Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mexortis.pl [DEDYK]

leszek144

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

hahahaha a Leo jest taki pewny że go kazdy lubi a tu lipa ;] Tak serio to server po kilku poprawkach byłby zajebisty ale Admin mysli że jest Bogiem i mu wszystko wolno bo jest GA a tu lipa .

Zazwyczaj nie życze tego ale nie Lubie Cie ziomek bo jestes cipa i tyle... Wiec Zycze Ci aby jakis dobry haker serv Ci tak rozjebał abys był na wielkim - bo na to zasługujesz Swoim zachowaniem... Jakbys był kumatym Ziomkiem to nie pokazywał byś swojej '' wiekszości'' na servie a nie banujesz topke i liczysz ze zrobia nowe konta i kolejne PLN właduja na IS ..

Leo abys jutro w mokry poniedziałek dostał pierw woda a potem wiadrem moze Ci sie cos przestawi w tym durnym łbie ;]

• Odpowiedzi 360
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dajcie clienta na jeszcze inny hosting ... bo nie bede kur*a premium kupować a na rapidshare zawsze mi sie zatnie na 5%...

Opublikowano

To teraz wypowiem się w tym temacie ja.

Wspomnę teraz tak, że koledzy "HEJTUJĄCY MNIE"

dostali bana za mod kamera , gdzie po prostu byli tacy pewni siebie, że się nie zorientuję.

Ale cóż, dziecięca intuicja bywa zbyt wadliwa.

Skoro połowa topki dostała teraz bana za lamerstwo, to tym lamerstwem chcą zainteresować porządnych graczy.

Takich porządnych, którzy raz a porządnie potrafią rozłożyć tych hejterów jednym słowem.

Cwani byliście tylko w gębie, lecz Wam to nie pomoże bo żeby być kimś, trzeba grać uczciwie.

Pozdrawiam Hejterów i pozdrawiam wszystkich normalnych graczy, który potrafią grać bez wspomagaczy.

A usuwaj śmiało tą śmieszną sygnaturę, ja na Ciebie leję ;*

Opublikowano

Teraz pokaż wycinki z logów , w którym gracz o nicku NieRyzykuj i Sympathia używali nielegalnego eq . Udowodnij graczom ,że jesteś czysty. Masz czas do 20 lat jak znajdziesz ^^

Opublikowano

wkońcu wyjde na świat _ tutaj HTC Leo proszę o bana dla mnie za WH . Pewnie dodanie dzisiejszych rzeczy zajęło ci kilka godzin to znaczy wziales się za robotę jak licznik który i Tak jest fake zaczął spadać wkońcu musisz zarobić z czegoś. trzeba było wypuścić dopracowany server a Nie taki który byle początkujący odpali w kilka godzin Te słowa z początku " dopieszczalismy server od upadku starego" śmiech na sali .

Opublikowano

nie Polecam serwa bez IS nawet nie zrobisz epickiego eq bo trzeba kupic klucz do komnaty smoka bo tam dropia ulepszacze

###

i mało ludzi gra wczoraj koło 16 w m1 Jinno stało 9 osób ;p

Słowa te nigdy nie zginą choć sam prawie raz umarłem

Choć bym miał się sam ukrywać, moje słowa w net wypłyną

Będą walczyć gdy w ukryciu zajmę się swoją rodziną

Opublikowano

Tak jest jak się perfidnie robi serwer po zarobek a graczom wciska kity ze tak nie jest. Jest tam ulepszacz , jakaś różdżka, która ma niby 5% szans na drop z bossa - dostępna rzecz jasna w isi. No naiwni leja tego bossa, 50/100/150 razy i chyba nikt tego jeszcze nie dropnął. Swoje widocznie zarobili.

Opublikowano

Serwer zrobiony bez większego sensu, prawdą jest, że zrobiony został dla IS , także nie wbijajcie ^^

" Ból jest stanem przejściowym. Duma pozostaje na zawsze... "   :)

Opublikowano

Podaj co jest pod is i gdzie nie możesz tego zdobyć .

Love hejting ?

A usuwaj śmiało tą śmieszną sygnaturę, ja na Ciebie leję ;*

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...