Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie wiesz gdzie grać? Szukasz serwera? Zapytaj tutaj!

Mostro

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 14,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

siemka poszukuje priva do mt2 ma to być hardzik ala draeron2 za pomoc daje like

Nie wiem gdzie grać! Pomocy!

Zależy mi najbardziej na: Dobry exp(w 1 dzień 100+), Wysoki drop yang, brak ulepszaczy(a jeśli już to bardzo mało i rzadko), dużo epików, miła atmosfera, dobre itemy u handlarzy, eq +9 na start

Dodatkowe Info: Grałem na XenoXMT2, PandoraMT2. Jeśli można podać królestwo które się uważa za najlepsze

Nagroda za pomoc: Lajk 5*

Polecam galvanize

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: NOWYM SERVERZE MAX 2 DNI / STALKI I BRONIE 80 NAJLEPIEJ BEZ EPIKOW

Dodatkowe Info: MEDIUM / HARD

Nagroda za pomoc: lajk + 5

Nowy Hard? Ciężko będzie ale polecam Tiveria, Galvanize, Ravia

1382375685-U592769.png

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Medium EASY i ZEBY BYLO DUZO NOWYCH RZECZY ;P

Dodatkowe Info: BEZ 6/7 NA KLASY

Nagroda za pomoc: Lajk

3bcnx11rj7ti_t.jpg

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Medium EASY i ZEBY BYLO DUZO NOWYCH RZECZY ;P

Dodatkowe Info: BEZ 6/7 NA KLASY

Nagroda za pomoc: Lajk

SurfaceMT2 s1/s2

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:Serverwie EASY MEDIUM

Dodatkowe Info:Bez Kd +9 ITP Jakeis 100kHP BEZ TEGo conajmniej 500 osób PLZ Fast ODP

Nagroda za pomoc:Lajk Tradycyjna L

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:Serverwie EASY MEDIUM

Dodatkowe Info:Bez Kd +9 ITP Jakeis 100kHP BEZ TEGo conajmniej 500 osób PLZ Fast ODP

Nagroda za pomoc:Lajk Tradycyjna L

EevnesT

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Jak najniższych cenach,miejsca do dropu/expa

Dodatkowe Info:Chce zagrać na metin2PL tylko nie moge wybrać serwera (poprostu nie wiem który) i napiszcie jeszcze kim sie najbardziej opłaca grać na pe'elu

Nagroda za pomoc:3x like

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Jak najniższych cenach,miejsca do dropu/expa

Dodatkowe Info:Chce zagrać na metin2PL tylko nie moge wybrać serwera (poprostu nie wiem który) i napiszcie jeszcze kim sie najbardziej opłaca grać na pe'elu

Nagroda za pomoc:3x like

ja polecam Phantosa ;) dlaczego ? cenny nie są zbyt wysokie ;) oraz gram tam , wiec mógł bym ci pomagać ;)

/rip

Opublikowano

ja polecam Phantosa ;) dlaczego ? cenny nie są zbyt wysokie ;) oraz gram tam , wiec mógł bym ci pomagać ;)

Okey. Zagram tam, tylko możesz mi jeszcze napisać swoją nazwe tu lub na Priv?

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Serwerze podobnym do FinaLongju2, tj. stalki normalnie z ulepszaczami, do +6 kowal nie pali, DT, exp nawet ok, bojowiec na początku, dość drogie itemki, jednak w miare dostosowane do dropu yang / itemów.

Dodatkowe Info: Najlepiej jakby to był włoski serwer :)

Nagroda za pomoc: Co chcesz :)\

Ooo. FinaLongju2 znowu działa, jednak dalej proszę o serwer

:)

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Serwerze podobnym do FinaLongju2, tj. stalki normalnie z ulepszaczami, do +6 kowal nie pali, DT, exp nawet ok, bojowiec na początku, dość drogie itemki, jednak w miare dostosowane do dropu yang / itemów.

Dodatkowe Info: Najlepiej jakby to był włoski serwer :)

Nagroda za pomoc: Co chcesz :)

Włoskiego to takiego nie ma raczej :)

Z polskich np. Surface s2 tylko, że na kazdym serwerze łatwiejszym jest inny system ulepszeń ;)

fea.gif

Opublikowano

Nie wiem gdzie grać! Pomocy! Chodzi o privka

Zależy mi najbardziej na: Szybkim wbiciu lvla,duzej ilosci graczy,nowych itemach,ogarnietego teamu

Dodatkowe Info: gralem na EliteMT2,PandoraMT2,DragonMT2,AtlantisMT2,Glador,DivineWorld,EruriS,Galvanize,CavalosMT2,Surface,XenoxMT2

Nagroda za pomoc: co chcesz + maxy itp.

tipsygnatura8.png

Z Serii Brzydkie,Niestarannie zrobione Sygnaturki

Daj +

Opublikowano

Włoskiego to takiego nie ma raczej :)

Z polskich np. Surface s2 tylko, że na kazdym serwerze łatwiejszym jest inny system ulepszeń ;)

Właśnie serwer nie może być łatwy ;] Hard/Medium. Bony drogie, kamole drogie. A i włoski to tylko FinaLongju2 jak się orientuje ;D Polecam ten serwer. Akutalnie go pobieram. Dzięki za pomoc :)

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Szybkim wbiciu lvla,duzej ilosci graczy,nowych itemach,ogarnietego teamu

Dodatkowe Info: gralem na EliteMT2,PandoraMT2,DragonMT2,AtlantisMT2,Glador,DivineWorld,EruriS,Galvanize,CavalosMT2,Surface,XenoxMT2

EvenesT/Surface

Opublikowano

Polecam I-Longju. Do 100 możesz wbić w 2-3h. Potem do 110 w 1 i od 110 do 130 w 1 :) Więcej poczytaj w prezce serwera.

Opublikowano

Mexiliamt2, PvpMt2, VirtualMt2, Guearra

fea.gif

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Szybkim expie,bez bugow,pelerynki.6/7 w shopie max lv 250 latwe ulepszanie,duzo yangow leci. szybki drop ulepszaczy

Dodatkowe Info: Cos typu CavalosMT2-gralem. divine world hammermt2 sonixmt2

Nagroda za pomoc: Lajki +5* :)

XenoxMt2, DiamondMT2

polecam Evenest mt2

Zależy mi najbardziej na: Dobry exp(w 1 dzień 100+), Wysoki drop yang, brak ulepszaczy(a jeśli już to bardzo mało i rzadko), dużo epików, miła atmosfera, dobre itemy u handlarzy, eq +9 na start

Dodatkowe Info: Grałem na XenoXMT2, PandoraMT2. Jeśli można podać królestwo które się uważa za najlepsze

Nagroda za pomoc: Lajk 5*

Evenest .. DragonMT2

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:Szybki exp,Duży drop kasy,Totalnie Dużo nowości

Dodatkowe Info:Poproszę o dwa lub trzy Serwery.Proszę o szybką odpowiedź !

Nagroda za pomoc:Dużo Lajków

Evenest mt2 jest dodany wymiar wladcow w 1 dzien wbijesz ok 100+ nie ma ulepszaczy tylko pozniej na te epiki to totemy i takie specjalne materialy ale to od biologa dostaniesz tak samo jak skile g od 30 od handlarki a skile p po konarach ! pozdrawiam i polecam ;)

Zależy mi najbardziej na:

Bardzo szybkim expie . max lvl 250

Dodatkowe Info:

Serwer w miare nowy.(nie jakis z 2010 roku) .

Nagroda za pomoc:

Lajk

Cavalos mt2

Xartez?

Evnest ?

Xartez?

Evnest ?

mpc koffam

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na : Malo epikow,szybki exp, max lvl nawet 250 ale moze byc nawet 99 nalepiej

Dodatkowe Info : Easy/4Fun/pvp dedyk/hamachi Grałem Na : Surface mt2 s1/s2 hammermt2 guerramt2 elitemt2 pandoramt2 xenoxmt2 GladorMt2 GoldMt2 Metin5 Promt2/pvpmt2 , xartez mt2 , evenest mt2 , mexiliamt2 , freak mt2

Nagroda za pomoc : like + 5

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na : Malo epikow,szybki exp, max lvl nawet 250 ale moze byc nawet 99 nalepiej

Dodatkowe Info : Easy/4Fun/pvp dedyk/hamachi Grałem Na : Surface mt2 s1/s2 hammermt2 guerramt2 elitemt2 pandoramt2 xenoxmt2 GladorMt2 GoldMt2 Metin5 Promt2/pvpmt2

Mexilia.pl / xartez.pl / ewentualnie hammermt2 (Bony po 32k) wchodzą ;>

/rip

Opublikowano

Dodatkowe Info : Easy/4Fun/pvp dedyk/hamachi

Grałem Na : Surface mt2 s1/s2 hammermt2 guerramt2 elitemt2 pandoramt2 xenoxmt2 GladorMt2 GoldMt2 Metin5 Promt2/pvpmt2,xartezmt2

BEZ BONOW NA KLASY W 6/7

Opublikowano

[center][b][i][color=#ff8c00]Nie wiem gdzie grać! Pomocy![/i][/b][/color]

[b][i][color=#ee82ee]Zależy mi najbardziej na:[/i][/b] zeby byly bony 15/15 przeciwko i odp na klase[/color]

[b][i][color=#afeeee]Dodatkowe Info:[/i][/b] miła atmosfera, exp obojętny :)[/color]

[b][i][color=#afeeee]Nagroda za pomoc:[/i][/b] 5* i lajk[/color]

[/center]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...