Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dedyk][EP1]LCGenericName01

golun

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mylisz się. ;) WoD przy GenericName wymięka. Naprawiają serwa bo był gold hack. Który Admin naprawiłby Ci coś takiego? Nikomu by się nie chciało (oczywiście nie licząc dedyków typu 777, Destiny etc.). Wizatek akurat dobrze prowadzi ten serwer, nie ma bugów, wszystko działa. Są aktywni GM-i, tani cash i tanie rzeczy w IS (dla przykładu - za niecałe 5 zł masz 1.5k+ lcc a platyna kosztuje 20 lcc. ;p). Generalnie mam nadzieję, że szybko uporają się z tym problemem i będzie można już dzisiaj pograć. ;p

• Odpowiedzi 402
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Aj tam a ja znalazłem coś podobnego do Generic tez dostaje się eq na start,są nowsze skille 100 lvl po wylogowaniu się zakładając set i wep sam się pieczętuje + dostajemy 200 k PU ;p

-_-_-Shadow LC-_-_-

Gildia: AllStars

Nick: Tivee

Level: 185

Opublikowano

OK thx za odpowiedz.

A wiesz może kiedy bedzie online bo na forum niepiszą nic,albo szukam w złym dziale.

Opublikowano

jak będzie serwer on proszę o odpowiedz ; )

LCGenericName :

Nick : FanghtaneFoul

Profesja : Royal Knight

lvl : 200+

Gildia : Loners <3

,,Boos jest tylko jeden''

Opublikowano

Szczeze powiedziawszy . Nie expic w tombo ... Idzie do procka na mage lub sorcer ubijecie 1 z eska exp platyna i balwanem ( 1k casch masz na poczatek ) tak bynajmniej ja mialem kupujesz za casch 1k expb ( 750casch ) i 10 platynek ( 200 casch ) sprzedajesz 100 esek expa ( expb ) i masz juz ok 2.5kkk a wiec masz na balwana itd idziesz do procka z all bijesz 1 i od 100 do 136-140 masz od mobka :)) potem nastepnego to ok 154 wejdzie i od 170 juz slabiej tam bijesz do 202 lvla :))

Pomogłem ? - Daj " + "

Nie pomogłem ? - Daj " - "

Opublikowano

nosz mają te tempo boskie ... jak nie konserwacja co rusz to teraz hacki i znów lc zwalone..... Czekać i czekać ile to można . : D

LCGenericName :

Nick : FanghtaneFoul

Profesja : Royal Knight

lvl : 200+

Gildia : Loners <3

,,Boos jest tylko jeden''

Opublikowano
Ja wam powiem co to jest za server dla nobów którzy nie dają rady na innych i dla nich liczy się tylko lvl a nie prawdziwe LC
Ja wam powiem co to jest za server dla nobów którzy nie dają rady na innych i dla nich liczy się tylko lvl a nie prawdziwe LC

A 777 TO JEST JEST SERWER DLA NOBKÓW ?? Graj na globalu . Może sam jestem nobkiem bo gram na eterni ale daje przyjemność bo bez koksu duzego lvl tam nie wbije .

Pomogłem daj Like

Opublikowano

A 777 TO JEST JEST SERWER DLA NOBKÓW ?? Graj na globalu . Może sam jestem nobkiem bo gram na eterni ale daje przyjemność bo bez koksu duzego lvl tam nie wbije .

Zgadzam się z tobą Serwery Prywatne są właśnie dla dużych rat, bo to się nazywa rozrywka. Jak chcesz Tytanozz satysfakcję to idź na globala. I to że ktoś gra z wysokimi ratami to nie znaczy że to jest noobem. Tyle z mojej strony.

a12cd1fa72f4efee9e9c6c4b105d8e65.jpg

Opublikowano

Szczeze powiedziawszy . Nie expic w tombo ... Idzie do procka na mage lub sorcer ubijecie 1 z eska exp platyna i balwanem ( 1k casch masz na poczatek ) tak bynajmniej ja mialem kupujesz za casch 1k expb ( 750casch ) i 10 platynek ( 200 casch ) sprzedajesz 100 esek expa ( expb ) i masz juz ok 2.5kkk a wiec masz na balwana itd idziesz do procka z all bijesz 1 i od 100 do 136-140 masz od mobka :)) potem nastepnego to ok 154 wejdzie i od 170 juz slabiej tam bijesz do 202 lvla :))

Platyna nie działa z bałwanem tak dla informacji. : ) A po drugie - śmiem twierdzić, że mimo iż do 200 lvl w miarę łatwo idzie to do 220 już trochę wolniej. ;)

Opublikowano

Ledwo cos zalozylem konto zrobilem postac i server padl

Oswieci mnie ktos gdzie bic na tym 100 lvlu?

Opublikowano

vinox mowilem juz najlepszy exp od 100 do 202 masz w Procku :)) Eska exp + platyynka + snowman + rolka exp ( 2 ostatnie u npc ) i biijesz od 100 za moba do ok 136 z eska i tymi zeczami ))

Pomogłem ? - Daj " + "

Nie pomogłem ? - Daj " - "

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...