Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie wiesz gdzie grać? Szukasz serwera? Zapytaj tutaj!

Mostro

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem gdzie grać! Pomocy!

Zależy mi najbardziej na: Łatwy exp, mało ulepszaczy, mała bądź średnia ilość broni - ogólnie 4fun/pvp

Dodatkowe Info: Grałem na Xenox, Glador, Divine World, Pro s1/s2, Camerion, Extreme, Gondor, 4funmt2, NightCore, Hammer, Pandora, Elite, Diamond, Yitian - szukam serwera, który jest w miarę nowy

Nagroda za pomoc: Limit lajków i 5* na profilu :)

• Odpowiedzi 14,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Łatwy exp, mało ulepszaczy, mała bądź średnia ilość broni - ogólnie 4fun/pvp

Dodatkowe Info: Grałem na Xenox, Glador, Divine World, Pro s1/s2, Camerion, Extreme, Gondor, 4funmt2, NightCore, Hammer, Pandora, Elite, Diamond, Yitian - szukam serwera, który jest w miarę nowy

Nagroda za pomoc: Limit lajków i 5* na profilu :)

PvpMt2

Opublikowano

Strony głównej PvP już nie ma. Zmienili nazwę na Pro o ile wiem, a na nim grałem.

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: raty ok.5x w skali do pla najlepiej 55 ksiazek do skilla na G bojowiec na początek i żeby nie było instr u npc mogą być ewentualnie rady.Ku można czytać co 4-12 h lub żeby były zwoje egzorcyzmu.

Dodatkowe info: Eq słabe typu +0 najlepiej grałem na Tavia( zbyt prosty ) balmora ( zadużo nobów ) Ravia ( zamało osób ) dobrze by było żeby nie było przeludnienia na metkach w m2.

Nagroda za pomoc: lajka dam.

Nieregulaminowa sygnatura.

Opublikowano

ref:

Zależy mi najbardziej na:

Miłej atmosferze, przyjemnym dropie/expie, zbilansowaniu klas ( Czyli nie ma czegoś takiego, że jedna klasa ma lepiej od reszty ) i odbugowane skille szamana smoka. Mała ilość poziomów ulepszenia ( max. 2 poziomy, a najlepiej 1 ;3, Czyli najlepiej do Syrka )

Dodatkowe Info:

Planuję zacząć grę od nowa. Planuję grać bez IS ( miło widziane talony, bądź przedmioty, które można kupić od graczy/dropnąć, a one dają SM ), mam zamiar grać na szamanie smoku

Nagroda za pomoc:

Lajk i 5 w profilu

Opublikowano

ref:

Zależy mi najbardziej na:

Miłej atmosferze, przyjemnym dropie/expie, zbilansowaniu klas ( Czyli nie ma czegoś takiego, że jedna klasa ma lepiej od reszty ) i odbugowane skille szamana smoka. Mała ilość poziomów ulepszenia ( max. 2 poziomy, a najlepiej 1 ;3, Czyli najlepiej do Syrka )

Dodatkowe Info:

Planuję zacząć grę od nowa. Planuję grać bez IS ( miło widziane talony, bądź przedmioty, które można kupić od graczy/dropnąć, a one dają SM ), mam zamiar grać na szamanie smoku

Nagroda za pomoc:

Lajk i 5 w profilu

EliteMT2 :D Szaman tam niszczy ale pod warunkiem że max max bony :D

nieregulaminowa sygna

Opublikowano

[center][b][i][color=#ff8c00]Nie wiem gdzie grać! Pomocy![/i][/b][/color]

[b][i][color=#ee82ee]Zależy mi najbardziej na:[/i][/b]

[/color]Na tym aby serwer był podobny do Ahrimani/ Hybrid / New Begin były to najlepsze serwery Arymana który jest w top 10 reputacji na mpc lecz nie wchodził na nie już od 2 lat... ;/ ehh Ahrimania to były czasy nigdy nie widziałem już serwera lepszego od niego.

[b][i][color=#afeeee]Dodatkowe Info:[/i][/b][/color]

[b][i][color=#afeeee]Nagroda za pomoc:[/i][/b][/color]

[/centerLajk

Opublikowano

[center][b][i][color=#ff8c00]Nie wiem gdzie grać! Pomocy![/i][/b][/color]

[b][i][color=#ee82ee]Zależy mi najbardziej na:[/i][/b]

[/color]Na tym aby serwer był podobny do Ahrimani/ Hybrid / New Begin były to najlepsze serwery Arymana który jest w top 10 reputacji na mpc lecz nie wchodził na nie już od 2 lat... ;/ ehh Ahrimania to były czasy nigdy nie widziałem już serwera lepszego od niego.

[b][i][color=#afeeee]Dodatkowe Info:[/i][/b][/color]

[b][i][color=#afeeee]Nagroda za pomoc:[/i][/b][/color]

[/centerLajk

Po raz kolejny polecę Antisę - prezentację masz w mojej sygnaturze. To serwer bardzo zbliżony do Arhimanii, starego Avalona, itp. ;-) Średnio 550 graczy online, ale dopiero wczoraj wystartował więc...

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: dedyku z małą ilosćią itemów , lvl , i bonów (bez 6-7) lub jakis pvp ;d szukam serwa nie pochłaniającego czasu

Dodatkowe Info: chyba nie wiecej ;d

Nagroda za pomoc: Lajk + 5* w profilu

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Stary PL, tylko z nutka szybszego expa, jakimiś skrzynkami za osiągnięty lvl co dropią na przykład bodzie, fasolki. Dużo graczy.

/Może też być serwer Easy, coś jak dawny csytmt2, coś takiego co do niego przyciąga, nie wiadomo co, początki łatwe, jak się chce wbić już większy lvl, to trudniej.

Serwer bardziej do expienia niż do pvp. Przedmiotami z is można handlować, coś odwrotnego od serwera pvpmt2. Serwer, który po 3 dniach grania się nie znudzi. Nowych mieczy i akcesori nie wiele,mało, czyli nie Metin5 itp.

Żadnych wielkich nowości, co nie można się połapać o co chodzi, najlepiej autorskie misje.

Dodatkowe Info: Ulepszacze mile widziane, ogar admini, bardzo częste OX. PvP to rzadkość, dużo sklepów w m1 jinno, 0 bugów. Grałem pvpmt2,elite,tavia i wiele więcej.

Nagroda za pomoc: Lubię to, a jak serwer/y będzie godny uwagi limit.

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:Tym żeby był podobny do xenoxmt2,gondormt2,extremes2mt2

Dodatkowe Info:moze byc ciutke szybszy exp taki jak na AresthiaMt2

Nagroda za pomoc:Lajk

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:Tym żeby był podobny do xenoxmt2,gondormt2,extremes2mt2

Dodatkowe Info:moze byc ciutke szybszy exp taki jak na AresthiaMt2

Nagroda za pomoc:Lajk

Glador, Divine

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Łatwy exp, mało ulepszaczy, mała bądź średnia ilość broni - ogólnie 4fun/pvp/medium

Dodatkowe Info: Grałem na Xenox, Glador, Divine World, Pro s1/s2, Camerion, Extreme, Gondor, 4funmt2, NightCore, Hammer, Pandora, Elite, Diamond, Yitian - szukam serwera, który jest w miarę nowy max 5 dni

Nagroda za pomoc:LaJKIII +PROFIL TYLKO NIE PODAWAĆ ŻADNYCH STAROCI!@

EthanaEU2.png

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Łatwy exp, mało ulepszaczy, mała bądź średnia ilość broni - ogólnie 4fun/pvp/medium

Dodatkowe Info: Grałem na Xenox, Glador, Divine World, Pro s1/s2, Camerion, Extreme, Gondor, 4funmt2, NightCore, Hammer, Pandora, Elite, Diamond, Yitian - szukam serwera, który jest w miarę nowy max 5 dni

Nagroda za pomoc:LaJKIII +PROFIL TYLKO NIE PODAWAĆ ŻADNYCH STAROCI!@

Nie ma takiego serwera, który dopiero wyszedł. Możesz zobaczyć NightCore lub VirtualMT2.

Opublikowano

W jeden dzień max poziom ? od 121 pewnie trzeba skoczyć do is ? -,-

tak no właśnie item shop ale można samemu eq robić moge ci oddać zbroje na 150 i miecz na 250

PvpMt2 sory ale jest promt2.com.pl

49054229516020140143.png
Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: na tym abvy serwer byl mlody, max miesiac, duzo ludzi \, obojetnie jakis poziom.

Dodatkowe Info: aby mial nie wiecej niz miesiac

Nagroda za +5 do linku

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: na tym abvy serwer byl mlody, max miesiac, duzo ludzi \, obojetnie jakis poziom.

Dodatkowe Info: aby mial nie wiecej niz miesiac

Nagroda za +5 do linku

NarniaMt2, Teoden.eu

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: max 125lv, brak nowych mapek, max po 5itemów nowych do klasy

Dodatkowe Info: Coś typu AvalonMT2, Freak

Nagroda za pomoc:Lajk +5*

Counter-Strike | Metin2 PL | Metin2 Priv | Shakes and Fidget

Brak Sygnaturki :C

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: raty ok.5x w skali do pla najlepiej 55 ksiazek do skilla na G bojowiec na początek i żeby nie było instr u npc mogą być ewentualnie rady.Ku można czytać co 4-12 h lub żeby były zwoje egzorcyzmu.

Dodatkowe info: Eq słabe typu +0 najlepiej grałem na Tavia( zbyt prosty ) balmora ( zadużo nobów ) Ravia ( zamało osób ) dobrze by było żeby nie było przeludnienia na metkach w m2.

Nagroda za pomoc: lajka i 5 w profilu dam.

Nieregulaminowa sygnatura.

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na :

- Sam lotasz medale na konia

- KU/Instr. z Metków

- Exp Trochę większy niż na PL ( Żeby w 1 dzień nie było 130+ jak na większości)

- FMS'y z Bestów/Metków czy coś takiego

- Typ servera Hard,Medium

Dodatkowe Info:

Dobrze by było z max lv typowy hard/medium 99-150

Coś typu iVeila

Nagroda za pomoc: Lajki i 5 !

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Serwer easy/medium 250lvli, w miarę dopasowana liczba broni i zbroi, serwer w miarę nowy, aby nowy gracz mógł coś zyskać,exp nie za łatwy nie za cięzki aby troche pomęczyc sie trzeba było

Dodatkowe info: Ostatnio wychodzi tyle serwerów które zapewne padną po tygodniu że już sam nie wiem gdzie grać,

Nagroda za pomoc: like

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na :

- Sam lotasz medale na konia

- KU/Instr. z Metków

- Exp Trochę większy niż na PL ( Żeby w 1 dzień nie było 130+ jak na większości)

- FMS'y z Bestów/Metków czy coś takiego

- Typ servera Hard,Medium

Dodatkowe Info:

Dobrze by było z max lv typowy hard/medium 99-150

Coś typu iVeila

Nagroda za pomoc: Lajki i 5 !

Ravia ? ;3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...