Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

|��Crystal Silkroad Online��|Private Server|��

Sh4ke

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wróciłbym na ten server, ale nie wiem czy warto. Poza tym pooddawałem itemki i silk itemy ;P

wracaj.... a nie minie Tydzień i założe się że napiszesz posta że odchodzisz\ xD

1325845644-U48159.gif
  • Odpowiedzi 539
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nowa strona Crystal tak na szybko :) : www.harpagansro.com

po 1 to stary film :D i nie wkręcaj ludzi :D po 2

Opublikowane w dniu 3 kwi 2012 przez użytkownika Crystal Silkroad

Crystal Silkroad Unique Event

:)

Po 3 Zostawiam to innym już się nie bawie " :D

A tu śmieszna reklama MMOMAT

xD masz poczucie :D

a Tutaj coś odemnie :D

http://www.youtube.com/watch?NR=1&feature=endscreen&v=O6LPN0YTYrM

1325845644-U48159.gif
Opublikowano

Generalnie chciałem pojechać po Tobie ale widzę, że powoli się poprawiasz nareszcie ładnie piszesz po polsku! Co oznacza, że wcale nie jesteś takim głupkiem. :) Jeszcze tylko czytaj uważnie i ze zrozumieniem! Dałem linka do nowej strony Crystal... nowa strona = nowy filmik? eh...

Wrzuciłem 2 filmiki bo są fajne - muszą być nowe?

Nie wiem generalnie o co Tobie chodzi i czemu jesteś taki upierdliwy. Jak masz jakieś problemy w domu nie idzie Ci w szkole. Napisz mi PW może coś Tobie pomogę. Chyba, że po prostu masz taki przykry charakter, że musisz wszystkim przeszkadzać i wciąż negatywnie się wypowiadać.

Jak tak... to zmień to bo inaczej będzie Tobie bardzo ciężko w życiu! Po za tym mam dla Ciebie propozycję. Pokaż pazur! Postaw serwer i go poprowadź w odpowiedni sposób, zamiast wymądrzać się i hejtować KAŻDY kolejny napisany w tym temacie post. Bo w komentowaniu i krytykowaniu to jesteś kozak a z chęcią bym zobaczył co ty zrobisz. Bo w mordzie to każdy mocny. Czyny nie słowa się w życiu liczą!

Z czasem Crystal zmieni nazwę na Harpagan. Na razie nie chcę robić zamieszania i tak już za dużo się działo :)

A nuta fajna :)

Opublikowano

Generalnie chciałem pojechać po Tobie ale widzę, że powoli się poprawiasz nareszcie ładnie piszesz po polsku! Co oznacza, że wcale nie jesteś takim głupkiem. :) Jeszcze tylko czytaj uważnie i ze zrozumieniem! Dałem linka do nowej strony Crystal... nowa strona = nowy filmik? eh...

Wrzuciłem 2 filmiki bo są fajne - muszą być nowe?

Nie wiem generalnie o co Tobie chodzi i czemu jesteś taki upierdliwy. Jak masz jakieś problemy w domu nie idzie Ci w szkole. Napisz mi PW może coś Tobie pomogę. Chyba, że po prostu masz taki przykry charakter, że musisz wszystkim przeszkadzać i wciąż negatywnie się wypowiadać.

Jak tak... to zmień to bo inaczej będzie Tobie bardzo ciężko w życiu! Po za tym mam dla Ciebie propozycję. Pokaż pazur! Postaw serwer i go poprowadź w odpowiedni sposób, zamiast wymądrzać się i hejtować KAŻDY kolejny napisany w tym temacie post. Bo w komentowaniu i krytykowaniu to jesteś kozak a z chęcią bym zobaczył co ty zrobisz. Bo w mordzie to każdy mocny. Czyny nie słowa się w życiu liczą!

Z czasem Crystal zmieni nazwę na Harpagan. Na razie nie chcę robić zamieszania i tak już za dużo się działo :)

A nuta fajna :)

ojj Ja po tobie nie jade :D wiec nie spinaj sie please :D jak nutka fajna zobacz tą :D

http://www.youtube.com/watch?v=5EGtXB11hkk&feature=related

i to jest przekaz :) przesłuchaj kilka razy :) zanim coś napiszesz :D a ja ide dokończe piwka bo zmęczony jestem po pracy xD a jak nie rozumiesz to masz :)

Nazywają bandytami, wariatami, złodziejami

Omijają nas z daleka, bo możemy być pijani

Sami mają Meksyk w bani, zamiast mózgu kupa gnoju

Przecież też chce tu żyć kurwa w świętym spokoju

Robię swoje, w twoje społeczniaku się nie mieszam

Chore paranoje pierdol i lepiej nie sap

Psy, księża, politycy są dla ciebie bogiem

A mnie możesz nazywasz Publiczny Wrogiem

Tylko co takiego robię że trafia cię szlag

Skoro to twoi bogowie kradną wszystko to co masz?

Boisz się spojrzeć mi w twarz, nie mając pojęcia

Kogo masz się bać i kto naprawdę cię przekręca

Pierdolona nędza, chujowe zarobki

Czyja to jest wina? Weź się kurwa ocknij

Czyja to jest wina, że na wszystko ci brakuje

I odmawiasz sobie tego czego znowu potrzebujesz?

Skorumpowane chuje chcą dla siebie fortuny

Rządowa mafia, telewizja pierzę ci umysł

A nas masz za swoich wrogów bez powodu

Ja sprawie sądu nad sobą zostawiam Bogu

I weź to kurwa zrozum, szacunku trochę okaż

Zanim znów do puchy trafi dobry chłopak

Bo w betonowych blokach, wielu było takich

Co przez telefon jakie szmaty teraz widzą kraty

@Edit :)

Wiesz chuj mnie obchodzi czy sie tobie to podoba

jesteś hejterem będzie ścięta twa głowa

to mieszanka wybuchowa

Hip-Hop to nasza pasja, odbezpieczamy Broń :)

a teraz moje słowo " Nie którzy piszą , mówią że HH RAP to ścierwo bla bla... ) ja powiem Tak

pierdole zdania ,na temat po chuj to robie :)

1325845644-U48159.gif
Opublikowano

Ściągam zobaczę co i jak na servie jak mi się spodoba będę gierzyć :)

Nie wiecie czy coś dla nowych graczy na start dają, trochę golda czy coś w tym stylu? Proszę o odp.

468x60.jpg

Zapraszam do gry :)

Opublikowano

ale gówniana nuta, o boże, dawno takiej końskiej spierdoliny nie słuchałem ehehe

a co do tematu, to czekam na zmiany, chociaż i tak mam to w dupie, no ale mogę wylecieć, tak więc czekam zniecierpliwiony, zakupiłem już nową mysz oraz klawiaturę, coby grało się lepiej. hehe.

supremeLogo1.gif

Opublikowano

ale gówniana nuta, o boże, dawno takiej końskiej spierdoliny nie słuchałem ehehe

a co do tematu, to czekam na zmiany, chociaż i tak mam to w dupie, no ale mogę wylecieć, tak więc czekam zniecierpliwiony, zakupiłem już nową mysz oraz klawiaturę, coby grało się lepiej. hehe.

Spierdolony to ty jesteś od urodzenia cioto :) co lizałeś Administratorowi dupe i cię odbanował :)?

dwulicowscu jebany :) powodzenia dziwko KABOOOOOOOOOOOOOM!!!!

masz spierdolony człowieku :)
1325845644-U48159.gif
Opublikowano

Pokazałeś swój poziom i to nam wystarczy.A co do serwera to myślę że dalej ma duże szanse na wybicie się ;)

Pozdrawiam i życzę powodzenia w rozwijaniu serwa

"Istota zamienia się w popiół, który okrywa wszystko wokół, ukrywa każdy szkopuł następnie jak widoczność po zmroku znika z widoku"

Opublikowano

Pokazałeś swój poziom i to nam wystarczy.A co do serwera to myślę że dalej ma duże szanse na wybicie się ;)

Pozdrawiam i życzę powodzenia w rozwijaniu serwa

pokazałeś ? myślisz że jestem jak Ty ?? że siedze jak ta cipa jebana i nic nie napisze... ?

to się mylisz... mam w dupie twoją opinie i tych co myśla że są pro mega zajebisci

1325845644-U48159.gif
Opublikowano

@PosłuchajMnie

To ty mnie posłuchaj i WYPIERDALAJ stąd w podskokach mała zgniata kurwo inaczej cię nie nazwę bo na to nie zasługujesz

P.s twoja nuta to wielkie wielkie Gówno i nie ma żadnego przesłania ty prymitywie

pokazałeś ? myślisz że jestem jak Ty ?? że siedze jak ta cipa jebana i nic nie napisze... ?

to się mylisz... mam w dupie twoją opinie i tych co myśla że są pro mega zajebisci

Ludzie nie są mega pro zajebiści tylko ty jesteś aż nad to żałosny taka prawda

@Edit

Aby offtopu nie było

To warto wracać na serwer : > ?

Ułomnych miliony trwających by trwać

Bękartów Kościoła bez wiary w ten kraj

Spaczonych Chrystusów, w cierpieniu ich cel

To wszystko zniszczymy by spłonął ich świat!

W dziejów zamęcie jest droga przez noc

Ostatnia nadzieja by wolnym się stać

Ukryta przed okiem upiorów za dnia

Mozolna i trudna - idziemy nią tam!

Opublikowano

@PosłuchajMnie

To ty mnie posłuchaj i WYPIERDALAJ stąd w podskokach mała zgniata kurwo inaczej cię nie nazwę bo na to nie zasługujesz

P.s twoja nuta to wielkie wielkie Gówno i nie ma żadnego przesłania ty prymitywie

Ludzie nie są mega pro zajebiści tylko ty jesteś aż nad to żałosny taka prawda

@Edit

Aby offtopu nie było

To warto wracać na serwer : > ?

inteligencją się nie pokazałeś idz słuchaj swojego Rocku i napierdalaj głową w ściane baranie jeden Ty... :) sram na twój post :)

1325845644-U48159.gif
Opublikowano

Serwer jest bardzo dobry dość mało ludzi ale rate zachęca do gry. Polecam jeden z lepszych serwerów.

Zachęcam do gry. Pozdrawiam :)

468x60.jpg

Opublikowano

bober a co się dzieje? jaki masz błąd?

Rejestracja działa poprawnie jak ci nagle wyświetliło taką przyciemnioną plansze to znaczy, że zły kod z obrazka przepisałeś pamiętaj małe duże litery maja znaczenie!

Opublikowano

jezus maria, retrox ale ty jesteś pusty :D:D:D posłuchaj sobie tych swoich drogowskazów życia, bo widocznie zbłądziłeś :D troche hipokryzja słuchać gatunku, który ma ogólny przekaz "MUZYKA nie dzieli nas a łączy", no widocznie utknąłeś na ciemnej strefie i długo z niej się nie wydostaniesz, jesteś po prostu zbyt ograniczonym człowiekiem. x]

Co do servera, mam błąd przy rejestracji

supremeLogo1.gif

Opublikowano

Jak wyżej... rejestracja działa tylko kod musisz poprawnie napisać

Działa działa już wczoraj rozkminiłem :)

Polecam fajny server

468x60.jpg

Opublikowano

jezus maria, retrox ale ty jesteś pusty :D:D:D posłuchaj sobie tych swoich drogowskazów życia, bo widocznie zbłądziłeś :D troche hipokryzja słuchać gatunku, który ma ogólny przekaz "MUZYKA nie dzieli nas a łączy", no widocznie utknąłeś na ciemnej strefie i długo z niej się nie wydostaniesz, jesteś po prostu zbyt ograniczonym człowiekiem. x]

Co do servera, mam błąd przy rejestracji

wiesz jaki jest błąd ?

Błąd lezy po stronie takiej że nie powinieneś się urodzic.... :)

1325845644-U48159.gif
Opublikowano

Dobre teksty zapisane .

Retox tak właściwie to dlaczego Cię wyjebali z teamu Crystal ?

Opublikowano

ściągam Chyba mój blader dalej tam jest cały i zdrowy : D

Ułomnych miliony trwających by trwać

Bękartów Kościoła bez wiary w ten kraj

Spaczonych Chrystusów, w cierpieniu ich cel

To wszystko zniszczymy by spłonął ich świat!

W dziejów zamęcie jest droga przez noc

Ostatnia nadzieja by wolnym się stać

Ukryta przed okiem upiorów za dnia

Mozolna i trudna - idziemy nią tam!

Opublikowano

Coś tam itemki rozdawał, ale nie zarobił na tym tak jak ja :D

fajny server, propsuje !!

tak jak wxspomniałem Dwulicowość której nei da się wyleczyć :)

1325845644-U48159.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...