Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dedyk][EP1]LCGenericName01

golun

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Non-sens. W rankingu prawie wszyscy 200 lvl... Dobra, wszyscy mają 200lvl i jaki sens ma taka gra?

10410.png

21363.jpg

20840.jpg

29688.png

13980.jpg

` Pokaż mi sens, a popełnię każde głupstwo.

• Odpowiedzi 402
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie wiem jak Wy odbieracie te wszystkie serwerty, ale jak na moje to i takie się przydają. Chociażby żeby potestować postacie, umiejętności ich i zdecydować jaką będzie się chciało grać na globalu czy coś. Bo prawdę mówiąc (zwłaszcza osobom nie obeznanym z LC) ciężko zadecydować, co tak naprawdę ich usatysfakcjonuje. Nie twierdzę, że tego typu priny mają pokazać jakie to my koxy jesteśmy, bo mamy 200 lvl w 2h, ale chyba raczej dać nam możliwość zabawy wszystkim, czego nie mamy gdzie indziej. Luzik.

Edit: mógłby mi ktoś przybliżyć co, jak i gdzie na tym serwie? Bo jak weszłam to tam dla mnie jeden, wielki chaos jest... dosłownie. Okej mamy set, broń i 100 lvl i co dalej? Tomb? Tylko troszkę tak.. przy expie x200 1% za moba to mało trochę. xD

Opublikowano

Nie wiem jak Wy odbieracie te wszystkie serwerty, ale jak na moje to i takie się przydają. Chociażby żeby potestować postacie, umiejętności ich i zdecydować jaką będzie się chciało grać na globalu czy coś. Bo prawdę mówiąc (zwłaszcza osobom nie obeznanym z LC) ciężko zadecydować, co tak naprawdę ich usatysfakcjonuje. Nie twierdzę, że tego typu priny mają pokazać jakie to my koxy jesteśmy, bo mamy 200 lvl w 2h, ale chyba raczej dać nam możliwość zabawy wszystkim, czego nie mamy gdzie indziej. Luzik.

Edit: mógłby mi ktoś przybliżyć co, jak i gdzie na tym serwie? Bo jak weszłam to tam dla mnie jeden, wielki chaos jest... dosłownie. Okej mamy set, broń i 100 lvl i co dalej? Tomb? Tylko troszkę tak.. przy expie x200 1% za moba to mało trochę. xD

kup parę gold bosterów i idź do tomb troszkę kasy zarobić , najlepiej wykręć wepke na 97 +18 potem kup bałwana i expisz , w Juno masz mobki 126-160 , w merak 160+ , w egecha 200 lv które dropią acc - np z castem , speed-em , celką ,eva itd. w procku dropią sety i bronie 180 z plusem . w dratan harpie itd są też 200 lv , ładnie leci exp z nich , no i jeszcze po drodze można w Więzieniu margdoom

21bn1va.jpg

I see the children in the rain like the parade before the pain
I see the love, I see the hate, I see this world that we can make

Opublikowano

A to taki bajer. ;d No dobra będę ogarniać. Tylko naprawdę ciężko jest expić z tym wepem, który się dostało na 100 lvl, zwłaszcza jak Tomb jest niewyzerowany. ;p

Opublikowano

A to na Destiny mam wpadać? E to mi się nie chce ściągać. ;D

My teraz tylko Destiny ^^ Ostatnio ekipa nieco sie zwiekszyla ^^ z 5-6 osob do 48 ;d

titan.jpg
Opublikowano

Nie mam mocy i czasu zaczynać tam wszystkiego od nowa. ;)

// Za ten spam ukarałem tylko 5%. Następnym razem posypią się większe % :) - zielinskipawel4

Opublikowano

najlepiej idź do procka tam są 200lvl potworów, ja tam uzbierałem 4kkk ponieważ nikt tam prawie kasy nie zbiera więc po prostu chodziłem i zbierałem :)

ja mam szelme, więc mogę ciebie tam podexpić xMiyoshi :)

World of Tanks

NICK:Dikej007

CZOŁGI: IS3,T50,M4 Sherman,S-51

wotbigbar03.jpg

Opublikowano

nie wiem ulepszam hs i do + 16 spokojnie wchodzi

nie wiem ulepszam hs i do + 16 spokojnie wchodzi

MAXCHAOS:

Nick: DawidPL

Lvl: 110

Klasa: War Master

Gildia: ALTERNATYWA

Opublikowano

ulepszanie 99% , max + + 18 , bez ryzyka się ulepsza :)

21bn1va.jpg

Opublikowano

potwierdzone 99% =) hs nie wszedl na broń. =)

hah to trzeba mieć pecha niezłego :O

21bn1va.jpg

Opublikowano

platyny sa za cash ?

platyny tak , ale można kupić "Bałwana " za 2,5kk u npc który jak dobrze pamiętam daje 200% expa :)

21bn1va.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...