Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dedyk][EP1]LCGenericName01

golun

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Strona nie działa od chwili, 2 minuty temu grałam. Btw. - dlaczego mi za "spam" na temat LCGenericName01 wlepiłeś 5% a Nauczycielce nie? To jest niepoważne.

// Nauczycielce wlepiłem ostrzeżenie, tobie także bym wlepił gdyby był to 1-post a nie kilka w jednym temacie :) - zielinskipawel4

Serv fajny a co do Miyoshi.. Moderator przekupiony -.- ahah

// Ten post także zbytnio nic nie wnosi do tematu - "Serv fajny" - to jest spam :) - ostrzeżenie

Ps. niestety nie jestem przekupny :) // - zielinskipawel4

• Odpowiedzi 402
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A i chciałabym napisać (nie wiem może o tym wiecie, a jak nie to się dowiecie ;p), że jeżeli gra nie chce Wam się odpalić przez launcher, bo nie łączy z serwerem i strona jest offline to wystarczy wejść w folder Bin i odpalić grę tak, jak odpalamy multiclienta (przeciągamy Nksp na Nksp2). Zapewne wlączenie samego Nksp.exe także pomoże. ; )

Opublikowano

Bo to moby pasywne? -.-

Nie do końca - można by rzec, że wszystkie moby w Procku są pasywne, bo same nie atakują... aczkolwiek może ja źle rozumiem znaczenie słowa pasywny. xD

Opublikowano

tak, działa .

21bn1va.jpg

I see the children in the rain like the parade before the pain
I see the love, I see the hate, I see this world that we can make

Opublikowano

Strona działa ale passy mi jakoś pozmieniało i akurat nie mogę się zalogować na forum i na grze nie wiem o co tu chodzi można prościej to wytłumaczyć ?

Z góry dziękuje

Opublikowano

Strona działa ale passy mi jakoś pozmieniało i akurat nie mogę się zalogować na forum i na grze nie wiem o co tu chodzi można prościej to wytłumaczyć ?

Z góry dziękuje

na forum jest temat new updates i tam jest napisane o co kaman wiem tylko ze pozmienialy sie passy do konta w grze i musza to naprawic a serwer bedzie najpozniej on za 5 dni

Opublikowano

Nowe Info!!!!!

Game is already online, u can get the new patch. The firewall is still blocking any connection until the emails can be send. still waiting the hoster

Translator

Gra jestjużonline,u możnadostaćnowegopatcha.Zapora jestnadal blokuje wszelkie połączenia do wiadomości email.wciąż czekajaHoster

Tera wystarczy poczekac na patcha serwer dlatego offline bo zapora blokuje wszystkie polaczenia i czekaja na hostinga na stronie glownej jak bedzie bedzie patch to bedzie on serwer

Opublikowano

Dupa, dupa, dupa! A było tak fajnie. Teraz czekać i czekać... jak rano czytałam to pisali, że serwer będzie offline do jutra. A teraz widzę, że już 5 dni się zrobiło. -.-

Opublikowano

:) Cześć , pytam tych którzy mogą mi udzielić dokładnej odpowiedzi lub wiedzą coś na ten temat , dlaczego nie działa Lc ? na początku miałem problem z pobraniem patchy , wyskakiwał błąd . Teraz gdy pobrałem patche wyskakuje mi , że złe hasło wpisuje , nieprawidłowe , o co chodzi ? lc będzie jeszcze online ? odzyskam hasło ? wróci te co miałem czy będe musiał od nowa robić konto i wbijać 200 ? :)

-BOOS jest tylko jeden<3 :) :) :)<3

LCGenericName :

Nick : FanghtaneFoul

Profesja : Royal Knight

lvl : 200+

Gildia : Loners <3

,,Boos jest tylko jeden''

Opublikowano

był reset haseł , sprawdź pocztę

21bn1va.jpg

I see the children in the rain like the parade before the pain
I see the love, I see the hate, I see this world that we can make

Opublikowano

Bo generalnie najlepszym prywatnym serverem jak dla mnie byl WoD :) a tu jest jakas lipa straszna :P Troszke nie grlem w LC zatesknilem poberam patche wszystko ok a tu ooooo server nie dziala ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...