Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

XenoxMT2 [Dedyk] [Easy]

Detronix

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja tam nie polecam serwera, kiedyś w kliencie xenoxa był serwer "Extreme", gdzie grałem - wbiłem 193 lev nindżą, wbijam pół roku później i serwa nie ma, tylko zjebany xenox, na którym wszyscy mają 250 lewele

3adb6317fc.png

• Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

oplaca sie zaczynac? duzo bugow? latwo sie dorobic na niskim lvlu?

13759664181.jpg

' To czysty hip-hop, co będzie trwał wiecznie,

Masz tylko moment by go poczuć, więc spiesz się

Prawdziwy hip-hop, co będzie trwał wiecznie.

Do zobaczenia wkrótce u ciebie w mieście! '

Opublikowano

oplaca sie zaczynac? duzo bugow? latwo sie dorobic na niskim lvlu?

Bugow wiecej jak graczy a uwierz,ze osob troche gra.

A dorobic sie nie ma jak,kiedys byl bug z bankiem i ludzie nabugowali smy.Teraz caly handel opiera sie na zwojach metalu.

Srij9JT.png

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Tylko ze wszystkie sm ktore byly bugowane u seon hae czy jakos tak .. to wszystkim zostaly one usuniete (tylko te zbugowane) a bugi sa na kazdym serwerze , jezeli chodzi o xenoxa to jest on najlepszym serwerem na jakim gralem dotychczas niestety okradli mnie i juz nie gram :)

Opublikowano

Mam pytanko pobralem clienta ze strony i nie moge odpalic xenoxmt2-launcher sie nie da a niczym innym nie wlacze co jest??

Opublikowano

Widze, ze juz all wypisales, kiedys dali OpanujSzok'owi dostep do navi to zgnoił gondora i pozabieral konta niektorym :> . < mi tez miedzy innymi oddajac puste konto bez eq >

ej czy ta aniska działała już 4 mieś temu miałem 109 lvl kozak sura bm full eq i nagle pisze że nie dobre hasło itd. TO MOGŁA BYĆ ONA ?. To jak tak to super gj . zajebisty serwer do połowy ale adm takie zjebane że szok ... ten server i tak już jest stary ze nie opłaca się grać :3

borkosix.png
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Na serwerze gra dużo osób ale czy opłaca się grać to nw.
Większość ma tam prawie full eq wybonowane na 250 i klasy :P zawsze można spróbować zacząć ja sam ostatnio wbiłem tam 108 :D

mca.png
Opublikowano

Powiem tyle ;P tych plikow uzywa uhuhu ile serwerow a po 2 od zera bez znajomosci nie znaczniesz

Nie dadza wam expic bo maja jakies miecze, bronie z kd UM.ludzi (żenada z tymi kd) :)
Juz wole harda zagrac i wiedziec, że nikt tam nikomu nie ksuje niz same dzieci ktore wyzywaja same nie wiedza od czego :D
Niestety xenox i Extr**e takie jest :P smiechu warte

Opublikowano

Samemu da rade zaczac od poczatku...

Polecam kopac rudy 90-140 ( jezeli nie masz kasy na ulepszanie itd) potem juz latwo wbijesz 180 i kopiesz rudy na Zwoj Metalu ( glowna waluta na serwerze) . Dziennie udaje mi sie robic ok. 20-30 , tylko że ja już mam wszystko obcykane i na 3 konta cisne :D

graphic.png

Pomocnik
Opublikowano

Kiedys jak bugowali metale to mialem okolo 3k, wtedy nie byly nic warte.

Serwera nie polecam, lepszy jest Argentus, sprawdzcie sobie.

Aserpp z serwera Gondor, sprzedal mi swoje eq na xenox za 50 zl. To byl GM serwera gondor.

Mialem wszystko co chcialem po 300 zwoji i innego gowna.

Opublikowano

Ten serwer to 1 wielki bug. Ciągle laguje, każdy się skarży. Makabrycznie wysokie ceny, kijowa administracja, brak eventów/rat, zainteresowania serwerem.

Ogólnie nie polecam zaczynać, nie ma sensu. Ja zaczynam grę na Argus jak polecił ktoś wyżej. Pliki mają takie same, co mi się podoba, nie jest stary jak Xenox (niecały rok) i na pewno lepiej będzie się grało niż tu.

Zapraszam do prezentacji mojego serwera Medium Hardcor:

http://www.mpcforum.pl/topic/1370690-playhc/

Opublikowano

Powiem tyle ;P tych plikow uzywa uhuhu ile serwerow a po 2 od zera bez znajomosci nie znaczniesz

Nie dadza wam expic bo maja jakies miecze, bronie z kd UM.ludzi (żenada z tymi kd) :)

Juz wole harda zagrac i wiedziec, że nikt tam nikomu nie ksuje niz same dzieci ktore wyzywaja same nie wiedza od czego :D

Niestety xenox i Extr**e takie jest :P smiechu warte

No, widzę że dużo uwagi przyciągałeś, Ja expiłem i nikt mi nawet nie ważył się ksuć. Każdy kto podchodził, szedł dalej.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...