Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie wiesz gdzie grać? Szukasz serwera? Zapytaj tutaj!

Mostro

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem gdzie grać! Pomocy!

Zależy mi najbardziej na: : HARD , może być jakiś podchodzący pod medium , ale nie z za wysokim expem . Drop szkatułek / coś lekko ułatwiające grę na serwerze z wszystkich moobków + drop zmianek oraz dodań . Co do broni oraz zbroi to te co na PL + 3max jakieś inne:) .

Dodatkowe Info: : Max lvl sięgający granice 127. ;)

Nagroda za pomoc: : Lajk oraz reputacja :)

Metin2 World

zależy mi na: skille na P 5lv lub wbijanie punktami 17-20, lekki exp, dobry drop yang/przedmioty, serwer stabilny, szybko ściągający się klient, ilość graczy online codziennie więcej niż 100 ;), mało ulepszaczy, max 10 zbroi i broni,na start eq +9 z pele, polecany serwer :D

Dodatkowe info: podawać wszystkie serwery dostępne ,Wykluczając XenoxMt2(no i dwa serwery z nim złączone), GladorMt2, VirtualMt2,PandoraMt2,DiamondMt2,iMetin,DevuxMt2, Gorgony(nie działa chyba dlatego wykluczam),LomaxMt2, AstheraMt2, GuerraMt2(nie działa chyba) no i serwer działający czyli ON w tej chwili ma być ;)

Nagroda za Pomoc: Lajk i reputacja ;)

HammerMT2

r03syq.png

Zapraszam Jinho.Moja postać:Woj Mental,Buszman lvl 70+.Historia na AlmantiaMT2:

Założenie konta-9.02.2013r 10:00 Ściągnięcie klienta-9.02.2013r. 11:00 Pierwszy wydropiony kostium-11.02.2013r. 13:36

• Odpowiedzi 14,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

zależy mi na: skille na P 5lv lub wbijanie punktami 17-20, lekki exp, dobry drop yang/przedmioty, serwer stabilny, szybko ściągający się klient, ilość graczy online codziennie więcej niż 100 ;), mało ulepszaczy, max 10 zbroi i broni,na start eq +9 z pele, polecany serwer :D

Dodatkowe info: podawać wszystkie serwery dostępne ,Wykluczając XenoxMt2(no i dwa serwery z nim złączone), GladorMt2, VirtualMt2,PandoraMt2,DiamondMt2,iMetin,DevuxMt2, Gorgony(nie działa chyba dlatego wykluczam),LomaxMt2, AstheraMt2, GuerraMt2(nie działa chyba) no i serwer działający czyli ON w tej chwili ma być ;)

Nagroda za Pomoc: Lajk i reputacja ;)

DivineWord

1367510305-U336505.jpg

1378077147-U477327.png

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: max lvlu 99 , bronie tylko syrki nic wiecej , czyli star dobry metin bez nowych map broni itd.
Dodatkowe Info: Planuję zacząć grę od nowa. W grę wchodzi tylko priv (dedyk) może być zagraniczny , jeśli ktos taki zna proszę o podanie nazwy.
Nagroda za pomoc: Lajk + 5* w profilu

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: max lvlu 99 , bronie tylko syrki nic wiecej , czyli star dobry metin bez nowych map broni itd.

Dodatkowe Info: Planuję zacząć grę od nowa. W grę wchodzi tylko priv (dedyk) może być zagraniczny , jeśli ktos taki zna proszę o podanie nazwy.

Może Ravia?

Opublikowano

Może Ravia?

Ewentualnie Balmora lub Antisa.eu (na tym ostatnim różnica tego, że jest max 105 lvl - tak samo Balantia.pl).

Opublikowano

Balmora, Balantia, Ravia

Opublikowano

DivineWord

zaraz sprawdzę i ci powiem ale chyba na nim nie dostaje się skille na P na 5lv coś mi się tak zdaje ;)

i24453_fullcolor.png

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Exp - Medium Drop-Medium Yangi-Easy/Medium
Dodatkowe Info:Bronie 30 u handlaży zmianki i dosyc łatwe wbijanie skilli na G1/P
Nagroda za pomoc: Like 5 w profilu :)

Opublikowano

Dodatkowe Info:Bronie 30 u handlaży zmianki i dosyc łatwe wbijanie skilli na G1/P

Antisa.eu

Opublikowano

Avalon V2, Warum.pl

Nie bywam już na forum, jeżeli masz sprawę wal na FB...

Opublikowano

Revolutionmt2.pl dzisiaj startuje.
Minus.png
Opublikowano

Revolutionmt2.pl dzisiaj startuje.

Lub ten sam serwer pod inną nazwą, który już wystartował, a konkretniej Almantia.pl - jedyne co się tam różni to administracja.

Opublikowano

[center][b][i][color=#ff8c00]Nie wiem gdzie grać! Pomocy![/color][/i][/b]
[b][i][color=#ee82ee]Zależy mi najbardziej na:[/color][/i][/b]4fun/PVP
[b][i][color=#afeeee]Dodatkowe Info:[/color][/i][/b]raty u kapitana
[b][i][color=#afeeee]Nagroda za pomoc:[/color][/i][/b]+

[/center]

Nie wiem czy jeszcze istnieją takie servery

Opublikowano

[b][i][color=#ee82ee]Zależy mi najbardziej na:[/color][/i][/b]4fun/PVP

[b][i][color=#afeeee]Dodatkowe Info:[/color][/i][/b]raty u kapitana

[b][i][color=#afeeee]Nagroda za pomoc:[/color][/i][/b]+

[/center]

Nie wiem czy jeszcze istnieją takie servery

4funmt2.pl

Nie bywam już na forum, jeżeli masz sprawę wal na FB...

Opublikowano

Witam , szukam jakiegoś serwera , typ Medium/Easy podobny do Diamonda.

EliteMT2 lub Azmal.

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:Medium niskie ceny nie global polski serw przyjemna atmasfera.
Dodatkowe Info:Medium i niskie ceny glador odpada
Nagroda za pomoc:Like

http://www.mody.eu/pic4/530c360-3p.gif

Opublikowano

zaraz sprawdzę i ci powiem ale chyba na nim nie dostaje się skille na P na 5lv coś mi się tak zdaje ;)

Na 5lvl kamień duchowy i masz skille na p :)

1367510305-U336505.jpg

1378077147-U477327.png

Opublikowano

[b][i][color=#ee82ee]Zależy mi najbardziej na: Graniu na fishbocie ta aby było nie za mało ludzi...[/color][/i][/b]
[b][i][color=#afeeee]Dodatkowe Info: Chcę zacząć od nowa grę w metin2.pl globalnym i nie wiem na jakim serwerze .. Będe Grał mentalkiem i tak aby ceny nie były za wysokie .. ;).[/color][/i][/b]
[b][i][color=#afeeee]Nagroda za pomoc:++++++++++[/color][/i][/b]
[/center]

sygna_player.gif

Opublikowano

[b][i][color=#ee82ee]Zależy mi najbardziej na: Graniu na fishbocie ta aby było nie za mało ludzi...[/color][/i][/b]

[b][i][color=#afeeee]Dodatkowe Info: Chcę zacząć od nowa grę w metin2.pl globalnym i nie wiem na jakim serwerze .. Będe Grał mentalkiem i tak aby ceny nie były za wysokie .. ;).[/color][/i][/b]

[b][i][color=#afeeee]Nagroda za pomoc:++++++++++[/color][/i][/b]

[/center]

Solar - to chyba oczywiste. Dużo graczy i niskie ceny w porównaniu z np. Monastyrem. Ewentualnie możesz próbować na Syriuszu, jednak tam trochę mniej sklepików w M1 i mniej 'interesująca' atmosfera na expowiskach.

Opublikowano

Na 5lvl kamień duchowy i masz skille na p :)

aha spoko ;) chyba wbije

i24453_fullcolor.png

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Szybkim i przyjemnym expie,łatwym zrobieniu eq.Ogólnie servera na którym można zrobić fajne wojny itp :D
Dodatkowe Info:Najlepiej jakiś nowy server na którym licznik graczy online wynosi conajmniej 450 osób dziennie :)
Nagroda za pomoc:Lajk

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Szybkim i przyjemnym expie,łatwym zrobieniu eq.Ogólnie servera na którym można zrobić fajne wojny itp :D

Dodatkowe Info:Najlepiej jakiś nowy server na którym licznik graczy online wynosi conajmniej 450 osób dziennie :)

Nagroda za pomoc:Lajk

Nowy to proponuję Azmal lub Teoden - co prawda nie są to jakieś serwery easy, ale gra się naprawdę przyjemnie i jest po 450-600 graczy online. Ze starszych to na pewno XenoxMT2, gdzie jest jeszcze więcej osób, jednak to serwer 4FUN, na którym lata eq z navi. :-)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...