Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dedyk][EP1]LCGenericName01

golun

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, czy Wam też nie działa serwer? Gdy odpalam serwa, pisze mi : "Cannot connect to server." Czy Wam też to się wyświetla? Proszę o szybką odpowiedź!

EDIT: Dobra, działa, przepraszam za to. ;|

EDIT2 :D: Gdzie można kupić gold boostery itp , do expa? U jakiegoś Bałwana? A gdzie on się znajduje, jak jeszcze jest? Daję Lajka.

Nie u bałwana tylko u Special Items Dealera, który jest koło trenera zwierzaków. ;p Tam masz gold boostery, potki na hp etc, etc. a sklepy z coverami są za areną.

Btw, bałwan jest do expa jak platynek nie masz (250% expa, platyna 300% mimo, że pisze 200). ;p

• Odpowiedzi 402
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Miy wiesz jak bardzo Cię nie nawidzę znasz

jakaś gildie co by przyjeła pojebaną 3m0

dziewczynkę z zaburzeniami psychicznymi.?

mam 1lv, ale jak zaczne grać bd max. ^,^

Zapraszam i polecam ~Aliszja Secret

faaaaajpg_enprqxn.jpg

Opublikowano

Serwer pro :D Wszystko pięknie działa, tylko że co 2 włączenie to report ale i tak git :D W godzinke tytek 175 lvl ^^

180 spokojnie można wyrobić. :D

Zapraszam i polecam ~Aliszja Secret

faaaaajpg_enprqxn.jpg

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

A mi się zaczęło superaśnie podobać :D z nudów klepałem pieczęcie na butach i 230lv dla szelmy 5x speed wyszły :D W ogóle serwer pro , npc shop , mobki dropiące kk , Cienia nie ma to fakt :( Ale to EP1 a na Bunkay chyba (też ep1) jest cień ale meeeeeeeega zbugowany :)

Polecam Genericnome01 :D narazie 197 ale bedzie Max lv :D

Opublikowano

Twojstarytostar ,ja miałem o te nieszczęście że dopiero założyłem postać na serwie i zacząłem go ogarniać ale akurat wprowadzili 225 lv dla all i tym sposobem mam każdą postać na 225lv ale bez uqeuip i punktów statusu :( nie wiem jak to naprawić i je odzyskać .Pozatym ceny equipu na 225 masakra skoro ja tam dopiero zacząłem a yu dali 225 lv :D

Dobra ,zresztą to nie temat na gadanie o Bunkay :P jak coś możemy się w grze sptkać kiedyś i tam pogadamy :P o tym

Opublikowano

Twojstarytostar ,ja miałem o te nieszczęście że dopiero założyłem postać na serwie i zacząłem go ogarniać ale akurat wprowadzili 225 lv dla all i tym sposobem mam każdą postać na 225lv ale bez uqeuip i punktów statusu :( nie wiem jak to naprawić i je odzyskać .Pozatym ceny equipu na 225 masakra skoro ja tam dopiero zacząłem a yu dali 225 lv :D

Dobra ,zresztą to nie temat na gadanie o Bunkay :P jak coś możemy się w grze sptkać kiedyś i tam pogadamy :P o tym

wybierz podklse i dadza Ci pkt

Opublikowano

Patch 1377 pobiera 9-10mb z 63. Potem przerywa pobieranie. To samo sie dzeje przy patchu 1380 i 1381

Jakies pomysly?

Opublikowano

Witam. Mam problem, ściągnąłem grę, zainstalowałem ale nie chce zpatchować do końca. Miał ktoś podobny problem lub wie ktoś jak temu zaradzić?

Pozdrawiam i liczę na pomoc.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...