Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie wiesz gdzie grać? Szukasz serwera? Zapytaj tutaj!

Mostro

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 14,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie wiem gdzie grać! Pomocy!

Zależy mi najbardziej na: dużej ilości graczy - 500+

Dodatkowe Info: Obojętnie jaki to serwer (hard medium easy 4fun ), żeby nie był zbyt stary i obowiązkowo ma być dużo graczy

Nagroda za pomoc: Limit lajków czy co tam chcecie.

Grałem na: ravia, balmora, triador, pandora, aline, castia, nervil , pl, mystical, draconis, jak mi się coś jeszcze przypomni to napisze, ale grałem na wielu serwerach xD // theris

Opublikowano

Dodatkowe Info: Obojętnie jaki to serwer (hard medium easy 4fun ), żeby nie był zbyt stary i obowiązkowo ma być dużo graczy

Grałem na: ravia, balmora, triador, pandora, aline, castia, nervil , pl, mystical, draconis, jak mi się coś jeszcze przypomni to napisze, ale grałem na wielu serwerach xD

Theris.pl

Opublikowano

Grałem na: ravia, balmora, triador, pandora, aline, castia, nervil , pl, mystical, draconis, jak mi się coś jeszcze przypomni to napisze, ale grałem na wielu serwerach xD // theris

ethana, senthia

Opublikowano

Hmmmm, teraz z tymi graczami na nowszych serwerach jest problem, bo co by nie wyszło to i tak pada po chwili.

Więc radził bym Ci szukać nawet na tych starszych serwerach.

Polecam DivineWorld s2, DiamondMT2, ProMT2, dużo graczy, i stabilne maszyny.

1.png

Kliknij w sygnaturę aby przejść do Prezentacji !

Opublikowano
Zależy mi najbardziej na: tym aby serwer był 4fun/pvp

Dodatkowe Info: najlepiej od razu max lvl, latwe bonowanie. jak nie max lvl to żeby ten max wbic szybciutko 1-2h

Nagroda za pomoc: like

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Medium z nutką Harda , Max lvl (125) Nie większy , Gdzie da się jeszcze coś osiągnąć i nie ma dużo osób max LvL , Osób +500

Dodatkowe Info: Nie za trudno zdobywać ulepszacze , Nie skąplikowany system ulepszeń , BRAK 6/7 BONU i 6 SKILA

Nagroda za pomoc: Like

Pomogłem ?

Jebnij

+

Chyba się nie boisz ? ;>

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Medium z nutką Harda , Max lvl (125) Nie większy , Gdzie da się jeszcze coś osiągnąć i nie ma dużo osób max LvL , Osób +500
Dodatkowe Info: Nie za trudno zdobywać ulepszacze , Nie skąplikowany system ulepszeń , BRAK 6/7 BONU i 6 SKILA

Shiro2, serwer niemiecki, Polskiego takiego raczej nie znajdziesz.

Opublikowano

Shiro2, serwer niemiecki, Polskiego takiego raczej nie znajdziesz.

:( Niemiecki lipa bo nawet bonów nie zrobie itp xD

Pomogłem ?

Jebnij

+

Chyba się nie boisz ? ;>

Opublikowano

senthia

93988298266825447943.png

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: tym aby serwer był 4fun/pvp
Dodatkowe Info: najlepiej od razu max lvl, latwe bonowanie. jak nie max lvl to żeby ten max wbic szybciutko 1-2h
Nagroda za pomoc: like

nextmt2 ale jest płatna rejestracja chyba 1,23zł

Opublikowano

nervil, nostidla

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Easy/Pvp 6/7 może być, ale bez odp/silny przeciwko klasą. Max LvL nieważny. Masę ulepszaczy, Mapek do expa itp. Ilośc graczy około 500.

Dodatkowe Info: Serwer ma być podobny do serwera Aline2, ale stać już chwilę i nie ma być z nim problemów.

b_350_20_FFAD41_E98100_000000_591F11.png

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Easy/Pvp 6/7 może być, ale bez odp/silny przeciwko klasą. Max LvL nieważny. Masę ulepszaczy, Mapek do expa itp. Ilośc graczy około 500.

Dodatkowe Info: Serwer ma być podobny do serwera Aline2, ale stać już chwilę i nie ma być z nim problemów.

senthia, theris, 4funmt2

Opublikowano

:( Niemiecki lipa bo nawet bonów nie zrobie itp xD

W prezentacji masz spolszczenie bonów, jedynie musisz wiedzieć co z ziemi podnosić ale szybko się nauczysz :P

Opublikowano

GladoR

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Serwerze MEDIUM. Nowe zbroje, a nie takie jak np.: kopiowane sto razy zwykłe hwangi ), nowe mapki do expa, stabilny, dużo ludzi, ogarnięta administracja
Dodatkowe Info:Nie chce serwerów typu Diamond :) , bo nie podobają mi się te zwykłe hwangi którymi już rzygam ;/ CHCE COŚ NOWEGO
Nagroda za pomoc: Co tylko sobie zapragniesz i LAJK ;)

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Serwerze EASY. Brak ulepszaczy (jedynie na epiki), duży drop yangów (mogą być sztabki).
Dodatkowe Info: Brak ulepszaczy (jedynie na epiki), duży drop yang (mogą być sztabki).
Nagroda za pomoc: Like ;)

3821057498_2ee6478d98.jpg

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Serwerze EASY. Brak ulepszaczy (jedynie na epiki), duży drop yangów (mogą być sztabki).

Dodatkowe Info: Brak ulepszaczy (jedynie na epiki), duży drop yang (mogą być sztabki).

Nagroda za pomoc: Like ;)

senthia, ethana

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...