Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie wiesz gdzie grać? Szukasz serwera? Zapytaj tutaj!

Mostro

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 14,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie wiem gdzie grać! Pomocy!

Zależy mi najbardziej na: Miłej atmosferze, jakiś dobry hard

Dodatkowe Info: Dobry hard, na którym gra dużo ludzi, najlepiej taki ktory za szybko nie padnie

Nagroda za pomoc:lajk

Opublikowano

Nie wiem gdzie grać! Pomocy! Zależy mi najbardziej na: Miłej atmosferze, jakiś dobry hard Dodatkowe Info: Dobry hard, na którym gra dużo ludzi, najlepiej taki ktory za szybko nie padnie Nagroda za pomoc:lajk

Tiveria, Ravia

Opublikowano

Szukam serwera:

• ..który posiada bony 6/7
  • ..z jakimiś rozsądnymi ratami (nie poszukuję total 4fun)
  • ..gdzie nie gra zbyt dużo osób (chciałbym się wybić a nie być jedym pośród tysięcy)
  • ..dedyka, nie hamachi
  • ..stabilnego, który stoi już trochę
  • ..gdzie panuje miła atmosfera a team nie ma w d*pie graczy

Na starcie mówię że odpadają takie serwy jak: Elite (gram prawie od początku, fajny), Pandora (moim zdaniem serwer Japończyków [nie chodzi o to że Japończycy go stworzyli (bo wiem kto go zrobił) tylko o to że jest tam "przeludnienie"), Xenox (total 4fun, coś czego nie lubię ale sam serwer ma klimat). Czekam na jakiś rozsądne propozycje.

Bywalec
Opublikowano

Szukam serwera:

• ..gdzie nie gra zbyt dużo osób (chciałbym się wybić a nie być jedym pośród tysięcy)
  • ..dedyka, nie hamachi

Na starcie mówię że odpadają takie serwy jak: Elite (gram prawie od początku, fajny), Pandora (moim zdaniem serwer Japończyków [nie chodzi o to że Japończycy go stworzyli (bo wiem kto go zrobił) tylko o to że jest tam "przeludnienie"), Xenox (total 4fun, coś czego nie lubię ale sam serwer ma klimat). Czekam na jakiś rozsądne propozycje.

Xartez?

Opublikowano

Szukam serwera:

• ..dedyka, nie hamachi

Polecam imetin ciągle jakieś nowości ewentulanie EruriS, Fortemt2, MoltenMt2

fea.gif

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Hard

Dodatkowe Info: Hard tak jak wyżej, bez epików. Poza balmorą, ravią, tiverią.

Nagroda za pomoc: Lajczki.

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Hard

Dodatkowe Info: Hard tak jak wyżej, bez epików. Poza balmorą, ravią, tiverią.

Nagroda za pomoc: Lajczki.

http://www.mpcforum.pl/topic/666259-draenor2pldedyk/

i

http://www.mpcforum.pl/topic/680826-supernieboplpldedyk/

fea.gif

Opublikowano

WItam poszukuje serwera tylko i wyłącznie do pvp hwangi u mpc :)

Najbardziej zależy mi : easy 4fun

inne info :

który nie posiada 6/7 bonu !

chwilke już jest..

Opublikowano

WItam poszukuje serwera tylko i wyłącznie do pvp hwangi u mpc :)

Najbardziej zależy mi : easy 4fun

inne info :

który nie posiada 6/7 bonu !

chwilke już jest..

Mod Ci to usunie, bo bez wzoru...

A co do serwera to 4Fun innego nie ma...

Ps. Tzn Polskiego innego nie ma

fea.gif

Opublikowano

Nie wiem gdzie grać! Pomocy! Zależy mi najbardziej na: Braku milionów epików, stal+ jakis hwang i to max, nic po za syrkiem itd dla innych broni. exp umiarkowany Dodatkowe Info: cos na wzor DestinyMT2, szkoda ze on jest off , Nagroda za pomoc: LAJK!

Nie wiem gdzie grać! Pomocy! Zależy mi najbardziej na:

Braku milionów epików, stal+ jakis hwang i to max, nic po za syrkiem itd dla innych broni. exp umiarkowany

Dodatkowe Info: cos na wzor DestinyMT2, szkoda ze on jest off Nagroda za pomoc:

Opublikowano

[center][b][i][color=#ff8c00]Nie wiem gdzie grać! Pomocy![/i][/b][/color] [b][i][color=#ee82ee]Zależy mi najbardziej na: Braku milionów epików, stal+ jakis hwang i to max, nic po za syrkiem itd dla innych broni. exp umiarkowany [/i][/b][/color] [b][i][color=#afeeee]Dodatkowe Info: cos na wzor DestinyMT2, szkoda ze on jest off :( :( :( , [/i][/b][/color] [b][i][color=#afeeee]Nagroda za pomoc: LAJK! :)[/i][/b][/color] [/center]

[center][b][i][color=#ff8c00]Nie wiem gdzie grać! Pomocy![/i][/b][/color] [b][i][color=#ee82ee]Zależy mi najbardziej na:

Braku milionów epików, stal+ jakis hwang i to max, nic po za syrkiem itd dla innych broni. exp umiarkowany

[/i][/b][/color] [b][i][color=#afeeee]Dodatkowe Info: cos na wzor DestinyMT2, szkoda ze on jest off :( :( [/i][/b] [b][i][color=#afeeee]Nagroda za pomoc:[/i][/b][/color] [/center][/color]

Balmora, Ravia, Tiveria

201581433273810245187.jpeg

Opublikowano

Nie wiem gdzie grać! Pomocy! Zależy mi najbardziej na: Braku milionów epików, stal+ jakis hwang i to max, nic po za syrkiem itd dla innych broni. exp umiarkowany Dodatkowe Info: cos na wzor DestinyMT2, szkoda ze on jest off , Nagroda za pomoc: LAJK!

Nie wiem gdzie grać! Pomocy! Zależy mi najbardziej na:

Dodatkowe Info: cos na wzor DestinyMT2, szkoda ze on jest off Nagroda za pomoc:

Ravia

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Szybkim expie,bez bugow,pelerynki.6/7 w shopie max lv 250 latwe ulepszanie,duzo yangow leci. szybki drop ulepszaczy

Dodatkowe Info: Cos typu CavalosMT2-gralem. divine world hammermt2 sonixmt2

Nagroda za pomoc: Lajki +5* :)

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Szybkim expie,bez bugow,pelerynki.6/7 w shopie max lv 250 latwe ulepszanie,duzo yangow leci. szybki drop ulepszaczy

XenoxMt2, DiamondMT2

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

XenoxMt2, DiamondMT2

Galvanize,Freak2,Elitemt2, Immortal Metin

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: 4fun/pvp (łatwe expienie,lub wogóle, itemki bez ulepszaczy, bronie, zbroje u NPC

Dodatkowe Info: Szybko ;)

Nagroda za pomoc: Like

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: 4fun/pvp (łatwe expienie,lub wogóle, itemki bez ulepszaczy, bronie, zbroje u NPC

Dodatkowe Info: Szybko ;)

Nagroda za pomoc: Like

DiamondMT2

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Dobry exp(w 1 dzień 100+), Wysoki drop yang, brak ulepszaczy(a jeśli już to bardzo mało i rzadko), dużo epików, miła atmosfera, dobre itemy u handlarzy, eq +9 na start

Dodatkowe Info: Grałem na XenoXMT2, PandoraMT2. Jeśli można podać królestwo które się uważa za najlepsze

Nagroda za pomoc: Lajk 5*

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Dobry exp(w 1 dzień 100+), Wysoki drop yang, brak ulepszaczy(a jeśli już to bardzo mało i rzadko), dużo epików, miła atmosfera, dobre itemy u handlarzy, eq +9 na start

Dodatkowe Info: Grałem na XenoXMT2, PandoraMT2. Jeśli można podać królestwo które się uważa za najlepsze

Nagroda za pomoc: Lajk 5*

RivendelMT2

Opublikowano

RivendelMT2

Dzięki właśnie ściagam jak będzie ok dam lajki. Jeszcze podaj nazwe królestwa w której grasz i jakąś strone przedstawiającą serwer(raty itp.)jakbyś mógł

Opublikowano

A ja polecam SurfaceMT2 S2

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:

Malo Epikow,Latwy Easy/4fun/pvp serwer

Dodatkowe Info:

Planuję zacząć grę od nowa. (GLOBAL / PRIV)

Nagroda za pomoc:

Lajk + 5* w profilu

Opublikowano

PandoraMT2

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:

Malo Epikow,Latwy Easy/4fun/pvp serwer

Dodatkowe Info:

Planuję zacząć grę od nowa. (GLOBAL / PRIV)

Nagroda za pomoc:

Lajk + 5* w profilu

SurfaceMT2 s2

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...