Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie wiesz gdzie grać? Szukasz serwera? Zapytaj tutaj!

Mostro

Rekomendowane odpowiedzi

Bywalec
Opublikowano

Nie wiem gdzie grać! Pomocy!

Zależy mi najbardziej na: Co do ilości Epickiego Ekwipunku to min.4. Magiczny Metal, Zmiany/Dodania 1-5 bonusów u NPC. Maksymalne wartości bonusów lub ostatecznie dwie wartości.

Dodatkowe Info: Min. dziennie 300 graczy online. Serwer ma mieć maks. 4 miesiące.

Nagroda za pomoc: Like?

• Odpowiedzi 14,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Specjalista
Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:

Łatwym expie , sewrer 4fan/pvp, nie za dużo broni zbroi itp , miła atmosfera brak w 6-7 bonów na klasy :] w 1 dzień wbije się chociaż ten 120-130lvl , żeby było można się w miarę szybko wyrobić z eq na początkowych lvlach.

Dodatkowe Info:

Grałem na iMetin,XenoXMt2,ProMt2,GuerraMtt2,SurfaceMt2,Glador,DivineWorld s2,i wielu innych

:)

Nagroda za pomoc:

Lajk + 5* w profilu

Pomogłeś,pomogę kiedy tylko brachu mogę!

graphic.png

Opublikowano

Nie wiem gdzie grać! Pomocy

Zależy mi najbardziej na : tym aby nie było na tym serwerze za bardzo skomplikowanie wyglądających mieczy. Zbroje w miare normalne żeby postac nie wyglądała jak megazord . Biżuteria na najwyższy lvl: Eq zmoka 99 lvl. W miare szybkim ulepszaniu itemów. 6/7 z silnym i odp na klasy.

Dodatkowe Info:Oczekuje serwera podobnego do AtlantisMT2/EliteMT2

Nagroda za pomoc: Lajk + 5 w profilu .

Będę po scenie biegać, aż zniosą mnie z niej na noszach !

Bo żyć godnie to nie znaczy nie upadać.

Każdy robi błędy, ważne jak będziesz wstawać !

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na :Serverze pvp bez epikow.I zeby max lvl nie byl 250 tylko 99 czy jakis nizszy.(coś w stylu 4funmt2, ktory niestety padl :( )

Dodatkowe info: Raczej musi byc dedyk, gdzie malo sie expi.

Nagroda za pomoc: like

@EDIT

Pawłoś na PvPMt2 sa nowe btonie, a ja tego nie chce.Na Longju trzeb dropac rzeczy.A ja bym chcial zeby byly w s klepach stalki itd.

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na :Serverze pvp bez epikow.I zeby max lvl nie byl 250 tylko 99 czy jakis nizszy.(coś w stylu 4funmt2, ktory niestety padl :( )

Dodatkowe info: Raczej musi byc dedyk, gdzie malo sie expi.

Nagroda za pomoc: like

PvPMt2 bądź NewLongju... ;)

Opublikowano

Witajcie

Szukam tak jak up@ serwa pvp max lvl 99 .

Wymagania .

Polski serwer , na start 99lvl , rzeczy jak na plu .

Pisać propozycje niżej .

Za pomoc daje plusy .

pvpMT2 nie działa new longju nie chce

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Tym, żeby dało się jakoś wybić, nie jak Monastyr - kilkadziesiąt osób 99 lvl... Tanich itemach, przyjemnej grze

Dodatkowe Info: Chodzi mi jaki serwer na GLOBALU wybrać..

Nagroda za pomoc: Lajk + 5

Game Over

Opublikowano

Polski Hard serwer coś w podobie Balmora.pl, żeby grało +500 do 2000 ludzi

Katakumby, jakieś new dt czy coś, pare nowośći itp. , Zeby na servie nie było żadnych epików, 6/7 .

Dodatkowe Info:

Chcę aby na serwie była stała i ogarnięta administracja która coś robi a nie stawia serwer i

czeka na dochód z isa ( jest tak w przypadku balmora.pl ... ) Nie chce GLOBALA .

Nagroda za pomoc:

LIKE LIKE LIKE :)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Tym, żeby dało się jakoś wybić, nie jak Monastyr - kilkadziesiąt osób 99 lvl... Tanich itemach, przyjemnej grze

Solar - tanie itemy, najnowszy serwer co oznacza, że mozna się wybić ;)

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Opublikowano

[center][b][i][color=#ff8c00]Nie wiem gdzie grać! Pomocy![/i][/b][/color]

[b][i][color=#ee82ee]Zależy mi najbardziej na: Drogich małżach i perłach by mieć zarobek z fish bota [/i][/b][/color]

[b][i][color=#afeeee]Dodatkowe Info:Chodzi o serwer na Globalu [/i][/b][/color]

[b][i][color=#afeeee]Nagroda za pomoc:like.[/i][/b][/color]

[/center]

Zapraszam na stronę www.pajacyk.pl tak mało trzeba, a tak bardzo pomaga ;)

Opublikowano

Jedynie Solar... ;)

Polski Hard serwer coś w podobie Balmora.pl, żeby grało +500 do 2000 ludzi

Katakumby, jakieś new dt czy coś, pare nowośći itp. , Zeby na servie nie było żadnych epików, 6/7 .

Dodatkowe Info:

Chcę aby na serwie była stała i ogarnięta administracja która coś robi a nie stawia serwer i

czeka na dochód z isa ( jest tak w przypadku balmora.pl ... ) Nie chce GLOBALA .

Nagroda za pomoc:

LIKE LIKE LIKE :)

Ravie i Tiverie polecam... ;)

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: nowościach, małym wkładzie is, dużo ludzi

Dodatkowe Info:Serwer Priv - nie ma to być Lunaris-Online,CandyLongju,Gandhar...Jeśli ktoś wie jak wygląda sytuacja na Xenox Warto zaczynać ?

Nagroda za pomoc:Lajk's

Opublikowano

Dodatkowe Info:Serwer Priv - nie ma to być Lunaris-Online,CandyLongju,Gandhar...Jeśli ktoś wie jak wygląda sytuacja na Xenox Warto zaczynać ?

Elitemt2 bądź Mexilia... ;)

Opublikowano

Polecam diamondmt2, duzo nowosci i malo rzeczy w IS. Na xenoxie nie warto, bo jest duzo dowodow na eq z navi.

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Opublikowano

Virtual

Opublikowano

PandoraMt2 <3 albo glador ;d

/rip

Opublikowano

Polecam ci Diamond MT2,Hammer MT2,Virtual MT2,oraz Pandaora(pandora)mt2

Jeśli sądzisz, że choć trochę obchodzi mnie twoje zdanie i to co o mnie myślisz - jesteś wbłedzie.

>>>Zapraszam grafików<<<

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: nowościach, dużej liczbie graczy i ogarnietej administracji

Dodatkowe Info: Chcę znalesc serwer medium/easy na ktorym przyjemnie sie gra

YebieMieTOo

ADC !

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: szybkim expie i żeby łatwo eq sie zdobywało albo na odwrót :D jakiś serwer który nie dawno wystartował :)

Dodatkowe Info:Grałem na dużo różnych serwerów Glador, imetin ,pandora, dragon, elite, metinologia, divine, cavalos, balmora, tiveria, virtual i wiele innych

Nagroda za pomoc: + :)

gmhq5mn.png

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: szybkim expie i żeby łatwo eq sie zdobywało albo na odwrót :D jakiś serwer który nie dawno wystartował :)

Dodatkowe Info:Grałem na dużo różnych serwerów Glador, imetin ,pandora, dragon, elite, metinologia, divine, cavalos, balmora, tiveria, virtual i wiele innych

Może xenox/diamondmt2/moltenmt2?

113331483371297180698.jpeg

Opublikowano

Surface

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:Duzej liczbie graczy; aby nie bylo 250 lvli lub zeby nie byl osiagniety maksymalny level.

Dodatkowe Info:Najlepiej jakby srednia wieku to by bylo 15 +. Moze to byc nawet angielski server to nie jest problem. Gralem na takich ja Pandora, Balmora, Ravia, Reinor i pare mniej waznych. Albo jakies forum z lista z angielskimi serverami.

Nagroda za pomoc:Za dobra pomoc moge dawac like gdziekolwiek chcecie. :)

Opublikowano

-raty 4fun/max lvl bardzo łatwo osiągalny(chodzi mi o postać z gotowym eq i skillami do zabawy w pvp z innymi po max. 2 dniach gry - typowy serw do zabawy)

-musi być na serwie możliwość bicia lodowej wiedźmy jeżeli stalek nie ma w sklepach (najlepiej nieobleganej przez tłumy)

-serwer nie musi być polski

-odpada xenox

Dodatkowe Info:

-Chodzi mi generalnie o serwer na który poświęcę na początku ok 2-3 dni, a potem chodzi głównie o to, żeby w przerwach pomiędzy DT na PL'u lub matchami w BF3, wchodzić co jakiś czas na 15-20 min ponaparzać się z innymi :P

Nagroda za pomoc: Za dobrą pomoc dam pełną lodówkę like'ów i słoik dobrego dżemu :)

Opublikowano

-raty 4fun/max lvl bardzo łatwo osiągalny(chodzi mi o postać z gotowym eq i skillami do zabawy w pvp z innymi po max. 2 dniach gry - typowy serw do zabawy)

-musi być na serwie możliwość bicia lodowej wiedźmy jeżeli stalek nie ma w sklepach (najlepiej nieobleganej przez tłumy)

-odpada xenox

Dodatkowe Info:

-Chodzi mi generalnie o serwer na który poświęcę na początku ok 2-3 dni, a potem chodzi głównie o to, żeby w przerwach pomiędzy DT na PL'u lub matchami w BF3, wchodzić co jakiś czas na 15-20 min ponaparzać się z innymi :P

Nagroda za pomoc: Za dobrą pomoc dam pełną lodówkę like'ów i słoik dobrego dżemu :)

Virtual, Elite

Opublikowano

-odpada xenox

Dodatkowe Info:

Mexilia, NewLongju...?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...