Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mexortis.pl [DEDYK]

leszek144

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 360
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wszystko działa, tylko imbecyle gdy zobaczą jak jakieś dziecko neostrady z dedykiem z singapuru ddosuje stronę, to odrazu że serwer pod is , albo że padł <lol> polewka z takich osób.

A usuwaj śmiało tą śmieszną sygnaturę, ja na Ciebie leję ;*

Opublikowano

@leszek144

Weź się ogarnij z tymi tekstami "Pójdę do sądu" "Wyślę pismo do prokuratory"

Koleś dziwacznie się zachowujesz jak na Administratora.

@Topic

Serwer ujdzie jak na razie

805491408806070489277.png

Opublikowano

Peruns to Cie zadziwie gdyż Bambusek z Balmory nie posiada swoich plików też ma serwer postawiony na plikach by.. Balmora to 1 wielki syf wbijasz 99 lvl i stoisz jak kołek w m1.. ludzie tam grają nie dlatego że serwer jest fajny bo równie dobrze mogli by zagrać na PL .. jest to samo.. handlarze nie edytowani catacumby , wymiary władców od co.. większość serwerów już je ma .. ludzie lecą na ten jego syf bo jest tam Maskotka.. słynny dziecinny fubu ;D który : "Jezdzi na wózku inwalidzkim i uderza kijem w pojemniki na śmieci z nadzieją że coś dropnie.. "

Opublikowano

Grałem chwile na serwie i powiem ze nic specjalnego niby easy ale jedynie kasy duzo leci z expem to.. 5 Bon nie leci z skawy tylko bodzie i notatki PŻ w tarczy..

Opublikowano

Powiem tak, server nie jest taki zły, exp na początku miał być easy a nie koniecznie tak jest. Podziękowałem za grę jak się dowiedziałem ze 5 bon w is'ie, dla mnie to za duże przegięcie.

Opublikowano

Uploadujcie Clienta łosie.

71980847649594293132.png

"Na majku, ziom targam wszystko jak tajfun
z Hawajów, to flow jest pierwszą iskrą pożaru.
Idź stąd, nie czaruj. U mnie wszystko jest nice tu.
Mam to coś, BO Twój wzrost, to moje IQ."

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...