Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie wiesz gdzie grać? Szukasz serwera? Zapytaj tutaj!

Mostro

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem gdzie grać! Pomocy!
Zależy mi najbardziej na: Serwer Easy/ PVP z niezbyt rozbudowanym systemem ulepszeń. Im mniej wym lepiej. Stabilny lecz w miare świeży serwer. No i żeby się nie skończył po 2 tygodniach.
Dodatkowe Info: Chciałbym grać bez IS i mieć zbliżone szanse do reszty graczy
Nagroda za pomoc: Like + 5

• Odpowiedzi 14,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Serwer Easy/ PVP z niezbyt rozbudowanym systemem ulepszeń. Im mniej wym lepiej. Stabilny lecz w miare świeży serwer. No i żeby się nie skończył po 2 tygodniach.

Ethana.eu

Opublikowano

Dreikon, Ethana

727881401622271220780.jpeg
Opublikowano

Szukam serwera podobnego do diamondmt2, moje propozycje to elitemt2, yitian2, pandoramt2, dragonmt2 chodzi mi o podobny exp, ilość ludzi na serwerze . Możecie podać inne propozycje niż ja wymieniłem.

Opublikowano

Szukam serwera podobnego do diamondmt2, moje propozycje to elitemt2, yitian2, pandoramt2, dragonmt2 chodzi mi o podobny exp, ilość ludzi na serwerze . Możecie podać inne propozycje niż ja wymieniłem.

Ethana.eu, Dreikon, VirtualMT2.

Opublikowano

Invoria

Dłuższej grafiki się nie dało?

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Medium exp, podobny do Imetin
Dodatkowe Info: Ogólnie chcielibyśmy z kolegami wrócić do metina, kiedyś graliśmy na Imetinie (miałem 150lvl sura, pierwszy złoty hwang na serwie :kozak: ).
Nagroda za pomoc: 5 gwiazdek w profilu, lajk

b_560_95_1.png

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Medium exp, podobny do Imetin

Dodatkowe Info: Ogólnie chcielibyśmy z kolegami wrócić do metina, kiedyś graliśmy na Imetinie (miałem 150lvl sura, pierwszy złoty hwang na serwie :kozak: ).

Nagroda za pomoc: 5 gwiazdek w profilu, lajk

Ethana.eu, NerviL s2, DiamondMT2.

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: serwerze medium lub pol hard pol medium

Dodatkowe Info:

Nagroda za pomoc: like

Tak jak podałem wyżej: NerviL s2 bądź ConcordiaMt2.

Opublikowano

Szukam serwera podobnego do diamondmt2, z podobną ilością ludzi jak i trudnością gry, serwer ma nie mieć 6/7 bonów i nie wiadomo jak dziwnych bonów np 15k hp w zbroi.

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:Zeby bylo duzo ludzi
Dodatkowe Info:Powinienen byc to serwer hard, ktory dopiero bedzie startowal
Nagroda za pomoc: Like.

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Staraym klasycznym metinie , coś takiego jak kiedyś Avalonmt2 , YItian2 (xlast), stary klasyk , KU i Kamyczki u handlarzy , NewLongju2 odpada , mało ludzi : ) Ma być to serwer taki prawdziwy klasyk z prawdziwego zdarzenie , ktos , kto pamieta Avalonmt2, Yitian2 (xlast) , z przed laty napewno będzie wiedział o co Mi chodzi , dziękuje : )
Dodatkowe Info: Aby grało +400 osób
Nagroda za pomoc Wszystko co się da

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Staraym klasycznym metinie , coś takiego jak kiedyś Avalonmt2 , YItian2 (xlast), stary klasyk , KU i Kamyczki u handlarzy , NewLongju2 odpada , mało ludzi : ) Ma być to serwer taki prawdziwy klasyk z prawdziwego zdarzenie , ktos , kto pamieta Avalonmt2, Yitian2 (xlast) , z przed laty napewno będzie wiedział o co Mi chodzi , dziękuje : )

Ravia.eu/ConcordiaMT2

Opublikowano

Virtual

tumblr_o19rjjpQB21udwsc5o3_540.gif

.icon_eq.gif

Opublikowano

Senthia

Opublikowano

Nie wiem gdzie grać! Pomocy!Zależy mi najbardziej na: Staraym klasycznym metinie , coś takiego jak kiedyś Avalonmt2 , YItian2 (xlast), stary klasyk , KU i Kamyczki u handlarzy , NewLongju2 odpada , mało ludzi : ) Ma być to serwer taki prawdziwy klasyk z prawdziwego zdarzenie , ktos , kto pamieta Avalonmt2, Yitian2 (xlast) , z przed laty napewno będzie wiedział o co Mi chodzi , dziękuje : )Dodatkowe Info: Aby grało +400 osóbNagroda za pomoc Wszystko co się da

Tiveria

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: ŻEBY SERWER BYŁ ZAPCHANY GRACZAMI FULL LAGI AŻ WYJE*UJE Z SERWA !! TAKIE LAGI ŻE HOHO CAŁY CZASY FULL ! Najlepiej
Dodatkowe Info: LAGI W CH*J !! NIECH SIĘ MULI PONAD 5k GRACZY !!

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: ŻEBY SERWER BYŁ ZAPCHANY GRACZAMI FULL LAGI AŻ WYJE*UJE Z SERWA !! TAKIE LAGI ŻE HOHO CAŁY CZASY FULL ! Najlepiej

Dodatkowe Info: LAGI W CH*J !! NIECH SIĘ MULI PONAD 5k GRACZY !!

Proponuje Invoria. Ja jak się tepam z lub do wioski Invo to mnie prawie zawsze wywala z gry

Co by tu wstawić ??

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: SERVER MEDIUM, jak najmniej wymyślonych zbroi broni i ulepszaczy, łatwe wbijanie skili na P, dużo bicia metków bosów dużo ciekawe dungeonów
Dodatkowe Info: DUZA ILOSC OSOB NA SERWERZE, TS SERWEROWY, NIE CHCE ETHANY!!!!
Nagroda za pomoc: LIKE

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: SERVER MEDIUM, jak najmniej wymyślonych zbroi broni i ulepszaczy, łatwe wbijanie skili na P, dużo bicia metków bosów dużo ciekawe dungeonów

Senthia

tumblr_o19rjjpQB21udwsc5o3_540.gif

.icon_eq.gif

Opublikowano

Ascarial, NerviL s2.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...