sie , i zastanowic sie trzeba czy lepiej miec 500graczy wiecej czy 10groszy z jakiegos chujowego hostingu.

Opublikowano

Zalosne , team kurwa zalosny daje clienta na serwer z ktorego za chuja pobrac go nie moge. Leczcie sie , i zastanowic sie trzeba czy lepiej miec 500graczy wiecej czy 10groszy z jakiegos chujowego hostingu.

Nie wiem o co ci chodzi przedzie z tego linku pobierasz bez ograniczen. Napisz co ci wyskakuje ze nie mozesz pobrac. Kilikasz download i powinien zaczac sciagac. Jesli chcesz moge ci udostepnic na innym hostingu. Tylko daj mi linka

A tak pozatym udostpnilem go z wlasnej woli nie jestem w teamie wiec moge go wrzucac na co mi pasuje. Widze tez ze inni jakos pobieraja

Opublikowano

Kiedy bedzie dalo sie robic kolejnego epika po nieb. stali ?

http://mexortis.pl/?page=news

• Nowe tarcze ;
    Tarcza Tytanów 20 woj / 20 ninja
    Tarcza Króli 20 szaman / 20 sura
  • Nowego Wierzchowca - Białego Lwa, dlaczego i co daje?
    Biały lew daje 35% doświadczenia jeśli się go dosiada,
    będzie on dostępny w naszym sklepie, i będzie on na czas dożywotni!
    będzie miał funkcję możliwości handlowania!
  • Epicka - Bursztynowa Biżuteria
  • Dodatkowy System ulepszeń, polegający na:
    - Zdobyciu przedmiotu z potworów przykładowo " fragment miecza "
    - Mając fragment i dodatkowy przedmiot , który będzie w i-s oraz drop ze smoka / generała
    - będzie można wytworzyć specjalny miecz, który będzie tworzyć nowy system ulepszeń!
    Na każdą klasę przypadać będą 3 / 5 broni.
  • Wiele poprawek dot. Dropu przedmiotów.

Administracja Życzy miłej gry oraz, Wesołych Świąt. A co się z tym wiąże - w piątek o godzinie 12.00 będzie aktywowany event Szkatułek blasku księżyca , z których będzie można zdobyć takie przedmioty jak:

• Magiczny Metal
  • Dodanie 6/7 bonusu
  • Zmiana 6/7 bonusu
  • Szpon Smoka
  • Łuska Smoka
  • 1 x Biała Perła
  • 1 x Niebieska Perła
  • 1 x Czerwona Perła
  • Zwój Kanibalizmu
  • Zwój Smoka
  • i inne.

Dodatkowo dziś zostanie odpalony konkurs na najlepszy mit o serwerze. Szczegóły dzisiaj o 12.30 na naszym forum, nagrody:

Rzeczowe lub Smocze Monety.

Autor: [Game Admin]

Opublikowano

Dalej jestem za moimi argumentami. To samo będzie to co na Erdianie. I po co wywaliłeś RAW'a z teamu? Był najlepszym SGM na serwerze. Masz przez to. Popadłeś w ruinę sądzę, że oddałeś lub sprzedałeś serwer. To samo było Metin of Champions. Niby zajebisty a nawet nie wystartował. 5 raz startujesz? Czy 6 ?

Opublikowano

Co wy pierdolcicie że cielnta nie można pobrać. Tyle ludzi daje wam nowe download'y a wam się nawet nie chce popatrzeć.

http://speedy.sh/7te66/Mexortis-Client-v1.0.rar

@Top

Serwer był by fajny, ale nie ma Magicznego Metalu do ulepszania ;x

Opublikowano

Co wy pierdolcicie że cielnta nie można pobrać. Tyle ludzi daje wam nowe download'y a wam się nawet nie chce popatrzeć.

http://speedy.sh/7te66/Mexortis-Client-v1.0.rar

@Top

Serwer był by fajny, ale nie ma Magicznego Metalu do ulepszania ;x

tY TEZ PIERDOLISZ BO JEST MAGICZNY METAL MAM TEGO 2 POSTACIE ZALADOWANE

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...