Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dedyk][EP1]LCGenericName01

golun

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 402
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Btw apropos gildii. Weźmie mnie ktoś może do siebie? ;) Bo samej nudno. ;p

Ja mam, na razie jestem tylko ja i jakiś gościu, gildia ma 10 lv

a12cd1fa72f4efee9e9c6c4b105d8e65.jpg

Opublikowano

a i chcialabym zapytac jak lepiej zmontowac 100% casta. w broni i secie czy z acckow 90 i w jednej czesci 10 a reszte pod zuzycie many? jak radzicie?

// Co to wnosi do tematu? chcesz załóż własny temat i nie spam :) - zielinskipawel4

Opublikowano

Witam jestem nowy na serwie wchodze i nie wiem co i jak : ) pomożecie .. ? mój nick gmgo2 jkbc , prosze o pomoc

Opublikowano

a i chcialabym zapytac jak lepiej zmontowac 100% casta. w broni i secie czy z acckow 90 i w jednej czesci 10 a reszte pod zuzycie many? jak radzicie?

// Co to wnosi do tematu? chcesz załóż własny temat i nie spam :) - zielinskipawel4

Teraz możesz mnie posądzić o spam, ale no do licha ciężkiego. Jest to wątek na temat konkretnego serwera prywatnego. Po co zakładać inny skoro pytanie dotyczy TEGO i tylko wyłącznie TEGO serwera? Moderatorom to już coś odbija, niedługo w ogóle nie będzie można się odezwać.

Opublikowano

coś tu nie tegeś panie modku a wypowiedź ElPadrino12 nie jest spamem w takim razie? hm? przesada chyba troszku :P

ale co by nie było że "spam"

czy Wy tez po użyciu dodawania pieczątek na stronie macie SE po wejściu na to konto? 2 raz wchodząc juz ok

21bn1va.jpg

I see the children in the rain like the parade before the pain
I see the love, I see the hate, I see this world that we can make

Opublikowano

Serv wart uwagi ;)

// Dyskutujcie jak najbardziej nie mam nic przeciwko tylko niektóre posty to przesada

Ja spalilem 3 item'y x'D

:)

Ja nie chcę bez sensu dawać warnów, % itd. czasami wystarczy upomnienie :) Nie będę pisał nowego posta :)

:) - zielinskipawel4

Ok wybacz,postaram sie robic all po twojej mysli ^-^

Opublikowano

@Up

Dokładnie.

Do autora: czy ten serwer jest jeszcze ON?

1368093221-U228457.png

2010 - 2012 - Emeryt
/ exMPC Media Team / exModerator Single Player / exModerator Last Chaos / Postmaker / Gold Member / exMentor /

Opublikowano

Strona nie działa od chwili, 2 minuty temu grałam. Btw. - dlaczego mi za "spam" na temat LCGenericName01 wlepiłeś 5% a Nauczycielce nie? To jest niepoważne.

// Nauczycielce wlepiłem ostrzeżenie, tobie także bym wlepił gdyby był to 1-post a nie kilka w jednym temacie :) - zielinskipawel4

Opublikowano

nie piszcie bzdur że padł , parę razy popróbować , zrestartować klienta i wchodzi ,

@Rafikol123 mnie bez multi chodzi , coś skopałeś w kliencie :P

21bn1va.jpg

I see the children in the rain like the parade before the pain
I see the love, I see the hate, I see this world that we can make

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...