Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

XenoxMT2 [Dedyk] [Easy]

Detronix

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 1 miesiąc temu...
  • 1 miesiąc temu...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Serwer funkcjonuje bardzo dobrze :) i  wbrew innym od zera da się zacząć.Na XenoxMT2 gram od 4 dni mam 210lv ninje +170 woja full perf eq exp+full eq perf pvp zbrojka 9/7/5 
do expa broń 9/6/3 + trochę KD +5 ale za kd akurat zapłaciłem z własnej kieszeni.
Wbrew pozorom na Xenoxie można zacząć od zera :) wystarczy tylko trochę chcieć.
Serwer jak najbardziej polecam chwilowo brak forum ale niedługo powróci.Pawemol wchodzi na serwer i integruje się z graczami (mam na myśli tutaj zabawy,pvp,) i oczywiście na PW odpisuje każdemu.
Mam nadzieję,że ktoś wbije : ) na serwerze aktualnie w dzień gra dobrze ponad 1k osób.

Mój nick w grze : TrapLajf i Bangier 

mca.png
Opublikowano

serwer taki sobie znudził mi sie po dłuższym graniu

Wiesz, moze mi się wydaję ale nabijasz sobie posty nic nie wnosząc do tematu.

W kwesti serwera grajac bez is'u ciezko sie wybic bo ludzie mają dużo kd+ 5 i wgl ;) ale swój klimat ma ;)

73383320936140824091.jpg

Opublikowano

Pamiętam jak gm dał mi perma za najlepszą trute na serwie ( 30 um 15 lud 15 siła 15 kryt ) i bezczelnie wmawiał mi że jest z navi. Ten serwer już nigdy się nie odrodzi.

Opublikowano

Do navi potrzeba jakieś uprawnienia ;) team serwera jest raczej ściśle dobrany więc wątpię że miał byś to z navi xD poza tym bez dowodów nic nie mogl zrobić ;)

73383320936140824091.jpg

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Nie polecam.

Masa bugów, złodzieje, dzieci...

@@UP

Serwer nie opustoszał, ma dość dużo graczy (500 +), ale sami złodzieje, bugi nic więcej.

Zero rat.

NIE MA EVENTÓW. ;)

Opublikowano

Ogólnie serwer administracja olała totalnie kiedyś działało to sprawnie ea teraz ? 

Xenox to sypiąca sie ruina i jest o wiele lepsza alternatywa (bardzo podobna i z onlin +700) arg....

Także nie polecam only is,bugi,debile tacy grają zee szok :D

mojasygnan.png

Opublikowano

@KarciaElite

Może serwer nie opustoszał, ale na 100% nie ma tam 500+ graczy na te czasy. Kiedyś ten serwer tętnił życiem, teraz to jest następny, stary serwer na skraju upadku, ja to się dziwie, że ktokolwiek tam gra i serwer jeszcze nie upadł.  ;)

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Na serwerze grają ludzie, wystarczy po m1 zobaczyć, ale co z tego skoro pełno dzieci, złodzieji i bugów ? spotkać tam uczciwą i opanowaną osobę, która nie pisze co drugie zdanie ''kur#a'', ''h#j'' graniczy z cudem.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Ile graczy teraz tam gra około w godz 18:00 ?­

3-4

3-4? W tej chwili (jest 19:30) w ch1 m1 jest conajmniej 50 osób. Sprawdziłem i na każdym channelu w m1 jest conajmniej 20 osób, do tego osoby z innych królestw, m2, expiący i dropiący. W sumie jest około 300 osób albo więcej.

Opublikowano

3-4? W tej chwili (jest 19:30) w ch1 m1 jest conajmniej 50 osób. Sprawdziłem i na każdym channelu w m1 jest conajmniej 20 osób, do tego osoby z innych królestw, m2, expiący i dropiący. W sumie jest około 300 osób albo więcej.

nie prościej iść sprawdzić do kapitana?

Opublikowano

nie prościej iść sprawdzić do kapitana?

Dawno nie grałem i zapomniałem o tej opcji  xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...