Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie wiesz gdzie grać? Szukasz serwera? Zapytaj tutaj!

Mostro

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem gdzie grać! Pomocy!

Zależy mi najbardziej na: serwie na którym dobrze mi się grało.

Dodatkowe Info: Pamiętam że w redlesie był czerwony smok, zjawa , 9 ogonów, Niebiańska Śmierć.

Nagroda za pomoc:Like

Mexilia , Vilanos , Theroalmt2 ;x

363451410787081286162.png

• Odpowiedzi 14,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Bywalec
Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: serwie na którym dobrze mi się grało.

Dodatkowe Info: Pamiętam że w redlesie był czerwony smok, zjawa , 9 ogonów, Niebiańska Śmierć.

Nagroda za pomoc:Like

Reinor?

Opublikowano

Witam , Szukam W miarę prostego serwera mt2 bez żadnego zbędnego syfu gdzie jest naje**e epików i innego badziewia max ok 99lv. w miarę dobry exp , dobra ilość graczy , na którym liczy się umiejętność robienia eq , bonów i td . Szukałem ale nie mogę znaleźć więc proszę ciebie o pomoc , jeżeli znasz taki serwer daj znać chętnie zagram ponieważ nie pasują mi serwery które są obecnie stawiane , jakieś ch*je muje dzikie węże , nie potrzebne bajery ... :)

Bohr.

http://www.youtube.c...h?v=QSdF8Pg3FqU - HD.

Never give up on a dream !

Bywalec
Opublikowano

Witam , Szukam W miarę prostego serwera mt2 bez żadnego zbędnego syfu gdzie jest naje**e epików i innego badziewia max ok 99lv. w miarę dobry exp , dobra ilość graczy , na którym liczy się umiejętność robienia eq , bonów i td . Szukałem ale nie mogę znaleźć więc proszę ciebie o pomoc , jeżeli znasz taki serwer daj znać chętnie zagram ponieważ nie pasują mi serwery które są obecnie stawiane , jakieś ch*je muje dzikie węże , nie potrzebne bajery ... :)

Bohr.

Balantia/Balmora.

Opublikowano

Bohr.

Emperions2 , ravia.

Opublikowano

NIE WIEM GDZIE GRAĆ! POMOCY!

ZALEŻY MI NAJBARDZIEJ NA: Hardach ;)

DODATKOWE INFO: Hard

NAGRODA ZA POMOC: Lajk

Witam otóż mam Problem ;) nie mam zupełnego pojęcia na jakim serwerze rozpocząć na nowo swoja przygode z grą Metin2 ;)

Dzisiaj dostałem bana na PL 73Lvl-oczywiście za nic... ale cóz ten support. I poszukiwałbym Serwa-

Napewno nie wróce do Pl'a :) za żmudny exp i wgl. Szukam jakiegoś Hard Priva. Coś w stylu DR2.ale trudniejsze.Bo w 2 tyg osiągnałem tam praktycznie wszstko co sie dało.

SZUKAM jakiegoś serwa gdzie trzeba będzie pomęczyć się z eq i skilami no i ogulnie z Expiem ;)

Zna ktoś jakiś fajny Hard Priv ;) ?

Bywalec
Opublikowano

Witam otóż mam Problem ;) nie mam zupełnego pojęcia na jakim serwerze rozpocząć na nowo swoja przygode z grą Metin2 ;)

Dzisiaj dostałem bana na PL 73Lvl-oczywiście za nic... ale cóz ten support. I poszukiwałbym Serwa-

Napewno nie wróce do Pl'a :) za żmudny exp i wgl. Szukam jakiegoś Hard Priva. Coś w stylu DR2.ale trudniejsze.Bo w 2 tyg osiągnałem tam praktycznie wszstko co sie dało.

SZUKAM jakiegoś serwa gdzie trzeba będzie pomęczyć się z eq i skilami no i ogulnie z Expiem ;)

Ravia.eu

Wolał bym bardziej jakieś serwery typu easy / 4fun .

Reinor.

Opublikowano

Emperius S2 ? Ew balantia o ile na niej nei grałeś ;d

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: miłym spędzaniu czasu

Dodatkowe Info: mają być 6/7, nie chce monotonnego zdobywania ulepszaczy.

Nagroda za pomoc: Lajk ;)

KbkgA.png

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: max lvl okolo 125

Dodatkowe Info: bez 6,7 bonow , hard-medium

Bywalec
Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: miłym spędzaniu czasu

Dodatkowe Info: mają być 6/7, nie chce monotonnego zdobywania ulepszaczy.

iMetin

Zależy mi najbardziej na: max lvl okolo 125

Dodatkowe Info: bez 6,7 bonow , hard-medium

Balantia.

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: serwer pvp

Dodatkowe Info: odrazu najwyższy lvl (albe taki lvl mozna nabic w 1h) hwangi, i bronie (albo stalki i truciak/bojowy) w sklepie podobny do hammermt2 ale z innymi bonami (nie że w broni zbroji i branzie wchodzą takie same bony)

Nagroda za pomoc: Lajk

Bywalec
Opublikowano

Dodatkowe Info: odrazu najwyższy lvl (albe taki lvl mozna nabic w 1h) hwangi, i bronie (albo stalki i truciak/bojowy) w sklepie podobny do hammermt2 ale z innymi bonami (nie że w broni zbroji i branzie wchodzą takie same bony)

Glador, DivineWorldS2

Opublikowano

Xenox

805491408806070489277.png

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Tym aby były nowe Kd, Zbroie, Bronie, Fryzury, Max 250-254lv.

Dodatkowe Info:Grałem na XenoxMT2,VirtualMT2,EliteMT2,PandoraMT2,AntlanticMT2,EriusMT2.Znudziły mi sie. :D

Nagroda za pomoc:NIESKOŃCZONA ILOSĆ LAJKOW !!!! :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...