Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

XenoxMT2 [Dedyk] [Easy]

Detronix

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam, witam ;p

xenox był jednym z moich ostatnich serwerów mt2, było to jakieś 2 lata temu. grałem pod nickiem BigBadyPL, wtedy max był 145 poziom, bronie na ten poziom, z tego co pamiętam cały czas trzymałem się w top 3 ;) (było to jeszcze za czasów jak slim/daronian miał gm-a :]

pewnego razu eq znikło z mojego konta jak gdyby nigdy nic, pisałem z tydzień do administracji, która na to nic nie miała do powiedzenia.

z komentarzy wynika że teraz jest tak samo, pozdro HA servera xenoxmt2, psie na kasę ;)

• Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Siemanko , wiekszosc z was pewnie nawet nie wie ,ze ten serwer posiada TemSpeak'a

IP: 188.165.243.93

TeamSpeak jest nowy serdecznie zapraszamy

1377774857-U369478.png

Opublikowano

po długiej przerwie wracam na serwer :D najlepszy 4fun na jakim grałem :)

kim polecacie grać ? // mam woja 177 i ninja 130+ + buff 150

tumblr_o91znsFM7l1rdcn48o1_500.gif

Opublikowano

po długiej przerwie wracam na serwer :D najlepszy 4fun na jakim grałem :)

kim polecacie grać ? // mam woja 177 i ninja 130+ + buff 150

Graj, kim tylko chcesz twoja wola. Poziom nie problem wbić, a postacie są dosyć wyrównane. Chociaż ja tego serwera nie polecam, nikt się nim nie zajmuje, nic się nie dzieje. Na Dodatek, ten serwer ma więcej bugów, niż Polska dziur na ulicach.

xD 

Opublikowano

Graj, kim tylko chcesz twoja wola. Poziom nie problem wbić, a postacie są dosyć wyrównane. Chociaż ja tego serwera nie polecam, nikt się nim nie zajmuje, nic się nie dzieje. Na Dodatek, ten serwer ma więcej bugów, niż Polska dziur na ulicach.

juz nie przesadzaj wszystkie serwery maja bugi ,a skoro chce grac niech gra .

1377774857-U369478.png

Opublikowano

Podoba mi sie ten server. szybki exp itd. Niestety zanim bedziesz mogl pvp robic, musisz pograc ze 2 miechy.

Twoja wypowiedź jest bezsensu. Skoro exp jest szybki, to dlaczego musisz czekać na pvp 2 miechy? Albo jesteś cienki albo tutaj nie grałeś. ^^ Ja po 2 dniach daggerem 108 lvl brałem PvP i większość wygrywałem. Max. lvl dobiłbym z buffem w ok. 2 tygodnie, eq? Również coś koło tego, może kilka dni więcej. Nie jest trudno, wystarczy chcieć. Teraz nie warto grać, są bugi, są cheaterzy na nh, wh a admini 0 reakcji.

Opublikowano

Twoja wypowiedź jest bezsensu. Skoro exp jest szybki, to dlaczego musisz czekać na pvp 2 miechy? Albo jesteś cienki albo tutaj nie grałeś. ^^ Ja po 2 dniach daggerem 108 lvl brałem PvP i większość wygrywałem. Max. lvl dobiłbym z buffem w ok. 2 tygodnie, eq? Również coś koło tego, może kilka dni więcej. Nie jest trudno, wystarczy chcieć. Teraz nie warto grać, są bugi, są cheaterzy na nh, wh a admini 0 reakcji.

Co do bugow i to zostalo troszke poblokowane z tego co widze administracja ostatnim czasem wziela sie za robote i coraz wiecej pracuje nad serwerami

1377774857-U369478.png

Opublikowano

xxx

O ile pamiętam to przesiadywaliśmy na innym ts'ie za czasów gdy pawemol się interesował serwerem..

@topic Serwer dno, Mnóstwo oszustów, którzy naciągają na kd +5 ;)

[√] 50 postów
[√] 100 postów
[√] 250 postów

[√] 500 postów

[x] 800 postów

Opublikowano

Szczerze. Natknąłem się na stek plotek świadczących o tym że Nie jaki Detronix. Rozdaje Itemy... Rozdaje nasz GM Itemy za doładowanie poprzez sms na IS. No przepraszam bardzo. dajmy na to 1000 osób musi się męczyć. A 1 taka osoba za 1 sms dostanie jakieś gówniane Eq.. Takich to powinni od razu usuwać z administracji lub w ogóle wypier***** z teamu. Tyle.

Opublikowano

Serwera nie polecam, nagle się zrobiło wielkie dno, admini zaczęli mieć wyebane po całości. Nie spotkasz się już z żadnym eventem, nowością. Jedynym unikatem są bugi! :) Nie polecam ;]

Opublikowano

serwr to gowno.. zapraszam na nowo powstalego ''xenoxa'' serwer argentus jest o 100% lepszy, ogarnieta administracja, duzo graczy ( wiekszosc przeniosla sie z xenoxa )

POLECAM

Opublikowano

Serwera nie polecam, nagle się zrobiło wielkie dno, admini zaczęli mieć wyebane po całości. Nie spotkasz się już z żadnym eventem, nowością. Jedynym unikatem są bugi! :) Nie polecam ;]

Podpinam serwer bug na bugu po co tam grać ...

@UP Administracja ma wyj*** nas Was , Serwer 100% dno

Opublikowano

serwr to gowno.. zapraszam na nowo powstalego ''xenoxa'' serwer argentus jest o 100% lepszy, ogarnieta administracja, duzo graczy ( wiekszosc przeniosla sie z xenoxa )

POLECAM

Tam nie ma graczy, do 100 w dzień

@topic lepiej zagrać na gondorze

[√] 50 postów
[√] 100 postów
[√] 250 postów

[√] 500 postów

[x] 800 postów

Opublikowano

@up

nie ma ? min 100? samo 200 graczy jest caly czas w jinno ch1

na evencie zuo ( 2 tyg. po starcie serwra ) bylo 700 osob, sam gm pisal ze to jest rekord

teraz jest tam min. 800 graczy dziennie i ciagle dochodza nowi

kazdy kto skonczy z tym scierwem polecam zagrac na argentusie.. serwer ma przyszlosc :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...