Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie wiesz gdzie grać? Szukasz serwera? Zapytaj tutaj!

Mostro

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem gdzie grać! Pomocy!

Zależy mi najbardziej na:Ranking PVP serwer Easy

Dodatkowe Info:Zależy mi na rankingu PVP, aby serwer był easy/forfun ale nie tak że 250 od razu, jakoś jak się ktoś przyłoży to w tydzień/2 no i eq, żeby było dużo opcji ale też nie tak jak na xenoxie że do jednej zbroi 20 ulepszeń.. :D Tak mniej więcej po 5/10 do zbroi ale o wiele więcej do broni :) I żeby o ulepszacze łatwo bardzo nie było (wiem wybredny jestem :D)Edit: Ogółem najbardziej na rankingu PVP mi zależy więc podawajcie serwery z rank PVP też :D

Nagroda za pomoc:Kilka Like

Nie znam za bardzo serwów z rankingiem ale podam ci fajne do pvp: ProMt2,Glador,DivineWorld,Eruris ,Funmt2(ale to tak na granicy) , 4Funmt2.

74087101576427940179.png
  • Odpowiedzi 14,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:

Dodatkowe Info:

Nie wiem co wybrac XenoX czy ProMt2?

Nagroda za pomoc: Plusik (+)

ProMT2, na xenoxie navi ;)

Opublikowano

Piszę 2 raz, bo nikt nie napisał serwera.

Zależy mi najbardziej na:
Stary PL, tylko z nutka szybszego expa, jakimiś skrzynkami za
osiągnięty lvl co dropią na przykład bodzie, fasolki. Dużo graczy.

/Może też być serwer Easy, coś jak dawny csytmt2, coś takiego co do
niego przyciąga, nie wiadomo co, początki łatwe, jak się chce wbić już
większy lvl, to trudniej.

Serwer bardziej do expienia niż do pvp. Przedmiotami z is można
handlować, coś odwrotnego od serwera pvpmt2. Serwer, który po 3 dniach
grania się nie znudzi. Nowych mieczy i akcesori nie wiele,mało, czyli
nie Metin5 itp.

Żadnych wielkich nowości, co nie można się połapać o co chodzi, najlepiej autorskie misje.

Dodatkowe Info: Ulepszacze
mile widziane, ogar admini, bardzo częste OX. PvP to rzadkość, dużo
sklepów w m1 jinno, 0 bugów. Grałem pvpmt2,elite,tavia i wiele więcej.

Nagroda za pomoc: Lubię to, a jak serwer/y będzie godny uwagi limit.

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Hm.. Na serwer typowy do PvP/4fun
Dodatkowe Info:Tak jak wyżej .. Chodzi mi o serwer Pvp Bardziej .. A mianowiecie łatwy exp .. Max broń (epik) to syrek .. Swięty itp. Zbroja Niebieska (po stalce) .. I Nie koniecznie musi to być Polski dedyk .. A jak już zagraniczny to ze Spolszczeniem bym prosił ^^:)
Nagroda za pomoc::Lajk?

Opublikowano

Witam szukam prywatnego serwera cos w stylu gladora s2 czyli nie za duzo nowosci. Szukam czegos lepszego w sensie serwer bardziej staly i z dobra administracja. Serwer zeby stal mniej wiecej od stycznia a maksymalny lvl to ok ~120. Na serwerze ma chodzic kamermod i najlepiej zeby byly szkaty blasku lub inne tego cuda rzeczy(tylko zeby wartosciowe itemy lecialy: zmianki, rady, pieczecie dzika/lwa, kropla krwi, teczak, etc.) Raty podobne do rat gladora s2

Moje AMV:

Arpeggio Of Blue Steel:

https://www.youtube.com/watch?v=tMZDfT2ds4I

5 Centimeres per second:

http://www.youtube.com/watch?v=4UFHW47oIwc

Gun Gale Online// Sword Art Online 2:

https://www.youtube.com/watch?v=fP2gEn28_cY

Postaw +, właśnie plusy motywuja mnie do dalszego działania

Opublikowano

Witam szukam prywatnego serwera cos w stylu gladora s2 czyli nie za duzo nowosci. Szukam czegos lepszego w sensie serwer bardziej staly i z dobra administracja. Serwer zeby stal mniej wiecej od stycznia a maksymalny lvl to ok ~120. Na serwerze ma chodzic kamermod i najlepiej zeby byly szkaty blasku lub inne tego cuda rzeczy(tylko zeby wartosciowe itemy lecialy: zmianki, rady, pieczecie dzika/lwa, kropla krwi, teczak, etc.) Raty podobne do rat gladora s2

Teoden.eu lub Derides.pl (następnym razem zastosuj się do wzoru)

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Easy/Medium/4Fun, kupno sm za sms zza granicy.
Dodatkowe Info: Serwer 2012/2013
Nagroda za pomoc: Lajk + 5* w profilu

Esperal%20vinylz_eune_51_5_nozg.png

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Easy/Medium/4Fun, kupno sm za sms zza granicy.

Dodatkowe Info: Serwer 2012/2013

Nagroda za pomoc: Lajk + 5* w profilu

Balantia.pl i prawdopodobnie dzisiaj startujący Revolution.pl ;-)

Opublikowano

Witam. Mam pytanie, znacie jakiś serwer GM Mode ??? barrdzo proszę o szybką odpowiedz. Pozdrawiam, lub gg 38207239

battles,proportional,340,200,257008026ff

" Nigdy nie jest za późno, żeby zacząć od nowa, żeby pójść inną drogą i raz jeszcze spróbować. Nigdy nie jest za późno,

by na stacji złych zdarzeń złapać pociąg ostatni i odjechać do marzeń ... " 

Opublikowano

Witam. Szukam serwera medium/ 4 fun ale taki zeby nie bylo za trudno i zeby nie bylo od ch*ja broni zbroi itd. Cos podobnego do Diamond mt2 :) z gory dzieki

Opublikowano

Witam. Szukam serwera medium/ 4 fun ale taki zeby nie bylo za trudno i zeby nie bylo od ch*ja broni zbroi itd. Cos podobnego do Diamond mt2 :) z gory dzieki

Start dziś:

revolutionmt2.pl
Opublikowano

Witam. Mam pytanie, znacie jakiś serwer GM Mode ??? barrdzo proszę o szybką odpowiedz. Pozdrawiam, lub gg 38207239

Na dzień dzisiejszy takiego serwera nie znajdziesz - był kiedyś od Deco016, ale został wyłączony przez małe zainteresowanie i bugi.

Revolution, Noxia, Pandora, Azmal.

Opublikowano

Nie wiem gdzie grać! Pomocy !
Zależy mi najbardziej na: skille na P na 5lv, max lv 250, 255,
serwer ma być dobrze zabezpieczony , ceny u handlarzy niskie,, serwer typu for fun/easy, duży exp ok 1000% max ok 7 broni, zbroi.

Tylko nowy serwer!!!!!!!! start za jakiś czas
Dodatkowe info: grałem na Xenox. Gorgony, Lomax, Divine world s2, Diamond, Hammer, Paradise, Ravia, balmora, tiveria, antissa, PvpMt2 itanos emperius. teaoden
Nagroda za Pomoc: LIKE

1367510305-U336505.jpg

1378077147-U477327.png

Opublikowano

Nie wiem gdzie grać! Pomocy !

Zależy mi najbardziej na: skille na P na 5lv, max lv 250, 255,

serwer ma być dobrze zabezpieczony , ceny u handlarzy niskie,, serwer typu for fun/easy, duży exp ok 1000%

Tylko nowy serwer!!!!!!!!

Dodatkowe info: grałem na Xenox. Gorgony, Lomax, Divine world s2, Diamond, Hammer, Paradise, Ravia, balmora, tiveria, antissa, PvpMt2 itanos emperius. teaoden

Nagroda za Pomoc: LIKE

Moze Nightcore? Tylko troszkę inaczej ze skillami, ale fajny 4funik, ceny niziutkie.

9S7gMK0.jpg

Opublikowano

Moze Nightcore? Tylko troszkę inaczej ze skillami, ale fajny 4funik, ceny niziutkie.

Serwer już trochę stoi poza tym dużo zbroi,broni, ulepszaczy :(

1367510305-U336505.jpg

1378077147-U477327.png

Opublikowano

Witam szukam serwera w stylu byłego GuerraMt2

PandoraMT2, w jakiejś części XenoxMT2 oraz startujący dziś/jutro RevolutionMT2. Dokładnie takiego samego jak GuerraMT2 nie ma.

Opublikowano

zależy mi na: skille na P 5lv lub wbijanie punktami 17-20, lekki exp, dobry drop yang/przedmioty, serwer stabilny, szybko ściągający się klient, ilość graczy online codziennie więcej niż 100 ;), mało ulepszaczy, max 10 zbroi i broni,na start eq +9 z pele, polecany serwer :D

Dodatkowe info: podawać wszystkie serwery dostępne ,Wykluczając XenoxMt2(no i dwa serwery z nim złączone), GladorMt2, VirtualMt2,PandoraMt2,DiamondMt2,iMetin,DevuxMt2, Gorgony(nie działa chyba dlatego wykluczam),LomaxMt2, AstheraMt2, GuerraMt2(nie działa chyba) no i serwer działający czyli ON w tej chwili ma być ;)

Nagroda za Pomoc: Lajk i reputacja ;)

i24453_fullcolor.png

Opublikowano

zależy mi na: skille na P 5lv lub wbijanie punktami 17-20, lekki exp, dobry drop yang/przedmioty, serwer stabilny, szybko ściągający się klient, ilość graczy online codziennie więcej niż 100 ;), mało ulepszaczy, max 10 zbroi i broni,na start eq +9 z pele, polecany serwer :D

Dodatkowe info: podawać wszystkie serwery dostępne ,Wykluczając XenoxMt2(no i dwa serwery z nim złączone), GladorMt2, VirtualMt2,PandoraMt2,DiamondMt2,iMetin,DevuxMt2, Gorgony(nie działa chyba dlatego wykluczam),LomaxMt2, AstheraMt2, GuerraMt2(nie działa chyba) no i serwer działający czyli ON w tej chwili ma być ;)

Nagroda za Pomoc: Lajk i reputacja ;)

Sprawdź 4FunMT2, ProMT2 oraz HammerMT2. :-)

Opublikowano

Sprawdź 4FunMT2, ProMT2 oraz HammerMT2. :-)

4funMT2 reje kosztowne

ProMT2 strasznie długo klient sciąga

HammerMt2 nie polski i tam jest z milion zbroi ale dzięki za próbowanie ;)

i24453_fullcolor.png

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: : HARD , może być jakiś podchodzący pod medium , ale nie z za wysokim expem . Drop szkatułek / coś lekko ułatwiające grę na serwerze z wszystkich moobków + drop zmianek oraz dodań . Co do broni oraz zbroi to te co na PL + 3max jakieś inne:) .
Dodatkowe Info: : Max lvl sięgający granice 127. ;)
Nagroda za pomoc: : Lajk oraz reputacja :)

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: : HARD , może być jakiś podchodzący pod medium , ale nie z za wysokim expem . Drop szkatułek / coś lekko ułatwiające grę na serwerze z wszystkich moobków + drop zmianek oraz dodań . Co do broni oraz zbroi to te co na PL + 3max jakieś inne:) .

Zmianki i dodania u NPC.

http://antisa.eu/
Opublikowano

Draenor2,Ravia

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...