Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie wiesz gdzie grać? Szukasz serwera? Zapytaj tutaj!

Mostro

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem gdzie grać! Pomocy!

Zależy mi najbardziej na:łatwym ulepszaniu eq

Dodatkowe Info:bonowanie eq , exp i inne mogą być nawet na poziomnie hard :)

Nagroda za pomoc:lajki , + itp :)

Ethana.eu/Pandora.

727881401622271220780.jpeg
  • Odpowiedzi 14,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Serwer hard/medium
Dodatkowe Info: żeby bardzo szybko expilo sie do 65 lvl, potem gorzej, dużo graczy i eventów (Ravia odpada)
Nagroda za pomoc: 5 like

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:
Serwer 4fun/Pvp. To co w Item Shopie dostępne w grze. Max level na start, ewentualnie dobijamy max lv w m1
Dodatkowe Info:   Eq u handlarzy, ulepszacze też, ewentualnie dropią z mobów szybko i przyjemnie. Ma być to dedyk. Niekoniecznie polski serwer.  
Nagroda za pomoc: Like !!!!!

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: szukam serwera typu newlongju czy te inne stare metiny z 2008-2009. Zaczalem grac na Mortis.pl, ale exp wydaje sie troche za maly - na newlongju bylo swietnie, to serwer legenda, ale czy jest jego dzisiejszy nastepca? ten 33lvl po grupce psow i pozniej coraz mniejszy exp bylo swietne. Wiem ze identycznego serwera juz nie bedzie, ale chociaz cos bardzo podobnego do tych starych serwerow? longju yt2, newlongju, xymetin itp.

Dodatkowe Info: max level 99, bez 6-7 bonow, bez zbednych epikow, serwer typowo oldschool, gdzie stal czy hwang to jest cos, gdzie 80 level to tez jest cos.

Nagroda za pomoc: Like.

pozdro

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: szukam serwera typu newlongju czy te inne stare metiny z 2008-2009. Zaczalem grac na Mortis.pl, ale exp wydaje sie troche za maly - na newlongju bylo swietnie, to serwer legenda, ale czy jest jego dzisiejszy nastepca? ten 33lvl po grupce psow i pozniej coraz mniejszy exp bylo swietne. Wiem ze identycznego serwera juz nie bedzie, ale chociaz cos bardzo podobnego do tych starych serwerow? longju yt2, newlongju, xymetin itp.

Dodatkowe Info: max level 99, bez 6-7 bonow, bez zbednych epikow, serwer typowo oldschool, gdzie stal czy hwang to jest cos, gdzie 80 level to tez jest cos.

Nagroda za pomoc: Like.

pozdro

metin2.sg 

je0o.png

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Serwerze mającym nie więcej niż rok
Dodatkowe Info: Typ serwera: easy/medium najlepiej, byle by nie było na nim bugów, administracja ogarnieta

Nie piszcie: Linares, Helium, Xenox i xenoxopodobne, dragon, pandora, virual, ravia, concordia, triador, mortis, ascarial;

serwer nie musi byc polski

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Serwerze mającym nie więcej niż rok

Dodatkowe Info: Typ serwera: easy/medium najlepiej, byle by nie było na nim bugów, administracja ogarnieta

Nie piszcie: Linares, Helium, Xenox i xenoxopodobne, dragon, pandora, virual, ravia, concordia, triador, mortis, ascarial;

serwer nie musi byc polski

Invoria,dreikon

Opublikowano

[center][b][i][color=#ff8c00]Nie wiem gdzie grać! Pomocy![/i][/b][/color]
[b][i][color=#ee82ee]Zależy mi najbardziej na: Easy, łatwo o eq, w miare łatwy exp. mało eq (max 3 pary kolce itp) (broni moze być więcej :)[/i][/b][/color]
[b][i][color=#afeeee]Dodatkowe Info: minimum 500 ludzi na serwie :) ( w godzinach szczytu)[/i][/b][/color]
[b][i][color=#afeeee]Nagroda za pomoc: + + + + + + + + :3[/i][/b][/color]
[/center]

Opublikowano

[b][i][color=#ee82ee]Zależy mi najbardziej na: Easy, łatwo o eq, w miare łatwy exp. mało eq (max 3 pary kolce itp) (broni moze być więcej :)[/i][/b][/color]

[b][i][color=#afeeee]Dodatkowe Info: minimum 500 ludzi na serwie :) ( w godzinach szczytu)[/i][/b][/color]

[/center]

Dreikon, Netharia

je0o.png

Opublikowano

Dreikon ? :) grałem wcale nie tak łatwo o eq :P w cholere trzeba ulepek ;c

Netharia ehh to samo co dreikon.

Ma być easy ? Promt2 , virtual , glador , elite , diamond , zobacz coś z tych serwerów

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:Szybki exp ale chce taki serwer z którego bede w stanie szybko sprzedać konto.
Dodatkowe Info: Grałem na Xenox / M2.PL / Balmora / Ravia
Nagroda za pomoc: Lajkii

Opublikowano

Zależy.mi najbardziej na medium/easy świeży ,który ma max 2 miechy i gra na nim min. 1k ludzi

Dodatkowe info: nie chce invorii i dreikona.

Daje like.

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: serwie latwiejszym od xenoxmt2 , chcę bardzo łatwy serwer i aby było tam rekru na adma [ON] 
Dodatkowe Info: -

Nagroda: Like

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:Szybki exp ale chce taki serwer z którego bede w stanie szybko sprzedać konto.

PandoraMT2

Opublikowano

[/center]

Senthia

Dreikon,invoria, senthia, pandora

Zależy.mi najbardziej na medium/easy świeży ,który ma max 2 miechy i gra na nim min. 1k ludzi

Dodatkowe info: nie chce invorii i dreikona.

Daje like.

Corelis,Eterial

Zależy mi najbardziej na: serwie latwiejszym od xenoxmt2 , chcę bardzo łatwy serwer i aby było tam rekru na adma [ON] 

Dodatkowe Info: -

Nagroda: Like

4funmt2

Opublikowano

1.Polski serwer.

2.Łatwy ale nie przesadnie (chodzi mi o to żeby łatwo było się wybić z kasą, eq i lvlem nie tak jak np. Virtualmt2 chociaż ten serwer bardzo mi się podoba) najlepiej jakiś bardzo Easy ale nie 4fun/pvp.

3.Dużooooooooo ludzi.

4.Dużooooo nowości.

Nie podawajcie serwerów, które nie spełniają wszystkich 4 punktów, bo zauważyłem, że większość z was patrzy na pierwsze lepsze kryterium i od razu podaje to co im ślina na język przyniesie. Może to być serwer, który dopiero wystartuje ale najpóźniej w sobote

Ponawiam, bo nie uzyskałem dobrej odpowiedzi.

Opublikowano

Nie wiem gdzie grac! Pomocy!

Zależy mi na: skilach u npc i zeby server był [4FUN][EASY][PL]

Dodatkowe info: Żeby server nie był przez Hamachi

Nagroda za pomoc: Like i pomoc w grze gdy się rozwine ;)

laneris.pl

Ponawiam, bo nie uzyskałem dobrej odpowiedzi.

laneris.pl w miare latwy ludzi jest sporo nowosci tak srednio

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Dobrej zabawie w miare ludu 
Dodatkowe Info: EASY/MEDIUM 6/7 obojętnie łatwo eq zdobyć. Tylko nie: Laneris, Senthia, Xenox, Invoria, Nervil, Ethana, Helium
Nagroda za pomoc: LAJK!

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Dobrej zabawie w miare ludu 

Dodatkowe Info: EASY/MEDIUM 6/7 obojętnie łatwo eq zdobyć. Tylko nie: Laneris, Senthia, Xenox, Invoria, Nervil, Ethana, Helium

Nagroda za pomoc: LAJK!

Dreikon

je0o.png

Opublikowano

Nie wiem gdzie grać! Pomocy!Zależy mi najbardziej na: Dobrej zabawie w miare ludu Dodatkowe Info: EASY/MEDIUM 6/7 obojętnie łatwo eq zdobyć. Tylko nie: Laneris, Senthia, Xenox, Invoria, Nervil, Ethana, HeliumNagroda za pomoc: LAJK!

virtualmt2.pl

Srij9JT.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...