Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mexortis.pl [DEDYK]

leszek144

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

a nie już nic

Wiem, że wspomnienie nigdy nie zginie

Tak jak wspomnienie po pierwszej dziewczynie

Jak czasy podstawówki

Zbite butelki, ubite lufki

Starte zelówki w podróży

Polowanie na chwile się nie dłuży, się nie nuży...

• Odpowiedzi 360
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wiecie co? Śmieszni jesteście z tymi groźbami przez komputer, pierd*lisz w kółko że coś zrobisz i że się nie "doczekamy" to jest śmieszne z waszej strony.

Rób dalej te twoje czary mary lecz nie spamuj tutaj, modek powinien nagrodzić was % za takie coś, że ktoś postawił serwer, zapłacił, narobił się a Ty z zazdrości chcesz zniszczyć? Widzę że ostro Cię zazdrość zżera że ktoś coś ma a Ty tego nie masz.

Wiem że temat nie jest założony przez mnie lecz chciałbym żeby modek usunął ten niepotrzebny spam który się tutaj znajduję, takie rzeczy, "groźby przez kabla" na PW proszę, to jest prezentacja serwera a nie jakieś kłótnie i groźby.

Co do serwera chciałbym żebyś leo naprawił bon na diabły ponieważ nie działa w mobki, nie patrzyłem w bossy.

Pozdrawiam

35081282.png

95335831576452200253.png

Opublikowano

Dziękuję już nie zagram. LEO jesteś zero nie potrafisz jednego serwera dobrze zrobić a startujesz z 5? ( dobrze licze?) serwerem. Weź ogarnij się bierz się za naukę jeśli nie umiesz zrobić. Każdy serw Twój był nie dopracowany. A nasz Champions serwer? Zajebista zapowiedź a gówno wyszło z tego. Jesteś zerem! Tyle z mojej strony. Nie doczekacie się serwera .

Opublikowano

dla mnie mod powinien banować takie osoby co piszą "no to się nie doczekacie" siedzi takie małe gówno i niszczy wszystko, na żadnym serwerze nie można sobie pograć bo ktoś komuś grozi itp, jak jesteś taki prze zajebisty to idź te lepsze serwery zaatakuj zobaczymy jaki jesteś mocny.

sygna.png

Opublikowano

Leo prosiłbym aby leciał taki ulepszacz jak "symbol wojownika" bo nie leci z mobów na ognistej ziemi nic

Dropi czesto w 20 minut nadropilem moze z 15 symboli. Zauwazylem ze im dluzej sie bije moby to pozniej czesciej leci. Tak samo yeti+ przez 10 minut jeden a pozniej jeden za drugim. Widze ze serwer rozwija sie bardzo szybko oby tak dalej.

ludzie wbijac na serwer postoi on dlugo. nie ma zadnych problemow typu ddos czy wywalanie chaneli. nie przejmujcie sie opinia paru osob ktore dzialaja na szkode serwera, bo pisza pewnie z zazdrosci ze taki zajebisty serw leszek stworzyl pozdro

Opublikowano

Dziecinko jeżeli już bierzesz moje ss z forum to napisz prawde a nie pier*olisz głupoty..

To jest ss z Mexortis v1..

Na Mexortis v2 <ten teraz> nie ma nikt dostępu do navikata nie istnieje GM Badyl..

Pierd*licie głupoty i wszyscy wierzą..

Padł przez ataki

Wlasnie, nie wierze w to że leszek by popelnil ten sam blad jak na starym mexortis.. Wiec skoncz robic wszystko na niekorzysc serwera:)

lownfast

Opublikowano

"Co z tym metinem?" Czemu Ci którzy wyzywają Leo od kurew itd. nie postawią własnego serwera? BYŁBYM bardzo ciekaw, czy Ci którzy piszą że " server pod is kurwa kurwa chuj buahhaha " na swoim serverze nie daliby nic do IS? Przecież kurwa nawet na PL jest itemshop i w takowym itemshopie są rzeczy których nie zdobędziemy w grze. Może zacznijcie wyzywać HA polskiego metin2.pl że ma server pod is? Smiech kurwa na sali, emocje jak na grzybach.

Pierdolicie i gówno z tego macie a nie satysfakcje. A server stoi dopiero 3... żenada kurwa musze zrobić zdjęcie. Nie wiem czy na innych serverach pogadacie luźno z GM'ami bo akurat tutaj to ciągle są na TS i można zagadac jak do normalnego człowieka.

Opublikowano

"Co z tym metinem?" Czemu Ci którzy wyzywają Leo od kurew itd. nie postawią własnego serwera? BYŁBYM bardzo ciekaw, czy Ci którzy piszą że " server pod is kurwa kurwa chuj buahhaha " na swoim serverze nie daliby nic do IS? Przecież kurwa nawet na PL jest itemshop i w takowym itemshopie są rzeczy których nie zdobędziemy w grze. Może zacznijcie wyzywać HA polskiego metin2.pl że ma server pod is? Smiech kurwa na sali, emocje jak na grzybach.

Pierdolicie i gówno z tego macie a nie satysfakcje. A server stoi dopiero 3... żenada kurwa musze zrobić zdjęcie. Nie wiem czy na innych serverach pogadacie luźno z GM'ami bo akurat tutaj to ciągle są na TS i można zagadac jak do normalnego człowieka.

Jescze dodam kolego ze wszystko co w is dostepne jest w grze gdzie mozemy latwy sposob to zdobyc

Opublikowano

A kiedy już nie będzie DEDYK?

Z tego co widać będzie dosyć długo ^^

Ja pierdole to gówno jeszcze chodzi?

Kiinowku ;* zaloguj się i zobacz co jest na serwie a nie piszesz ;>

GoLGis

:)

GoLGis

Opublikowano

Z tego co widać będzie dosyć długo ^^

Kiinowku ;* zaloguj się i zobacz co jest na serwie a nie piszesz ;>

Wiem Tree że nie lubisz moich postów bo podlizujesz się leszkowi już od Erdiany ale jak bym kłamał ale nie kłamie bo grałem na jego wszystkich serwerach więc wiem ;]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...