Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dedyk][EP1]LCGenericName01

golun

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 402
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Tyle, że u mnie sciaga sie max 10 mb. Nie wiem jak rozwiazac ten problem

Flash get powinien nieco pomóc:)

Jest jeszcze jakaś Polska gildia?:)

Opublikowano

podczas patchowania wyskakuje mi napis "Patch file is crashed. Must run program again" niestety probowałem kilka razy i ciągle to samo. Prosze o pomoc. z góry dziękuje. Za pomoc oczywiscie lajk.

Opublikowano

Hmmmm... powiem tak ,ja mam spatchowango nie wiem czy mi się uda i czy tak chcesz ale jak coś to moge juz gotowca all Ci na chosying dać ,powiedz tylko jaki :D , jeśli to Cie ratuje to moge tak zrobić

Opublikowano

Jedno małe pytanie: dlaczego to sie sciaga 50 kb/sek? transfer tak niestabilny ze raz jest 1mb a raz 50kb ... HELP :D macie jakis inny link niz stronka oferuje ? kraj z którego pobieram jest obojętny? mam na myśli Danie Norwegie itp

69mRNXM.jpg

Opublikowano

Co do gildii, to jeśli ktoś chce, to mam własną, nazwa: "ToMyPolacy", mój nick: Szakal, przeważnie ch6

RonteX, już pisałem, że flash get pomaga;)

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Linki do downloadu dodane, teraz jest ich kilka więcej.

Bug z absorbowaniem na Dratan Castle Siege naprawiony - nie widziałem żadnego serwera EP1, na którym nie było z tym bugów. Teraz bitwa jest dużo bardziej sprawiedliwa.

Całkowicie nowe skille pojawią się wkrótce, są już przetestowane i dogrywane będą ostatnie łatki po czym najprawdopodobniej będzie dość spory update z kilkoma innymi ciekawymi rzeczami ^^

Zapraszamy do gry!

Opublikowano

Czemu po ściągnięciu i zainstalowaniu LC mi się nie patchuje cały czas mi pisze " Connecting patch Server " i nic się nie dzieje

edit: sorki za double post ale jakiegos laga mialem i nie widzialem wczesniejszego postu ;/

4aqk.jpg
Opublikowano

Różnica z jakiego kraju jest taka, że stabilność pobierania może być inna, a pozatym, niektóre kraje nie mogą pobierać z innych krajów i takie tam.

Skoro miałeś laga i nie widziałeś posta, to pewnie dlatego nie chce Ci się połączyć z serwerem. Zobacz czy frajerwall nie blokuje połączenia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...