Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie wiesz gdzie grać? Szukasz serwera? Zapytaj tutaj!

Mostro

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pomocy nie wiem gdzie grać.

Zależy mi na tym aby serwer był easy/medium grało przynajmniej 800+ osób.

Grałem na ethana dreikon pandora imetin diamond yitian2 elitemt2 xenox

VirtualMT2 lub Invoria

Dłuższej grafiki się nie dało?

• Odpowiedzi 14,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Pomocy,nie wiem gdzie grać

Serwer Easy/PVP

Bony 6/7

Grałem na serwerach:Pandora,Virtualmt2,Xenoxmt2

Serwer musi mieć bardzo szybkiego expa,żebym nie expił 2-3tygodnie na najwiekszy lvl

Opublikowano

Pomocy nie wiem gdzie grać.

Zależy mi na tym aby serwer był easy/medium grało przynajmniej 800+ osób.

Grałem na ethana dreikon pandora imetin diamond yitian2 elitemt2 xenox

Invoria.

Pomocy,nie wiem gdzie grać

Serwer Easy/PVP

Bony 6/7

Grałem na serwerach:Pandora,Virtualmt2,Xenoxmt2

Serwer musi mieć bardzo szybkiego expa,żebym nie expił 2-3tygodnie na najwiekszy lvl

GladoR, Ventris.

Opublikowano

Pomocy nie wiem gdzie grac!

Szukam serwera ktory jest świeży zeby istniał pare miesiecy zebym mogl sie wybic i zeby malo osob bylo wykoksowanych.

Najlepiej zeby na serwerze gralo duzo osob i zeby nie byl to hard. Exp zeby nie byl za maly ani za duzy tak zeby zrobienie postaci zajelo mi jakis miesiac .

za odpowedzi lajki, gwiazdki co chcecie ;)

Opublikowano

Nie wiem gdzie grać! Pomocy!
Zależy mi najbardziej na: Serwer praywatny, jak najbardziej easy, exp przyjemny, wszystko łatwo osiągnąć, pety, ulepszacze tylko na epiki lub ich brak.
Dodatkowe Info: Proszę aby to był rasowy easy z nutką 4fun, nie żadne mixy typu easy/medium czy wgl medium . Chce szybko wexpić sobie spory, szybko zdobyć eq i robić pvp !
Nagroda za pomoc: Lajki ^^ i 5 w profilu :)

Opublikowano

1: Istnieje serwer w którym nie ma nowego eq a zmianki są w sklepiku?

2: Poszukuję serwera w którym istnieje podobny system bryłek jak na Ethanie chodzi mi o to że klikam na bryłkę i wyskakuje okienko z zapytaniem czy wymienić na yangi. : http://scr.hu/1qlz/1m7wm

Lub coś podobnego ale chodzi mi konkretnie taki okienko że np. Jakąś itemkę za jakąś itp. ( Szukam tego ponieważ testuję małego buga na różnych serwerach )
Opublikowano

Nie wiem gdzie grać pomocy !

Zależy mi na : tym zeby nie trzeba było duzo robic zeby sie dorobić ale jednak zeby nie było nudno ...

Dodatkowe informacje. Galem na Glador 4funmt2 ethana invoria dreikon pandora , i nie chce zeby wszystko było w is oraz nie zbyt duzo dodatkow do pvp które trzeba zalatwiac biegac szukac ...

Nagroda za pomoc : lajk + 5 w profilu

Opublikowano

Zależy mi na : tym zeby nie trzeba było duzo robic zeby sie dorobić ale jednak zeby nie było nudno ...

Dodatkowe informacje. Galem na Glador 4funmt2 ethana invoria dreikon pandora , i nie chce zeby wszystko było w is oraz nie zbyt duzo dodatkow do pvp które trzeba zalatwiac biegac szukac ...

Eternity, Nervil, Virtual

727881401622271220780.jpeg
Opublikowano

Eternity, Nervil, Virtual

a tak zeby był w 100% polski i graczy tak 500 + ? :c

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: duzy drop golda

Dodatkowe Info: Witam. zna ktos serwer, na ktorym z kasa nie ma problemu raty okolo 200-500%, bez monotonnego wbijania skili na G i P, w bonach 1-5 zeby nie bylo po 6,7 tych malych, wymaganego uzywania IS i co najwazniejsze duza ilosc graczy:)

Nagroda za pomoc: 5* LIKE

Opublikowano

Dodatkowe Info: Witam. zna ktos serwer, na ktorym z kasa nie ma problemu raty okolo 200-500%, bez monotonnego wbijania skili na G i P, w bonach 1-5 zeby nie bylo po 6,7 tych malych, wymaganego uzywania IS i co najwazniejsze duza ilosc graczy:)

Segoria.pl

http://www.segoria.pl/
Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Serwer praywatny, jak najbardziej easy, exp przyjemny, wszystko łatwo osiągnąć, pety, ulepszacze tylko na epiki lub ich brak.

Dodatkowe Info: Proszę aby to był rasowy easy z nutką 4fun. Chodzi mi o to żebym szybko wbił jakiś 120+ lvl i dobre eq. Odpada : Pandora, Xenox, Ethana, Virtual

Opublikowano

Dodatkowe Info: Proszę aby to był rasowy easy z nutką 4fun. Chodzi mi o to żebym szybko wbił jakiś 120+ lvl i dobre eq. Odpada : Pandora, Xenox, Ethana, Virtual

Invoria

Opublikowano

Dreikon

727881401622271220780.jpeg
Opublikowano

PandoraMT2

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: duzy lvl łatwy exp easy pvp duzo ludu jakieś fajnie bronie nowe i zbroje
Dodatkowe Info
Nagroda za pomoc:like

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: duzy lvl łatwy exp easy pvp duzo ludu jakieś fajnie bronie nowe i zbroje

Dodatkowe Info

Ventris, GladoR, Segoria, Dreikon.

Opublikowano

Dodatkowe Info

Invoria

Opublikowano

Zależy mi na : Bardzo łatwy serwer zeby w sumie ne trzeba było dużo robić zeby sie dorobić full eq itd.. :D ale tez zeby nie był nudno .. graczy 500+ i nie trzeba korzystać z is..

Nie zbyt dużo dodatków do pvp za którymi trzeba biegać i je robić.. jak misja u biologa to przedmioty w sklepie , łatwy exp w sensie jakieś łatwo dostepne dodatkowe bony na potwory itp..

Dodatkowe informacje : Grałem na 4funMt2, Glador, Invoria , Pandora , Dreikon , ethana :3 i wszystko tylko nie Virtual ! tam jest tego za duzo.. i mało kasy leci :3

I Nagroda : Lajk + 5 w profilu !

Opublikowano

Dodatkowe Info: Proszę aby to był rasowy easy z nutką 4fun. Chodzi mi o to żebym szybko wbił jakiś 120+ lvl i dobre eq. Odpada : Pandora, Xenox, Ethana, Virtual, Invoria, ProMt2, Eruris, Glador, Divine, Dreikon, Ventris.

Podajcie serio easy/4Fun a nie jakieś mediumyyyyy !
Opublikowano

Szukam serwera dosyć świeżego żeby działał od paru miesięcy,żeby dało sie na nim wybić a nie tak jak na serwerach typu pandoramt2,xenoxmt2 gdzie ceny są tak duże że dla kogos kto rozpoczyna gre rozwinięcie postaci jest niemożliwe.Zeby duzo osób na nim grało i żeby nie był to serwer HARD planuje grać na serwerze pare miesięcy ;)

Za pomoc lajki,gwiazki na profilu , co tylko chcecie :)

Opublikowano

Zależy mi na : Bardzo łatwy serwer zeby w sumie ne trzeba było dużo robić zeby sie dorobić full eq itd.. :D ale tez zeby nie był nudno .. graczy 500+ i nie trzeba korzystać z is..

Nie zbyt dużo dodatków do pvp za którymi trzeba biegać i je robić.. jak misja u biologa to przedmioty w sklepie , łatwy exp w sensie jakieś łatwo dostepne dodatkowe bony na potwory itp..

Dodatkowe informacje : Grałem na 4funMt2, Glador, Invoria , Pandora , Dreikon , ethana :3 i wszystko tylko nie Virtual ! tam jest tego za duzo.. i mało kasy leci :3

I Nagroda : Lajk + 5 w profilu !

Ventris.

Szukam serwera dosyć świeżego żeby działał od paru miesięcy,żeby dało sie na nim wybić a nie tak jak na serwerach typu pandoramt2,xenoxmt2 gdzie ceny są tak duże że dla kogos kto rozpoczyna gre rozwinięcie postaci jest niemożliwe.Zeby duzo osób na nim grało i żeby nie był to serwer HARD planuje grać na serwerze pare miesięcy ;)

Za pomoc lajki,gwiazki na profilu , co tylko chcecie :)

Ventris, Verunis - easy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...