Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

XenoxMT2 [Dedyk] [Easy]

Detronix

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

MIAL BYC SLYSZALEM INFO O DUZEJ ILOSCI GRACZY -.- JA JAKOS WYCHODZE NA DWOR A NIE 24/7 PATRZE CZY SERWER ON JAK TY WIEC LEPIEJ WYJDZ NA DWOR I ZOBACZ ILE CIE OMINELO -,- SAMOCHODY LATAJACE, SAMOLOTY POD WODNE SERIO KROWY SPIEWAJACE ZOBACZ ILE KUR WA CIE OMINELO TY JEBANY IDIOTO

• Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

MIAL BYC SLYSZALEM INFO O DUZEJ ILOSCI GRACZY -.- JA JAKOS WYCHODZE NA DWOR A NIE 24/7 PATRZE CZY SERWER ON JAK TY WIEC LEPIEJ WYJDZ NA DWOR I ZOBACZ ILE CIE OMINELO -,- SAMOCHODY LATAJACE, SAMOLOTY POD WODNE SERIO KROWY SPIEWAJACE ZOBACZ ILE KUR WA CIE OMINELO TY JEBANY IDIOTO

Poważnie 10 latku ? Gdybyś miał wyjść z kimś na solo to byś prędzej się zesrał niewyżyty dzieciaku. A na dwór wychodzisz,bo mamusia Ci każe,a ty nie masz znajomych więc nie masz po co wychodzić z domu. Radzę Ci gówniarzu nie rzucać się do mnie ;)

Ps.

Twoje teksty są tak żałosne,że mam bekę z tego za każdym razem jak to czytam. :D

Ps. x2

Wiesz,że za multikonto (o ile wiesz co to jest) jest tutaj perm ban ? :)

poprawka.png

____________________ 馬鹿は死ななきゃ治らない ____________________

Opublikowano

Dopływ 10 letnich lamusów na ogarnięte servery za 3.. 2.. 1...

Wiem, że wspomnienie nigdy nie zginie

Tak jak wspomnienie po pierwszej dziewczynie

Jak czasy podstawówki

Zbite butelki, ubite lufki

Starte zelówki w podróży

Polowanie na chwile się nie dłuży, się nie nuży...

Opublikowano

miko pewnie tez masz 10 lat i jestes pierdolonym lamusem 150 kilogramowym knurem który nie umie sie odnosic dzieci to sa ci co pisza ;)

Ty naprawdę chcesz kurwa wpierdol ? Już mnie irytujesz tymi swoimi żałosnymi tekstami pipo

poprawka.png

____________________ 馬鹿は死ななきゃ治らない ____________________

Opublikowano

xxx

W tym temacie wypowiedział się sam "Detronix" na temat stanu serwera...

CPU: Intel Core i7 4770K 4,4GHz / MOBO: Asus Z87-K / RAM: Corsair Vengeance 2x8GB 1866MHz C9  / GPU: Palit GeForce 770 GTX OC / HDD: Toshiba DT01ACA200 2TB 7200RPM / SSD: Kingston V300 (ten starszy :P) / PSU: Corsair CX600M / CASE: Corsair C70 White

///Peryferia

KEYBOARD: Steelseries Apex  / MICE: Steelseries Kana V2 / MAT: Steelseries QCK / HEADPHONES: Steelseries Siberia V2

Opublikowano

Poważnie 10 latku ? Gdybyś miał wyjść z kimś na solo to byś prędzej się zesrał niewyżyty dzieciaku. A na dwór wychodzisz,bo mamusia Ci każe,a ty nie masz znajomych więc nie masz po co wychodzić z domu. Radzę Ci gówniarzu nie rzucać się do mnie ;)

Ps.

Twoje teksty są tak żałosne,że mam bekę z tego za każdym razem jak to czytam. :D

Ps. x2

Wiesz,że za multikonto (o ile wiesz co to jest) jest tutaj perm ban ? :)

to tak po 1 mam 15 lat. po 2 moja mama nie zyje parowo po 3 to ty bys predzej polecial do tatusia jak bym cie zobaczyl
Opublikowano

nwm czy to prawda moze i tak oby tak :D

@2xUP lepiej nie mam woja 200 lvl full eq pvp/exp i kilka innych więc lepiej nie pozaty sporo by na tym utracili masa ludzi wydała dużo kasy na konta więc by serwerszedł na psy.

Opublikowano

@2xUP lepiej nie mam woja 200 lvl full eq pvp/exp i kilka innych więc lepiej nie pozaty sporo by na tym utracili masa ludzi wydała dużo kasy na konta więc by serwerszedł na psy.

Tak zgadzam się z tobą , masz rację :D

Ale teraz na Xenox same noobki prawie grają , strasznie expa zmieniszyli i wgl . ;D

Jakby wystartował Jakiś Inny serwer na tych plikach , to z pewnością cieszył by się bardzo dużą popularnością . :)

13735324352268179080.png

Opublikowano

Tak zgadzam się z tobą , masz rację :D

Ale teraz na Xenox same noobki prawie grają , strasznie expa zmieniszyli i wgl . ;D

Jakby wystartował Jakiś Inny serwer na tych plikach , to z pewnością cieszył by się bardzo dużą popularnością . :)

tak racja jak ja pamiętam jak zaczynałem grać na xenoxie gdzie było napisane exp zwiększony o 800% to były czasy max zbr to cesar v9 na 130 lvl exp sie bugował do 130 biłem na v5 i to było coś! ehh ale cóż tego już nikt nie powróci...

no ale musieli zmniejszyć expa bo przynajmniej teraz dropisz równo zwoje i wbijasz lvl a wtedy to mialem 130 lvl i nie mogełem zdobyć ulepszaczy na zbr 120 xD

Opublikowano

tak racja jak ja pamiętam jak zaczynałem grać na xenoxie gdzie było napisane exp zwiększony o 800% to były czasy max zbr to cesar v9 na 130 lvl exp sie bugował do 130 biłem na v5 i to było coś! ehh ale cóż tego już nikt nie powróci...

no ale musieli zmniejszyć expa bo przynajmniej teraz dropisz równo zwoje i wbijasz lvl a wtedy to mialem 130 lvl i nie mogełem zdobyć ulepszaczy na zbr 120 xD

teraz stworzyłem niedawno jakoś konto i grałem od nowa ...

W av2 1 lvl biło się 20 min ... powiedziałem

Nie , ja już dziękuję za grę na tym serwie, :D

13735324352268179080.png

Opublikowano

1 lvl 20 min ^^ ja wbilem 250w tydzien ale wiekszosc czasu dropilem ;d jak bys chcial to w 2dni 250 wbijesz tylko trzeba wiedziec gdzie i jak ;)

Opublikowano

Server godny uwagi ale stary :( Prezentacja słaba! Ale server polecam tylko że teraz nie opłaca się już zaczynać :(

yy ... nie rozumiem sensu twej wypowiedzi -.- ..njapierw chwalisz serwer a pozniej mowisz ze nie polecasz? o_O... jeżeli już to poprostu edytuj ten post i napisz ze nie polecasz i tyle...

@Topic:

Serwer godny uwagi , mam 226 lvl , zaczynam od nowa.. jeżeli jest ktoś chętny na BUFF'a to prosze o PW na mpc. ustalimy reszte.

2d1afb5.pngJeśli pomogłem zostaw Like =]

Opublikowano

@2xUP najpierw poczekaj aż serwer znów zacznie działać...

@DOWN i kto tu nabija posty wiesz co to opcja edytuj???

@EDIT proszę bardzo http://xenoxmt2.com.pl/ i nie moge się zalogować bo ch nie działa...

@EDIT napisałem ZNÓW ZACZNIE DZIAŁAĆ więc działał ale były ataki DDOS więc narazie nie działa i nie wciskam ludziom kitu

@ pisze się wszedłem a nie weszłem -.-

Opublikowano

Server Jak Server

Rozpisz swoją wypowiedź.... a nie nabijasz sobie posty.

Szym123 po 1 .. Serwer działa.. -.- , po 2 jeżeli nie chcesz grać , to nie utrudniaj to innym graczom , a mówiąc to mam na myśli zniechęcanie do grania -.-... popraw mnie jeśli się mylę.

@up:

sory , zapomniałem o tym -.- .. ale skoro i nawet .. to powiedz mi po co wciskasz ludziom kit , ze serwer nie dziala skoro to nie jest

prawda? ...

@up:

Teraz weszlem na strone i niestety komunikat , że potężny atak ddos i serwer off na "kilka godzin" nie 4ever.. a to różnica. ;d

2d1afb5.pngJeśli pomogłem zostaw Like =]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...