Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie wiesz gdzie grać? Szukasz serwera? Zapytaj tutaj!

Mostro

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem gdzie grać! Pomocy!
Zależy mi najbardziej na: Nie wiem na jakim serwerze grać Ravia.eu czy Balmora
Dodatkowe Info: Nie piszcie odpowiedzi typu Nie graj na Balmorze bo to FuBu prosiłbym o jakieś wyjaśnienie dlaczego tu a nie tam
Nagroda za pomoc: 5 w profilu + 10 lajków

• Odpowiedzi 14,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Szukam Serwera Hard który nie musi być koniecznie nowy

Zależy mi najbardziej na: Dużej ilości graczy,i ciągle rozwijającym sie serwerze
Dodatkowe Info:Max lvl 99-110 nie wiecej,skille standardowo (może być 10ku do G),średni dostep do bodzi,oplacalnie dropienie.
Nagroda za pomoc:Lajk

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Nie wiem na jakim serwerze grać Ravia.eu czy Balmora

Dodatkowe Info: Nie piszcie odpowiedzi typu Nie graj na Balmorze bo to FuBu prosiłbym o jakieś wyjaśnienie dlaczego tu a nie tam

Nagroda za pomoc: 5 w profilu + 10 lajków

Oczywiście ze ravia ;) Stabilna oraz nie ma przekrętów ze strony administracji + gra tam więcej graczy przy czym mnie dzieci ;)

Zależy mi najbardziej na: Dużej ilości graczy,i ciągle rozwijającym sie serwerze

Dodatkowe Info:Max lvl 99-110 nie wiecej,skille standardowo (może być 10ku do G),średni dostep do bodzi,oplacalnie dropienie.

Concordia/Ravia

Opublikowano

ConcordiaMT2.pl

graphic.png

i7-6700K l MSI GTX 1080 X l 2x8GB 3000MHz l MSI Z170A l SSD HyperX 240GB

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: serwerze medium albo medium/easy, level wbijany w taki msrednim tempie, ogolnie chodzi mi o cos w stylu avalona, zeby chodzenie na dt mialo jakis sens
Dodatkowe Info: jak najwiecej luda, serw nie musi byc nowy, ale tez zeby nie stal juz bardzo dlugo, najlepiej taki na ktorym sa 2 krolestwa ale to nie koniecznie
Nagroda za pomoc: like

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: serwerze medium albo medium/easy, level wbijany w taki msrednim tempie, ogolnie chodzi mi o cos w stylu avalona, zeby chodzenie na dt mialo jakis sens

Dodatkowe Info: jak najwiecej luda, serw nie musi byc nowy, ale tez zeby nie stal juz bardzo dlugo, najlepiej taki na ktorym sa 2 krolestwa ale to nie koniecznie

Nagroda za pomoc: like

Dzisiaj startuje o 20:00 Dracos.pl

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Servie Hard lub Cięższy Medium który wystartuje niedługo lub wystartował dziś lub wczoraj.

Dodatkowe Info: Exp podobny jak na ravi lub taki jak na concordi
Nagroda za pomoc: like ;d

.

61vo.png

By Me.

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Servie Hard lub Cięższy Medium który wystartuje niedługo lub wystartował dziś lub wczoraj.

Dodatkowe Info: Exp podobny jak na ravi lub taki jak na concordi

Nagroda za pomoc: like ;d

Astium, stoi juz jakis czas, ale napewno ci sie spodoba

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Metku typu Easy/4FUN, jakiś świeżaśny a nie z lat 90-tych typu Xenox... oraz, że da się żyć bez IS

Dodatkowe Info: conajmniej 300 ludu na serwie w godzinach popołudniowych

Nagroda za pomoc: Lajk posta i 5 gwiazdek w profilu

wz05.png

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:Pvp

Dodatkowe Info: Darmowy serwer na którym od razu mam full lvl eq itd.

Nagroda za pomoc: http://photos.nasza-klasa.pl/49143186/2/main/839bb96c0e.jpeg

HammmerMT2 lecz nie jest polski.

Zależy mi najbardziej na: Metku typu Easy/4FUN, jakiś świeżaśny a nie z lat 90-tych typu Xenox... oraz, że da się żyć bez IS

Dodatkowe Info: conajmniej 300 ludu na serwie w godzinach popołudniowych

Nagroda za pomoc: Lajk posta i 5 gwiazdek w profilu

Linares/Argentus

Opublikowano

Nie wiem gdzie grać! Pomocy!Zależy mi najbardziej na:Exp Easy/4fun a eq do robienia mediumDodatkowe Info:cos Podobnego do Glador s1 gondor xenox Nagroda za pomoc:Like;D

virtualmt2
Opublikowano
ie wiem gdzie grać! Pomocy!

Zależy mi najbardziej na: Łatwy serwer

Dodatkowe Info: Szukam serwera gdzie łatwo wbić lvl, SZYBKO bez zbędnego wysiłku uzyskać itemy (chodzi o nowe zbroje itd), oraz ZERO IS! Nie ma byc ze IS ponad wszystko tylko ew. jakies fryzy itd.

Nagroda za pomoc: Like
Opublikowano

Dodatkowe Info: Szukam serwera gdzie łatwo wbić lvl, SZYBKO bez zbędnego wysiłku uzyskać itemy (chodzi o nowe zbroje itd), oraz ZERO IS! Nie ma byc ze IS ponad wszystko tylko ew. jakies fryzy itd.

Ethana.eu nie najłatwiejszy lvl się wbija dość szybko

Opublikowano

PandoraMT2 lub theris.pl

Dłuższej grafiki się nie dało?

Opublikowano

Nie wiem gdzie grac. Pomocy!

Najbardziej zależy mi na: Serwer medium/hard czyta sie 10ku co 4-24h ciężko wbic z G na P (w miarę możliwości)

Dodatkowe info: Dobrze można grać każdą postką system ulepszeń jak na plu( tzn w uj drogie) najlepiej żeby było ponad 700 osób w godzinach 15 mniej więcej coś takiego jak Ravia lub Balantia ale z mniejszym używaniem ISu oraz troche łatwiejsze dobrze było by żeby na początku był bojowiec lub żeby łatwo się go robiło najlepiej max lvl 120 nie więcej jak 120 to z 6 skilem dla każdego

Nagroda za pomoc : Like itp

Nieregulaminowa sygnatura.

Opublikowano

Nie wiem gdzie grac. Pomocy!

Najbardziej zależy mi na: Serwer medium/hard czyta sie 10ku co 4-24h ciężko wbic z G na P (w miarę możliwości)

Dodatkowe info: Dobrze można grać każdą postką system ulepszeń jak na plu( tzn w uj drogie) najlepiej żeby było ponad 700 osób w godzinach 15 mniej więcej coś takiego jak Ravia lub Balantia ale z mniejszym używaniem ISu oraz troche łatwiejsze dobrze było by żeby na początku był bojowiec lub żeby łatwo się go robiło najlepiej max lvl 120 nie więcej jak 120 to z 6 skilem dla każdego

Nagroda za pomoc : Like itp

Balmora

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Hard
Dodatkowe Info: Wszystko tylko nie astium :) znam serwery typu balmora, ravia, concordia jeśli polecacie któregoś z nich to powiedzcie dlaczego :)

Nagroda za pomoc: 5 w profilu + 5 lajków

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:

- typ serwera: hard/ ew. medium (wole hard)

- średnia ilość graczy w ciągu dnia: 600-1200 osób

- serwer bez broni epickich: czyli hwangów, śmiercionośnych ostrzy, diamentowych mieczy, mieczy niebios, mogą być: trytony, szmaragdy/szafirowe/niebiańskie

- serwer stabilny

- max lvl do osiągnięcia: 99-120

Dodatkowe Info:

- nie piszcie: znajdź sobie na metin2 list.pl

- grałem na takich jak:

Balmora, Ravia, Tavia, Tiveria, EliteMT2, Draconis, Astium, Pandora, PL

Nagroda za pomoc: Wracam do kompa za 5min i daje LAJKa za fajny zaproponowany serwer, piona :D pozdro dla nocnych użytkowników

Opublikowano

- serwer bez broni epickich: czyli hwangów, śmiercionośnych ostrzy, diamentowych mieczy, mieczy niebios, mogą być: trytony, szmaragdy/szafirowe/niebiańskie
- serwer stabilny

Dodatkowe Info:
- grałem na takich jak:
Nagroda za pomoc: Wracam do kompa za 5min i daje LAJKa za fajny zaproponowany serwer, piona :D pozdro dla nocnych użytkowników

Opublikowano

- serwer stabilny
Dodatkowe Info:
- grałem na takich jak:

Avalonmt2 ?

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Dobrym expie , ogarnietym teamie , nowych broniach /zbrojach :) 0 wkladu w is/allegro
Dodatkowe Info: brak :D
Nagroda za pomoc: + ;D

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Dobrym expie , ogarnietym teamie , nowych broniach /zbrojach :) 0 wkladu w is/allegro

Tavia/Gringo

- serwer stabilny

Dodatkowe Info:

- grałem na takich jak:

Dracos.pl 2,5k na starcie było teraz nie wiem

Opublikowano

Theris.pl

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:Serwer który będzie podobny do CSYT2 (chiński) max lv 120, exp 350 lub wyżej
Dodatkowe Info:Dość Chcę żeby najlepszą bronią dla woja było śmiercio a zbrojką trzy rodzaje Hw złoty srebrny i normalny (Jak ktoś grał na csyt2 to sam zrozumie)
Nagroda za pomoc:Lajk..;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...