Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pliki Serwerowe by Taki_Niesmialy

taki_niesmialy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nieprawidłowy pong.

Pomagam w projektach dotyczących programowania (C++/C/Java/C#/inne). Jak masz jakiś problem, napisz do mnie, wspólnie poszukamy rozwiązania ;).

• Odpowiedzi 1,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ma ktoś reupload plików na speedshare?? Ponieważ na hellshare nie chce się ściągnąć a na speedshare (obecne pliki z tematu) Premium, podał by ktoś link do reuploadu? Pls dam + :}

Opublikowano

Witam . U mnie na samym początku serw się bezproblemowo założył (navicat działał) , portmap odpalony ale jednak nie mogę wbić na serwer ciągle jest (Zostaniesz połączony z serwerem) ten plik co miał na to poradzić "metin2.bin" , nie działa .Plz proszę o pomoc

Opublikowano

mozecie uzyc clienta rykoxa jak wam pang nie dziala tak jak chcecie, ja uzywam nie mam żadnych problemów z mapkami i widocznoscia eq. Jedyny minus jest taki ze nie widac kilku moobków ale to szczegół. Jeśli macie "zostaniesz polaczony...." to wina pongu jak kolega kilka postów wyzej pisał. Poszukajcie w temacie binki z pongiem zgodnym z game, bo juz kiedys komus wrzucałem ale nie chce mi szukać na której stronie.

Co to plików, ja nie mam z nimi prawie żadnych (wyjatek klasztor, gdzie po zwiekszeniu ilosci moobów ich ilosc na mapie dalej juest taka sama) problemów, ew. stronka w navi nie wchodzi ale po co to mi ;) , wiec nie wiem jak Wy to robicie, że Wam błedy wywala albo nie potraficie wbic do ftp

Obama wie, co robisz!!!
131894.jpg                                                                                                                                                    4906167742.png

LTE Play Opole

Opublikowano

Ok wszystko już ładnie, tylko nie widać zbroi niektórych, dają wszystko a ich nie widać, mam twojego klienta.

6fc086389b796c47.jpg
Siedzę na mpc gdy jest czas, dzięki temu dużo się od was uczę dzięki!!

Opublikowano

Nie mają prawa znikać. Masz coś zwalone w plikach.

Okej, usunę tamte i zrobię wszystko od nowa. :>

www.astium.pl

kubfch.jpg

Opublikowano

Mam błąd

2003 - can't connect to mysql server (10060) przy próbie połączenia z navicaten a mam odblokowany port 3306

wipek.pl

Opublikowano

Czemu jak zrobilem serwer na tych plikach to nie moge wejsc na serwa przez clienta by RyKoX v2 ?? ciagle mam "zostaniesz polaczony z serwerem" ;((( pomocy

Opublikowano

Siemka .

Mam taki problem , wszystko zrobiłem dobrze odpalam serwer jest git. Włanczam clienta loguje się i ciągle mam Zostaniesz Połączony Z Serwerem .

Prosze o pomoc !!

Siemka .

Mam taki problem , wszystko zrobiłem dobrze odpalam serwer jest git. Włanczam clienta loguje się i ciągle mam Zostaniesz Połączony Z Serwerem .

Prosze o pomoc !!

Opublikowano

czy wy też macie niektorych kowali podwojnie postawionych i straznikow wsi? i podczasz wbijania 1raz na server czarny ekran? i trzeba sie pierscieniem tepnać zeby bylo normalnie?

Opublikowano

ref odpowie ktos?

Jesteś Głupi, Czy tylko Udajesz?

Tworzysz Serwer a Nie znasz podstawowych komend?

Anyway..

Współczuję..

wpisz

/start

czy wy też macie niektorych kowali podwojnie postawionych i straznikow wsi? i podczasz wbijania 1raz na server czarny ekran? i trzeba sie pierscieniem tepnać zeby bylo normalnie?

Też tak mam.. Wbijam.. i all Carne ;d Ale po tapnięciu jest Ok ^^

Gracz:
League Of Legends
Metin2

iIChaampIon_eune_412_3.png

Opublikowano

Czarne tło jest dlatego, bo widocznie nie macie w kliencie mapki na której się startuje. Co do 2xNPC wystarczy wejść w folder mapy -> NPC.txt i wykasować linijki z NPC które się powtarzają, lub postawić przed tą linijką znak "/"

Jakie hasło do Navicata?

nie działa mi ani " takiniesmialy" , ani " niesmialy"

Hasło jest w temacie, i to hasło musi działać.

Ktoś zrobi ?

:D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...