Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie wiesz gdzie grać? Szukasz serwera? Zapytaj tutaj!

Mostro

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

[center][b][i][color=#ff8c00]Nie wiem gdzie grać! Pomocy![/color][/i][/b]
[b][i][color=#ee82ee]Zależy mi najbardziej na:[/color][/i][/b]Zeby to byl serwer Hard jak PL
[b][i][color=#afeeee]Dodatkowe Info:[/color][/i][/b]Mili gracze
[b][i][color=#afeeee]Nagroda za pomoc:[/color][/i][/b]Lajkne, jesli trafisz w moj gust.
[/center]

• Odpowiedzi 14,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

[b][i][color=#ee82ee]Zależy mi najbardziej na:[/color][/i][/b] tym, żeby był to serwer EASY w miarę nowy, choć nie musi, 300+ graczy
[b][i][color=#afeeee]Dodatkowe Info:[/color][/i][/b]
[b][i][color=#afeeee]Nagroda za pomoc:[/color][/i][/b] like
[/center]

Opublikowano

[b][i][color=#ee82ee]Zależy mi najbardziej na:[/color][/i][/b] tym, żeby był to serwer EASY w miarę nowy, choć nie musi, 300+ graczy

[b][i][color=#afeeee]Dodatkowe Info:[/color][/i][/b]

[b][i][color=#afeeee]Nagroda za pomoc:[/color][/i][/b] like

[/center]

Theris.pl

1375686746-U987417.jpg

"Ujrzyjcie prawde , którą przesłania wam świat , albowiem mrokiem będą dotknięci ci , którzy widzą tylko przez własny wzrok"

Members | exMPC Modder Team

Rekrut
Opublikowano

[b][i][color=#ee82ee]Zależy mi najbardziej na:[/color][/i][/b]Zeby to byl serwer Hard jak PL

[b][i][color=#afeeee]Nagroda za pomoc:[/color][/i][/b]Lajkne, jesli trafisz w moj gust.

[/center]

Tiveria. Powinien ci przypasować. Pod względem klimatu góruje nad globalem. Nie jest identyczny, ale też da się na nim pograć.

Nie wiem gdzie grać! Pomocy!

Zależy mi najbardziej na: servera pvp gdzie sa bronie z um i rejestracja jest darmowa i wszystko jest w sklepach mozliwosc gry bez is i bez expienia

Dodatkowe Info: dosyc duza ilosc graczy

Nagroda za pomoc: lajki

Diamond/Pandora. Innych nie ma. Na Xenox'e, żeby nie padać jak muszka owocowa, musisz zaiwestować w Kd Luda, Um i Traumy, a łatwo je nie kupić / zdobyć. O Divine World, Glador etc. nie wspomnę, bo nie warto.

;*

Rekrut
Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: easy/medium, jakis nowy ze spora iloscia graczy, bez bugow, z latwym startem, NIE POD IS.

Dodatkowe Info: gralem na wiekszosci starych, szukam czegos nowego.

Nagroda za pomoc:lajki

Venise - był restart i teraz można powiedzieć, że jest nowy. Gra też trochę osób. Co do IS, to KAŻDY serwer jest pod niego postawiony. Kto by chciał ponosić straty? Ale zapewniam Cię, że bez niego da się na tym dedyku grać.

;*

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Easy/MEDIUM max lvl 200+ przyjhemny exp. EQ Do pvp robi sie z bojowego itd a nie truty itd. 6/7 tylko exp albo wcale
Dodatkowe Info: serwer moze byc stary tylko zeby gralo na nim w miare duzo osob i bylo zachowane to co pisalem do gory. PETY i inne urozmaicenia mile widziane :)
Nagroda za pomoc: +

DO typka co odpowiedzial mi ze Theris.pl :)
"EQ Do pvp robi sie z bojowego itd a nie truty itd."

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:Dużej ilości osób , i ogarnięty team
Dodatkowe Info:Szukam serwera medium, na którym są guesty dzięki którym możemy wymieniać itemy np.Daje 10szkat rippera wzamian za wybraną bron na 75lvl
Nagroda za pomoc:5 and lajk

Opublikowano

Dodatkowe Info:Szukam serwera medium, na którym są guesty dzięki którym możemy wymieniać itemy np.Daje 10szkat rippera wzamian za wybraną bron na 75lvl

algoria.pl

Srij9JT.png

Opublikowano

Tavia S2 w tym tygodniu co będzie start ;)

Szukam serwera który już stoi, a o ''tavia s2'' nawet nie dali prezki, a nie będę czekał i się jeszcze okaże, że kolejny ''syf''

Czekam na dalsze propozycje

Michal418

Castia-Za szkaty ripa i niebieskiej śmierci wymieniasz na itemki 75, lecz gra tam ok 100+ graczy

Jest to medium

Rekrut
Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Easy/MEDIUM max lvl 200+ przyjhemny exp. EQ Do pvp robi sie z bojowego itd a nie truty itd. 6/7 tylko exp albo wcale

Dodatkowe Info: serwer moze byc stary tylko zeby gralo na nim w miare duzo osob i bylo zachowane to co pisalem do gory. PETY i inne urozmaicenia mile widziane :)

Nagroda za pomoc: +

DO typka co odpowiedzial mi ze Theris.pl :)

"EQ Do pvp robi sie z bojowego itd a nie truty itd."

Diamond MT2!!!

Serwery z takowymi questami już albo popadały, albo nie są ciekawe. Mógłbym parę podać, ale sumienie by mi nie pozwoliło ;) Dużo osób on-line oraz ogarnięty team.... Hmm... Team najlepszy moim zdaniem ma / miał Avalon. Nie oriętuję się jak obecnie wygląda, ale chyba znacznie się nie zmienił. Poza Avalonem, to zostaje jeszcze jedynie Diamond, IMetin i XenoX. Administracja wielokrotnie pokazywała, że potrafią utrzymać serwer nie powodując jakiś konfliktów, dla reklamy.

@Down

Teraz to dowaliłeś xD

;*

Opublikowano

Balmora.pl

1375686746-U987417.jpg

"Ujrzyjcie prawde , którą przesłania wam świat , albowiem mrokiem będą dotknięci ci , którzy widzą tylko przez własny wzrok"

Opublikowano

polecam Ci algorie-mt2

93988298266825447943.png

Opublikowano

[/center]

Astium

1375686746-U987417.jpg

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Dużej ilości graczy, nowym servie, mało nowości, najlepiej easy coś w stylu erdiana lub starej ethany(medium) może być .
Dodatkowe Info: Server ma mieć max 3 miesiące.

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Dużej ilości graczy, nowym servie, mało nowości, najlepiej easy coś w stylu erdiana lub starej ethany(medium) może być .

Dodatkowe Info: Server ma mieć max 3 miesiące.

Theris

tumblr_o19rjjpQB21udwsc5o3_540.gif

.icon_eq.gif

Opublikowano

Nie wiem gdzie grać ! pomocy !

zależy mi najbardziej na : meega exp , max lv nawet w pare minut czy na start , nowe kd i w miarę rozbudowany system ulepszeń

Dodatkowe info : nie chce 4funmt2 , hammermt2 bo znam

Nagroda za pomoc: +5 na profilu ;)

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Serwerze medium, duuuuużo graczy +500 on-line, mało nowości
Dodatkowe Info: Może być nawet starszy serwer oby bez 6/7 bonu
Nagroda za pomoc: Like oraz 5 do profilu ;p

Opublikowano

Nie wiem gdzie grać! Pomocy!Zależy mi najbardziej na: Dużej ilości graczy, nowym servie, mało nowości, najlepiej easy coś w stylu erdiana lub starej ethany(medium) może być .Dodatkowe Info: Server ma mieć max 3 miesiące.Nagroda za pomoc:5 and lajk

astoria/aline2

Nie wiem gdzie grać! Pomocy!Zależy mi najbardziej na: Serwerze medium, duuuuużo graczy +500 on-line, mało nowościDodatkowe Info: Może być nawet starszy serwer oby bez 6/7 bonuNagroda za pomoc: Like oraz 5 do profilu ;p

nervil

Srij9JT.png

Opublikowano
Zależy mi najbardziej na: Hard lub medium/hard max lvl 105/99

Dodatkowe Info: Szukam serwa ktory postoi jeszcze troche ... Nie chce fake'u ravia i concordia odpadaja

Nagroda za pomoc : Hmm myślę ;3

PS PROSZE O DOPISANIE PREZKI ABYM MOGL ZOBACZYC SERWER A NIE SZUKAC H** WIE ILE .
Opublikowano

center]Nie wiem gdzie grać! Pomocy!

Zależy mi najbardziej na: Hard lub medium/hard max lvl 105/99

Dodatkowe Info: Szukam serwa ktory postoi jeszcze troche ... Nie chce fake'u

Nagroda za pomoc : ravia i concordia odpadaja

[/center]

astium.pl

Jutro wychodzi swietny hard/medium jednakze maksymalnym lvl jest 120.(revential.pl)

Srij9JT.png

Opublikowano

zależy mi najbardziej na : meega exp , max lv nawet w pare minut czy na start , nowe kd i w miarę rozbudowany system ulepszeń

Opublikowano

ProMT2

1375686746-U987417.jpg

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Medium/Easy
Dodatkowe Info:Minimum 900 osób
Nagroda za pomoc:Lajkne, jesli trafisz w moj gust.

RAP

--------

To nie tylko HWDP i JP, to takze trafne metafory, cytaty, skomplikowane

schematy rymów, genialne storytellingi, i wersy nad którymi trzeba się

czasem zastanowić.

Opublikowano

@ refresh

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...