Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

XenoxMT2 [Dedyk] [Easy]

Detronix

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mam dziwne wrażenie, że na tym serwerze nic się nie zmieniło... :)

Dziecka więcej niż w podstawówce, bugi nad bugami i wszędzie navi :)

Przyznać to trzeba, jeden z najstarszych privów lecz najbardziej bekowy ;p

Chodź pewnie bardzo dochodowy, gdyby nie przynosił $$$ to by go nie było, a każdy wie na czym idzie ta $$$ ")

2e7beb469d579.gif

" Ten kawałek będzie leciał w furach wielu,

więc pozdrawiam pasażerów, elo "

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Mam dziwne wrażenie, że na tym serwerze nic się nie zmieniło... :)

Dziecka więcej niż w podstawówce, bugi nad bugami i wszędzie navi :)

Przyznać to trzeba, jeden z najstarszych privów lecz najbardziej bekowy ;p

Chodź pewnie bardzo dochodowy, gdyby nie przynosił $$$ to by go nie było, a każdy wie na czym idzie ta $$$ ")

navi tutaj już nie ma, jest skrypt który usuwa itemy z większą wartością która jest maxymalna :) :)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

No mam zwale z tego serva i dzieci ktore na nim graja lub chca co gorsza grac ;) Ludzie puknijcie sie w dynki jak mozna na tym czyms grac nabijacie tylko kase admina i nic wiecej ej dowartosciowanie przez gra oO gratki wiec dupa w swiecie kozak w necie ...zalosne ludziki ten serv to pdalo jakich malo i tyle oprocz innego ktory dostanie tez baty bo jest bez sensu jak ten ;)

Opublikowano

No mam zwale z tego serva i dzieci ktore na nim graja lub chca co gorsza grac ;) Ludzie puknijcie sie w dynki jak mozna na tym czyms grac nabijacie tylko kase admina i nic wiecej ej dowartosciowanie przez gra oO gratki wiec dupa w swiecie kozak w necie ...zalosne ludziki ten serv to pdalo jakich malo i tyle oprocz innego ktory dostanie tez baty bo jest bez sensu jak ten ;)

niedługo będzie update, więcej nie mówię.

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Opublikowano

Dalej gra tutaj  tak dużo osob? pod 2k? jesli tak to znow sciagne ten serwer bo to 1 z najlepszych <3

U kapitana mozesz sprawdzic ilosc osob online.Zazwyczaj gra 600-800 os.

Srij9JT.png

Opublikowano

Serwer upadł miałem problem z xenoxem że nie mogłem się połączyć z serwerem nikt mi z pomocy nie pomogł ani żaden członek administracji

Opublikowano

ten serwer jeszcze stoi?

największe gów*o jakie mogło powstać oprócz administracji na jednym z serwerów zaczynających się na "V"  i kończących na "L"

niewiem jak ludzie mogą na nim grać..

Opublikowano

ten serwer jeszcze stoi?

największe gów*o jakie mogło powstać oprócz administracji na jednym z serwerów zaczynających się na "V"  i kończących na "L"

niewiem jak ludzie mogą na nim grać..

Dlugo Cie nie bylo lecz widze,ze nadal masz problemy z ulozeniem sensownego zdania.Ksiazki i zeszyty juz kupione?

Srij9JT.png

Opublikowano

Dlugo Cie nie bylo lecz widze,ze nadal masz problemy z ulozeniem sensownego zdania.Ksiazki i zeszyty juz kupione?

tak, zakupiłem dla Ciebie. Z całą pewnością Ci się przydadzą, abyś potem nie musial płakać.

a co do serwera, nadal czcionka i ten niezbyt ładny wygląd pozostał?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

tak, zakupiłem dla Ciebie. Z całą pewnością Ci się przydadzą, abyś potem nie musial płakać.

a co do serwera, nadal czcionka i ten niezbyt ładny wygląd pozostał?

Nie wiem co ci się nie podoba.

Możliwe że administracja olewa graczy.

Ale popatrz na ten starodawny sytem ulepszeń, aż łezka się w oku kręci na widok Srebrnego, Białego, Czarnego, i Złotego Hwanga. Teraz jak stawiają serwery które systemu ulepszeń, i ten nowe obleśne zbrojki nie miały nic do czynienia z metinem, po prostu psują tą grę.

Opublikowano

Z calego serca nie polecam !

Wyslalem zgloszenie na support kilka tyg temu i dalej nie otrzymalem odpowiedzi.

W teamie jest niezly burdel.Pawelmol zostal wyrzucony z wlasnego serwera.Na dobra sprawe nie wiadomo kto tym syfem zarzadza.Kontakt z teamem jest praktycznie nie mozliwy.

Jedyny + to brak cheatow i duza ilosc graczy ale nawet to nie rekompensuje wszystkich wad tego serwera.

Srij9JT.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

@eVoquen

podobno coś robią i dopiero po nocnym restarcie będzie chulał

serwer jest Paniny , ale teraz niby tam pawemol wrócił lecz dla mnie to niedoje.bany dzieciar , detronix wchodzi i naprawia jak jest jakiś problem a panina sam nie umie go naprawić.

krótko mówiąc , serwer zaje.bisty , ale administracja ma to w ch.uju , hajs się zgadza i to najważniejsze.

gram tam prawie od początku i nie było zle.

Opublikowano

Opłaca sie jeszcze na nim grać?

Raczej tak. Easy w "starym stylu" zachęca. Staż i wykoksowani gracze trochę odstraszają, ale nowe serwery w takim stylu nie wychodzą albo padają od ręki.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Raczej tak. Easy w "starym stylu" zachęca. Staż i wykoksowani gracze trochę odstraszają, ale nowe serwery w takim stylu nie wychodzą albo padają od ręki.

Co ty gadasz,full eq na 250 mozna dostać za 20zł,jednakże serwer jest mocno zaniedbany.Z gmów mozna spotkac tylko takich :

4110614127072851257698.jpeg

sygnatura2lg.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...