Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dedyk][EP1]LCGenericName01

golun

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

platyny tak , ale można kupić "Bałwana " za 2,5kk u npc który jak dobrze pamiętam daje 200% expa :)

Czyli wszystko co jest u tego npc jest za zloto, a za reszte trzeba placic ?

• Odpowiedzi 402
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

jaką reszte?:D masz wszystko co Ci do expa potrzebne normalnego :D a cash tani jest , można sobie kupic za sms :P

21bn1va.jpg

I see the children in the rain like the parade before the pain
I see the love, I see the hate, I see this world that we can make

Opublikowano

Hehe 108 lvl i juz casta 100 %. Kasa ladnie leci z bostem na golda..Serwer jak najbardziej mozna polecic na przetestowanie postaci.

Opublikowano

o jakby ktos chcialby mi plvl maly zrobic to skorzystam bo ilekroc ide do juno expic to ktoss mnie ubija :) ale to jutro jesli nie byloby problemu?:) a i mam pytanie. cast jest w broni, helmie i lapach tak? bo mi wyszlo po 30% o ile pamietam :)

Opublikowano

o jakby ktos chcialby mi plvl maly zrobic to skorzystam bo ilekroc ide do juno expic to ktoss mnie ubija :) ale to jutro jesli nie byloby problemu? :) a i mam pytanie. cast jest w broni, helmie i lapach tak? bo mi wyszlo po 30% o ile pamietam :)

Polecam sobie w Juno isc troche dalej niz tylko wyjsc z miasta wtedy raczej nie bedzie problemow..Zreszta mnie nikt jak narazie nie zabił. Jezeli chodzi o cast to ja w samym ACC mam 90%.

Opublikowano

a gdzie najpierw expić bo dostaje 1,5% w tombie

Ja narazie bije w Juno, mobki kolo 130 lvl, bałwanek i leci z moba okolo 20 %. Dodatkowo leca tam fajne itemki, np eski expa, porjce ataku, melony itp.

Opublikowano

Ja narazie bije w Juno, mobki kolo 130 lvl, bałwanek i leci z moba okolo 20 %. Dodatkowo leca tam fajne itemki, np eski expa, porjce ataku, melony itp.

Tak ale ja tym potworom z juno nie specjalnie dużo zabieram a poza tym one mnie dedają

a12cd1fa72f4efee9e9c6c4b105d8e65.jpg

Opublikowano

Tak ale ja tym potworom z juno nie specjalnie dużo zabieram a poza tym one mnie dedają

zrób sobie bron na 97 +18 i jedziesz :P dałbym Ci acki 90% cast ale już nie mam :D

21bn1va.jpg

Opublikowano

zrób sobie bron na 97 +18 i jedziesz :P dałbym Ci acki 90% cast ale już nie mam :D

ok a te 99% to tylko niebkami czy kamieniami siły też można?

Opublikowano

ILoveLC podaj mi nick na pm, mozesz za mna isc do procyon, zaraz ci lvl wpadna.

// W takich sprawach kontakt na PW wystarczy :) - zielinskipawel4

Opublikowano

niby all ok tylko że ciężko lv wpada bo te w juno mają tyle hp że masakra ja bije po 5-12 k i cięzko je zabić jak nie wiem

MAXCHAOS:

Nick: DawidPL

Lvl: 110

Klasa: War Master

Gildia: ALTERNATYWA

Opublikowano

niby all ok tylko że ciężko lv wpada bo te w juno mają tyle hp że masakra ja bije po 5-12 k i cięzko je zabić jak nie wiem

Od 100 lvl mozna miec juz 100% casta, jak ma sie bron +18 i abs many to nie ma problemu. Dodajesz balwana i wpada momenetalnie masa lvl, a jak poszedlem do procyon na 130 lvl to ponad 2 lvl za moba wpadalo na poczatku. Jako, ze ja gram RK to mam tripla + offense posture.

Edit:

W jaki sposob niektorzy maja po 60k hp nawet bez tych potionow na hp ?.

Opublikowano

nie wiem w czym widzicie problem , 100% cast osiągamy raz dwa i wtedy z bronia +18 ładnie bijemy , jak komuś mało ataku można kupić za sms cash i potki "blue cube efect"

-2x deadly i atak :)

( ja z nim mam ponad 30k ataku na rk ^.^)

@up na secie można mieć pieczątki na kondycję 240 i hp po 2,5k :) a z rozszerzką 150% mają jeszcze więcej :P

21bn1va.jpg

Opublikowano

Dlaczego jak poberam tego metka , to plik sie pobiera którego windows nie moze otworzyć ?

Pomoooże ktoś ? :D GG UUUP ! ( 35035970)

Opublikowano

Dlaczego jak poberam tego metka , to plik sie pobiera którego windows nie moze otworzyć ?

Pomoooże ktoś ? :D GG UUUP ! ( 35035970)

1.To nie jest Metin tylko Last Chaos

2.Można to otworzyć tylko za pomocą programu 7-zip

Opublikowano

Stwierdzam, że w Juno strasznie ciężko się expi. ;p Z setką castingu, setem i wepem +18, absami ubicie jednego mobka zajmuje mi strasznie dużo czasu. ;/ Jak na moje mają za dużo hp. xD

Opublikowano

Stwierdzam, że w Juno strasznie ciężko się expi. ;p Z setką castingu, setem i wepem +18, absami ubicie jednego mobka zajmuje mi strasznie dużo czasu. ;/ Jak na moje mają za dużo hp. xD

oj tam narzekasz :D ja tego problemu nie odczułem , jak Ci nie szkoda 11zł z tele na cash to kup sobie , za 350 cash jest dmg pack , do tego blue cube efect i raz dwa lvl :P

21bn1va.jpg

Opublikowano

ja poszedłem już nawet od 100 lvl do procka i w 15 min miałem 166lvl :)

World of Tanks

NICK:Dikej007

CZOŁGI: IS3,T50,M4 Sherman,S-51

wotbigbar03.jpg

Opublikowano

ja poszedłem już nawet od 100 lvl do procka i w 15 min miałem 166lvl :)

Tam mnie mają na hita

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...