Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie wiesz gdzie grać? Szukasz serwera? Zapytaj tutaj!

Mostro

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

szukam servera easy. max lv 250 ptk statusu 125. max hp do 6k duzo hwangow i broni prosze o odp :*

ProMT2 , Xenox ( nie wiem czy to czasem nie teraz gondor ) , ewentualnie 3zł za sms 4funmt2 , a można i z grubego kopytka strzelić i hammermt2 , ale język inny , i większość jest op!

• Odpowiedzi 14,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie wiem gdzie grać! Pomocy!
Zależy mi najbardziej na: Łatwym, przyjemnym expie, łatwym bonowaniu
Dodatkowe Info: Jakiś easy, co ma ok. pół roku graczy 500+ online, wchodzenie full bonów od razu
Nagroda za pomoc: Lajk

85577738178893161752.jpg

"Kocham swe życie, dziękując za swe pasje
Ja kocham to co robię, będę robił to zawsze"

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Łatwym, przyjemnym expie, łatwym bonowaniu

Dodatkowe Info: Jakiś easy, co ma ok. pół roku graczy 500+ online, wchodzenie full bonów od razu

Nagroda za pomoc: Lajk

Invoria

Dłuższej grafiki się nie dało?

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: PVP/4fun/Easy

Dodatkowe Info: Podobne do aline2 i musi mieć w sklepach truty itd.

Nagroda za pomoc: like

Opublikowano

Witam ...

Pisze tu juz nie pierwszy raz :) .

Do rzeczy , szukam serwa ( nie musi byc PL )

ważne info - brak 6/7 , brak petow , brak kostiumów , bez przesady z ilascia epikowo :) .

coś w stylu ethany ( najwiekszy nacisk klade na to , żeby nie było petów , kostiumów , jakis glupich run , zielarstwa . )

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Witam ... Pisze tu juz nie pierwszy raz :) . Do rzeczy , szukam serwa ( nie musi byc PL ) ważne info - brak 6/7 , brak petow , brak kostiumów , bez przesady z ilascia epikowo :) . coś w stylu ethany ( najwiekszy nacisk klade na to , żeby nie było petów , kostiumów , jakis glupich run , zielarstwa . )

Metin2.PL

Metin2.Us

Metin2.sg

Metin2 xworld czy jakoś tak

Czekam na coś totalnie nowego z strony gry Metin2

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:brak BS medium lub easy
Dodatkowe Info: żeby grało z 400+ osób ;)
Nagroda za pomoc:
Like !!

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:Serwerze podobnym do Xenoxa z max lvl 250.
Dodatkowe Info:Możecie podawac nazwy serwerów które są jeszcze w planach .
Nagroda za pomoc:Lajk

Z Góry dzięki:D

dt-EQA2YZ3V.png

Opublikowano

GladoR s1

Opublikowano

Nie wiem gdzie grać! Pomocy!Zależy mi najbardziej na:Serwerze podobnym do Xenoxa z max lvl 250.Dodatkowe Info:Możecie podawac nazwy serwerów które są jeszcze w planach .Nagroda za pomoc:Lajk

Argentus

Nie wiem gdzie grać! Pomocy!Zależy mi najbardziej na:brak BS medium lub easyDodatkowe Info: żeby grało z 400+ osób ;)Nagroda za pomoc: Like !!

imetin
Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:Bardzo łatwy exp i Drop oraz eq łatwo zdobyc Lub Easy /4Fun 4 fun ale exp !! . Łątwy serwer by wbic 250 trzeba kilku godzin i bez ITem Shopu
Dodatkowe Info:ze wszystko w shopie tylko trzeba wbic lvl i bez 6/7 albo z 6/7 obojetne ;]

Nagroda za pomoc:Like :]

Grałem na :

Pandora

Elite

Promt2

4fun mt2

funmt2

Pro

Divine

Xenox

Glador

.4fumt2

MExillia

Diamond

Game Over

Invora

Aline 2

Pomogłem ?!.. Daj "Lajka"..Ciebie to nic nie kosztuje..a Mnie to Motywuje ;]...

Opublikowano

PandoraMT2

727881401622271220780.jpeg
Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: serwerze easy, jakimś oryginalnym zeby nie był podróbą jakiegoś virtuala czy pandory, ludzi 500+ latwo o eq , nie az tak bardzo rozbudowany system ulepszeń, bardzo latwy drop duzo metkow na spotach latwy exp i od poczatku jakies bnusy do expa , zeby nie trzeba bylo duzo na is wydawac i zeby na prawde był latwy !
Dodatkowe Info: gralem juz na 4funmt2 invoria , pandora, virual , ethana , dreikon , argentus i pełno innych juz nie pamietam :3
Nagroda za pomoc: Lajk + 5* w profilu

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: serwerze easy, jakimś oryginalnym zeby nie był podróbą jakiegoś virtuala czy pandory, ludzi 500+ latwo o eq , nie az tak bardzo rozbudowany system ulepszeń, bardzo latwy drop duzo metkow na spotach latwy exp i od poczatku jakies bnusy do expa , zeby nie trzeba bylo duzo na is wydawac i zeby na prawde był latwy !

Dodatkowe Info: gralem juz na 4funmt2 invoria , pandora, virual , ethana , dreikon , argentus i pełno innych juz nie pamietam :3

GladoR

Idę na przód, lecz niedługo spojrzę wstecz.

Opublikowano

GladoR

gralem :/ jakis inny ?

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: 99 lvl max, 6/7b na klasy , nie za dużo epików, żeby nie było 1kkkhp max
Dodatkowe Info: aby nie było problemu z yangami, z expem tak do 80 bez większych problemów,
Nagroda za pomoc:Like

Opublikowano

Najlepszy priv HARD jest server Ravia.eu

Zapraszam na moj serwer minecraft Survival 1.7.2 /1.7.4 ip to kindercraft.gomc.pl tymczasowo 22slot potem bendzie wiecej. Wbijajcie Zapraszajcie kumpli / kolerzanki kto doda 10 typa bd mial Moda

Zapraszam na moj serwer minecraft Survival 1.7.2 /1.7.4 ip to kindercraft.gomc.pl tymczasowo 22slot potem bendzie wiecej. Wbijajcie Zapraszajcie kumpli / kolerzanki kto doda 10 typa bd mial Moda

Zależy mi najbardziej na: pl gdzie są eventy ;D na kronosie mam 40 lvl ale tam jest troche glupio

Dodatkowe Info: grać mogę i 10h dziennie więc ...

Nagroda za pomoc: LAJK ;) 5 profil

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:Bony max i duzo luda

Dodatkowe Info: Najlepiej easy/medium + częste aktualizacje

Nagroda za pomoc: Lajki

erfgreg.png

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:Bony max i duzo luda

Dodatkowe Info: Najlepiej easy/medium + częste aktualizacje

Nagroda za pomoc: Lajki

Dreikon/ GladoR

Idę na przód, lecz niedługo spojrzę wstecz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...