Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zapisy na Let's play oraz Wspólna grę

Sander9678

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 691
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Witam.

Szukam osoby która zaczęłaby kręcić ze mną Let's play z minecraft bądź jakieś escap'y . Mam 16 lat mikro itd . Szukam osoby w podobnym wieku, która pomagałaby mi również w montowaniu filmów ;d Proszę pisać w tej sprawie na PW .

Pomogłem ?! Daj lajka !

Opublikowano

Witam szukam osoby ( Nie ważne czy chłopak czy dziewczyna ) która posiada swój serwer i może bez problemów ( bez żadnych ścin i laggów ) nagrywać serie Let's Play Minecraft. Nie wiem jeszcze jak to wszystko będzie zrobione ale niestety ja nie mam sprzętu żeby zadbać o stronę techniczną dlatego szukam kogoś ogarniętego który to potrafi! Poszukuje osoby bez ograniczenia wiekowego ale musi już przejść mutacje. Ja mam 17 lat i oczekuje równie dojrzałego towarzystwa. Kontakt :

gg : 3182530

!! ZAPRASZAM !!

Opublikowano

Siemka.

Szukam osoby ,która ma chęć przejścia paru ecapów i survivala

Wiek obojętny byle ogarniał minecrafta

Ja oferuje :

-Sprawny mikrofon

-staz w mc od wersji 1.3

- 14 lat

- Konto Non Premium

Wymagam

-Ogar

-dobry mikrofon !

-serwer

Kontakt

Opublikowano

Witam .

moje imie: Przemek

z czym do was przychodze? otóż mam ochote wystąpić w paru escape'ach lub czyms podobnym ogólnie pograć i cos nakrecic.

pisac do mnie na skype: plajstik1

dzięki.

Opublikowano

Zbieram ekipę do grania w minecraft League of legends i Battlefield play4free.

Wymagania:

micro,skype,jedna z tych gier

Oferuję:

14lat

micro i skype

możliwość postawienia serwa [minecraft]

Kontakt:

Opublikowano

Szukam ludzi do wspólnego pogrania sobie w np: minecraft,battlefield3,death island . możemy też coś nagrać

Mam prawie 14 lat . Brak mutacji głosu

Szukam : osoby powyżej 12lat . Ogarniętej , z skype .

Opublikowano

Szukam kilku osób (2, 3, 4 max) do wspólnej gry w minecrafta, wiek 16+. Chcę grać na czystym serwerze, bez żadnych modów i dzieciaków. Chcę czystego survivala, chcę grać w tę grę w sposób realistyczny, budować żyć, realizować pomysły etc. Mnie nie kręci gra na tych publicznych serwerach z dzieciakami, co mają wszystko za smsa, chodzą z diamentową zbroją i rozpie*dalają wszystkich, nie chcę tego!. Poszukuję osoby miłej i ogarniętej (tak jak ja), nie koniecznie wygadanej, osoby, która potrafi uszanować czyjąś prywatność i własność, płeć obojętna, nie jestem jakimś zdesperowanym no-lifem, mam dziewczynę, tak więc na pewno nie będe zaraz się podniecał, czy zarywał jak tylko zobaczę nick zakończony na "a" Nie szukam jakiegoś nerwusa czy kozaczka, sam jestem miły, porządny, spokojny no może troszkę zakręcony (pozytywnie), mam 17 lat. Serwer mogę stawiać ja, kompa mam mocnego (4x3,8; 8gb ram, grafa ge-force 2gb)

Teraz troszkę wg wzoru:

IP: jeszcze się ustali

Hasło: też się ustali

Opis co będziemy robić: Budować, podróżować, dobrze się bawić.

Ile osób: 2,3, 4 max.

Inne informacje: skype: kapitan_schabek gg: 10376013 (preferuję skype)

Opublikowano

Witajcie,

Ostatnio na planet minecraft, znalazłem naprawdę epickie mapy do

zwiedzania, itp.

Chciałbym pograć na tych mapach z 2-6 osobami.

Wymagania:

- Sprawny mikrofon, bez szumów, hałasów.

- 13lat+

- Sporo wolnego czasu (WAKACJE!)

Dodawajcie czym prędzej i zabieramy się do grania!

Opublikowano

Dobra nie rozkrecal postu wiec tak,

szukam 1 osoby ! Do gry na serwerze Hunger Games (niewiesz o co chodzi wpisz igrzyska smierci minecraft to beda odcinki z ten serii ) SERWER NON-Premium wiec nie musi byc premium

Oferuje 14 lat

Ogar

Skype z dosc sprawnym mikrofonem

Czego chce

+13 lat

Ogar

Skype , Dobry mikrofon

Kontakt

Skype - molol123

NIE AKTUALNE

Opublikowano

Tak jak w temacie,szukam osoby do grania w minecraft multiplayer.Myślę że wiek ok. 12-14lat ja osobiście mam 13 ^^ i jestem chłopakiem ;P ,płeć nie gra roli.Zależy mi na tym żeby ta osoba była w miarę ogarnięta i żeby dało się rozmawiać (normalnie) miło bez trollowania , whatever wiecie o co chodzi.Serwer to nie problem ja mam, nie mam żadnych problemów żeby grac na czyimś.Ja nie mam oryginalnego minecrafta - niestety.....

Opublikowano

Szukam BUDOWNICZYCH!

Budujemy Khorinis! (mape z gry Gothic II)

Mam zamiar połaczyć freebuild, wojny klanów i wzbogacić to niezwyklym klimatem MMORPG wraz ze światem Gothica.

W ten sposób postawnie nowy serwer na którym każdy znajdzie coś dla siebie! Jedni będą mogli wykonywać questy ciekawe od "wydobądź 10 złota" otrzymując zadania od mieszkańców Khorinis, inni stworzyć swój klan i podbić inne terytoria, a jeszcze inni spokojnie zbudować sobie dom / farme itp.

Jednak do zbudowania tak ogromnej krainy potrzeba wielu rąk!

Dlatego jeżeli ktoś byłby chętny pomóc - gorąco zapraszam!

Oprócz czystej przyjemności z tworzenia wspólnie tak wspaniałego świata jak miasto Khorinis i okolice dla najbardziej udzeilających się budowniczych przewiduje darmowe punkty premium, być może jakieś specjalne rangi, łatwiejszą drogę do zostania moderatorem itp.

Jaka jest moja rola?

Światnym budowniczym nie jestem, zapewiniam za to wsparcie technologiczne, przewiduje zaimplementowanie wiele nowych systemów, moje portfolio można znaleźć pod tym adresem: http://zagubiony.tk/

Czego oczekuje?

Znajomości mapy z Gothica i umiejętności budowania w świecie Minecraft.

Jeżeli jesteś chętny miło mi będzie przeczytać o Twoich pracach, histori związanej z MC itp!

Obecnie posiadamy 1 linię portu, od statku palladynów do magazynu.

Dołacz do Nas już teraz! (serwer stoi na VPS-ie)

Rekrutacja lub pytania na PW.

Pozdrawiam!

Opublikowano

Dla moda :

Nick: cxxus

Kontakt: Skype - "iq12p.", PW

Inne informacje: Potrzeba osób do klanu!

Witajcie! Poszukuje osób do klanu CP-Team, gramy w MTA, SA-MP, Minecraft i inne gry.

Otwarty jest nabór do Minecraft [serwery pvp]. Dobrych graczy prosimy o kontakt :

GG - 6132627.

Potrzebujesz strony internetowej? Pisz śmiało, jestem do waszej dyspozycji. (Jedyna możliwość zapłaty to pieniądze (przelew, SMS, doładowanie), innej nie przyjmuje i nawet nie masz co pisać).

Opublikowano

Szukam BUDOWNICZYCH!

Budujemy Khorinis! (mape z gry Gothic II)

Mam zamiar połaczyć freebuild, wojny klanów i wzbogacić to niezwyklym klimatem MMORPG wraz ze światem Gothica.

W ten sposób postawnie nowy serwer na którym każdy znajdzie coś dla siebie! Jedni będą mogli wykonywać questy ciekawe od "wydobądź 10 złota" otrzymując zadania od mieszkańców Khorinis, inni stworzyć swój klan i podbić inne terytoria, a jeszcze inni spokojnie zbudować sobie dom / farme itp.

Jednak do zbudowania tak ogromnej krainy potrzeba wielu rąk!

Dlatego jeżeli ktoś byłby chętny pomóc - gorąco zapraszam!

Oprócz czystej przyjemności z tworzenia wspólnie tak wspaniałego świata jak miasto Khorinis i okolice dla najbardziej udzeilających się budowniczych przewiduje darmowe punkty premium, być może jakieś specjalne rangi, łatwiejszą drogę do zostania moderatorem itp.

Jaka jest moja rola?

Światnym budowniczym nie jestem, zapewiniam za to wsparcie technologiczne, przewiduje zaimplementowanie wiele nowych systemów, moje portfolio można znaleźć pod tym adresem: http://zagubiony.tk/

Czego oczekuje?

Znajomości mapy z Gothica i umiejętności budowania w świecie Minecraft.

Jeżeli jesteś chętny miło mi będzie przeczytać o Twoich pracach, histori związanej z MC itp!

Obecnie posiadamy 1 linię portu, od statku palladynów do magazynu.

Dołacz do Nas już teraz! (serwer stoi na VPS-ie)

Rekrutacja lub pytania na PW.

Pozdrawiam!

Opublikowano

Szukam paru osób chętnych do gry na tekkicie. Mogę postawić server jeżeli ktoś wytłumaczy mi jak to zrobić (Mam win7 i nie moge się połączyć z nikim przez hamachi). Kontakt PW

mca.png

Opublikowano

Szukam kogos kto byl by chetny pograc ze mna na jakim kolwiek serwie.Oferuje mila atmosfere,kulture,dojrzalosc,16lat.Wymagam : Mikro,15+ lat,ogarnianie

Pomoglem? Daj like,to nic nie kosztuje.

Opublikowano

Szukam 1 stałej osoby do gry na praktycznie czystym serwerze survival (jedyny plugin to LWC) bez OP etc. Jest nas 4 (wcześniej tworzyłem już rekrutacje, z której przeszło 3 najlepszych). Nie chcemy kręcenia żadnych Let's play, gramy czysto, wszystko zdobywamy i robimy sami, nie kradniemy nie niszczymy cudzej pracy. Gramy tak, ponieważ nie kręci nas gra na publicznych serwerach z dzieciakami, zjebami, co mają wszystko za smsa, latają w diamentowych zbrojach i rozwalają wszystkich, nie nie chcemy tego, jesteśmy przyjaciółmi i nie zabijamy się dla eq, albo dla zabawy, wspieramy się, wymieniamy, handlujemy, my na wszystko pracujemy sami, jak w prawdziwym świecie. Poszukujemy miłej, dobrze wychowanej, nie koniecznie wygadanej, porządnej osoby, może być troszkę zakręcona (pozytywnie), płeć obojętna, żadnych nerwusów, czy jakichś kozaczków albo dresów nie akceptujemy! minimalny wiek to 16 lat. Jeśli również chcesz grać w taki sposób i spełniasz wymogi to pisz do mnie (kontakt niżej). Mamy serwer 5 slotowy, każdy ma min 16 lat, ja mam 17 i troszkę się już urządziliśmy, gramy o różnych porach, najczęściej wieczorem (gdzieś tak od 16,17) jednak serwer dedyk, więc wejdziesz kiedy chcesz, czy to rano czy o 4 w nocy. Aha!! zapomniałbym! wymagany skype! żadnego tsa czy ventrilo nie akceptujemy!

Kontakt:

-gg: 10376013

Na gg siedzę strasznie rzadko, więc proszę jak coś kontaktować się przez skype, gg w ostateczności.

Opublikowano

Witajcie, szukam ludzi do wspólnego czystego survivalu (Ew. TP).

Wymagania:

• 14+
  • Ogar + humor
  • PREMIUM
  • Ogarniać Minecrafta
  • Ogarnięty głos i mikro
  • Dużo czasu ( Nie taki co chodzi o 22 spać -,- )

Oferuje:

• 15 Lat.
  • Premium
  • Serwer VPS (6 slotów i 10 slotów)
  • Humor i ogar.

Kontakt:

76561198004076728.png
Opublikowano

Witam!

Pisze ten post poniewaz poszukuje jednej lub dwuch osob do pogrania w ta interesujaca i kreatywna gre ktora jest minecraft (chodzi mi o gre w trybie przetrwania , moze i nawet krecenie filmow).Teraz sie przedstawie, otoz nazywam sie Karol mam 13 lat.Juz w Minecrafta grywam juz od okolo dwuch lat (posiadam gre w wersji legalnej), zajmuje sie tez tworzeniem gier komputerowych, obrobka zdjec (najlepszy do tego jest photoshop), nauka jezykow co z tego wynika mam doswiadczenie w roznych "sprawach" , dochodze do tego ze moge stworzyc rowniez strone internetowa oraz kanal na youtube. Wiec potrzebuje osoby (dziewczyna,chlopak) majaca Minecrafta z licencja premium, skype ( rzecz biorac potrzebny mikrofon) oraz oczywiscie wolny czas. Przechodzac do rzeczy teraz podam moj mail oraz skype mail:[email protected] , skype ReinertKarol2.

PS.

Moge rowniez postawic serwer przy pomocy sieci LAN (wykorzystac najlepiej nalezy program Hamachi).

Karol Reinert

mca.png
Opublikowano

Cześć posiadam server 10 slotowy i szukam ludz tak około 10 by rozpoczonc rozgrwke surviwal

Oczywiście server ma WL wiec Nie wbijecie bo dopuszczeniu przez mnie chciałbym by każdy miał TS3

Server na którym możecie mnie spotkać

GG:11770341

skype;strus.majchrzycki

MPc ;>

Tekkit 3.0.3-1.2.5

Opublikowano

Witam!

Pisze ten post poniewaz poszukuje jednej lub dwuch osob do pogrania w ta interesujaca i kreatywna gre ktora jest minecraft (chodzi mi o gre w trybie przetrwania , moze i nawet krecenie filmow).Teraz sie przedstawie, otoz nazywam sie Karol mam 13 lat.Juz w Minecrafta grywam juz od okolo dwuch lat (posiadam gre w wersji legalnej), zajmuje sie tez tworzeniem gier komputerowych, obrobka zdjec (najlepszy do tego jest photoshop), nauka jezykow co z tego wynika mam doswiadczenie w roznych "sprawach" , dochodze do tego ze moge stworzyc rowniez strone internetowa oraz kanal na youtube. Wiec potrzebuje osoby (dziewczyna,chlopak) majaca Minecrafta z licencja premium, skype ( rzecz biorac potrzebny mikrofon) oraz oczywiscie wolny czas. Przechodzac do rzeczy teraz podam moj mail oraz skype mail:[email protected] , skype ReinertKarol2.

PS.

Moge rowniez postawic serwer przy pomocy sieci LAN (wykorzystac najlepiej nalezy program Hamachi).

Karol Reinert

Co z tym "na"?

mca.png
Opublikowano

Siema : D

O sobie : Mam 13 lat , duzo humorku , sprawne mikro , nie orginalny mc .. niestety ;3

Poszukuje : 1-2 osób , do grania w minecrafta / Lol(tutaj ogar musi byc ! ) . Minecraft.. preferuje survival czysty. Moge postawic server , hamachi.

Wymagania ? :

Skype + mikro

12latek+

Humor !

Moje gg 8236455 lub skype quinnt14

Pozdro ;*

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...