Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

XenoxMT2 [Dedyk] [Easy]

Detronix

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ile ludzi jeszcze gra na tym XENOX'ie ?;p

W tej chwili (jest 3:40 w nocy) jest online 50 osób, z czego 5 siedzi w m1. Po południu pewnie gra około 300, bo w m1 jest dość dużo osób. Rano (o ile nie zapomnę xD) napiszę ile jest. (Ile graczy jest online sprawdza się u kapitana w m1).

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Sorry, ze odkopuje, ale mam pytanko. Ile ludzi Online? Pytam, bo z moim internetem nie chce pobierac serwer 4h zeby zobaczyc 200 online lub mniej

70346449028947551442.jpg

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Nadal npc "GM" do wyciągania kd nie działa ? xD xD xD

Trochę beka, na innych serverach działa to bez problemu.

Opublikowano

Bo leje z tego, ze jak wchodzę na serwer i mam problem ze znalezieniem człowieka na mapkach do expa. Tam króluje BOT+AUTOATAK +Dmg na marmur lub BOT+WH :D.

Opublikowano

Xenoxa zniszczyła administracja, gdyby byli aktywni do dziś, to do dziś grałoby kilka tysięcy osób (conajmniej 3k, bo tyle się utrzymywało z 1-2 lata temu, bez adminów)

Teraz nie ma sensu tam grać. Wszyscy ogarnięci już nie grają, żadna gildia formalnie nie istnieje.

Xenox będzie stał wiecznie :D to najlepszy serwer easy jaki kiedykolwiek był w PL ;), no jeszcze GladoR był z*******y (ale to wiadomo stare serwery), bo teraz to takie gówna wychodzą, że masakra.
Niby są teraz easy, które stają sie hardami, f**k logic ...

Opublikowano

Zaczynałem na tym serwie od jego początku wtedy był max lv 150 jak mnie pamięc nie myli i maksymalne eq 145. Było super!. Potem zmiany na 250 + dodanie masy eq dalej było super. W tym okresie również miałem tam moderatora na forum a co za tym szło znajomości z GM i częste rozmowy na TS. Wówczas dowiedziałem się jak działa xenox i przez co zostałem wywalony z ekipy bo zwróciłem uwagę na takie cyrki (możliwe że przed dodaniem 250 lv też tak się działo ale tego nie wiem). 1/4 graczy grała na navi wystarczyło wejść na TS i porozmawiać 10-15 minut z GM (robili to chyba wszyscy) po czym GM proponował prosty układ wyślesz SMS tu i tu i dostajesz zbrojkę od ręki (co do dowodów są 2 filmiki na youtubie - przynajmniej były jeszcze rok temu-). Wtedy już serwer był zniszczony nie dość że przez BUGI to jeszcze przez GM. Aktualnie serwer został porzucony przez administrację i tylko kasę zbierają za IS. A bugi jak były tak też są. Ogólnie nie polecam serwera. Kiedyś to był naprawdę świetny serwer ale aktualnie nie macie co liczyć na reakcję administracji ze względu że nikt tam chyba już nie działa.

Opublikowano

Z początku wydawał się fajnym serwerem ,ale szybko się znudził minus to ilość zbroji/broni oraz wygląd za bardzo świecą, osobiście nie polecam serwera.

VirtualMT2 zawsze i wszędzie

201281423940000945952.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...